![]() |
Citiraj:
Citiraj:
Umi koji me zanima je sumnjivo jeftin, a usporedbom sa oficijelnom stranicom dolazim do gornjeg zaključka mislim da ne bum tržil s njima :fiju: inače, mislim da pišemo u krivom topicu, al ne znam kak da se nadovežem na ovo u onom drugom ... valjda ne bu kartona |
Citiraj:
|
Ako nekog zanima merimobiles nudi xiaomi mi3 za 310 dolara sa dostavom iz europskog skladišta.
|
Citiraj:
nema carine ni pdv-a direkt na vrata :fiju: |
New Customers Save 5$ on your Order Today
|
Postoji li potpuno funkcionalan, multilanguage KK rom za Coolpad F1? Veliki je plus ako je AOSP ili tome slicno. Vidim da ima toga na needrom, ali mi treba nesto provjereno.
|
Citiraj:
Meni na 4.4.2 laek.17 v4 romu sve radi perfekt,nikad bugova/crashova,brz je i stabilan,pozivi,poruke,wifi/3g sve radi,nista na sto bi se mogao prituziti. Ako hoces sigurnjak sigurnjaka,Jonzalvo 4.2.2. |
Meizu MX4 Pro fura Ubuntu
http://www.phonearena.com/news/Ubunt...e-wild_id61464 |
Citiraj:
|
Btw, to2c je otvorio eu warehouse. Trenutno mi ne treba mob ali kad sam od njih uzimao bio sam zadovoljan i cijenom i uslugom. Pa tko voli nek izvoli... ☺
|
Ne šalju u Hrvatsku.
|
Citiraj:
jbga jos jucer narucio s minideala.. JEr draga oce bas bijeli.. |
Citiraj:
trebamo se svi skupit i bpombardirat ih prosvjedima..jka sam ih vec pito zasto NAS nema pod EU ?!?! |
Već sam ih pitao i dobio sljedeći generički odgovor: Dear friend,we are sorry,Croatia is also part of EU ,but we don't ship to Croatia from EU warehouse,maybe because of the location of your country,sorry!
|
Pozz ekipa, stigao mi je coolpad f1 prije dva dana, i sve je ok osim baterije, naime uz neko lagano korištenje jučer mi nije uspila izdržat nekih 12ak sati. Od jutros kad sam ga skinuo sa punjača oko 8:15 do sada je na 64 posto, nisam obavio ni jedan poziv, malo surfanja bez ikakvih igrica. Unutra je stock Coollife 5.5, any ideas?
|
Stavi wakelock detector i prati što troši bateriju, nakon toga zamrzni to ili stavi greenify.
|
Citiraj:
neznam bili bilo bolje da ga probam prebaciti na neki drugi rom? |
Citiraj:
Otprilike koliko i vijest o reklamnom panou s klincem iz Siska kako omađijan blene u ajfon. Pano je npr. na zgradi Županije i postavljen je na inicijativu tvojih roditelja i ostalih siščana. Meni se bude takve asocijacije i mislim da je vijest zanimljiva. :fiju: |
Dosadan si s tim coolpadom...
|
Meizu MX3 u Tele2
http://www.tele2.hr/privatni-korisni.../?typid=2#info |
Na ovom forumu je izgleda zbilja teško pogledati prethodnu stranicu ili dvije. Ili pogledati u odgovarajuću temu.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pogledaj potpis :dobartek: a u cijelom tekstu je bitan promo za coolpad f1...s tim je dosadan, svaka čast na coolpad supportu koji pruža ostalim (ne)sretnicima |
Koji lik
|
Stavljen aosp v4 na coolpada i definitivno nije toliko dobar koliko pricate. Da me se ne shvati pogresno, coolpad je vrh u odnosu na thl t6s koji mi je stigao kad i on, ali nije to to. U zadnjih godinu dana mi je kroz ruke proslo stvarno puno kineza, i kao najpouzdanijeg i u biti za mene najboljeg bih izdvojio Xenon c452. Kod Coolpada mi je bolja samo kamera, a opci dojam mi je definitivno na strani Xenona.
|
Jel' to ovaj?
Ne bi se reklo da je nešto posebno... |
Da to je taj. Kako rekoh, stvarno mi je puno u zadnjih godinu dana proslo tih kineza kroz ruke, ali se uvijek vracam na ovaj Xenon. Dijelom je to zato sto mi je 4,5" idealna velicina, a osim toga ovo je jedini kinez koji mi se nikada nije zabugirao i zablokao. Sve radi idealno out of the box.
Kako mogu provjeriti sta je on u originalu u Kini? Nesto mi nevjerojatno da je Agramservis narucio telefon kojeg jos nitko drugi nije prebrandirao i da ga rade samo za njih. |
Ne mora on bit nekakav original u Kini.
Na stotinjak registriranih kineskih brendova mobitela imaš bar još tri puta toliko no-name manufaktura :) |
New Efox smart E5
Maheri za kin.mob.,što mislite o ovom:
http://www.coolicool.com/stock-in-eu...paign=st141007 hvala na mišljenju...:goood: |
Mob je čisti S5 klon, a od takvih treba bježati.
OT: Posebno mi se svidjela rečenica: If you are in Croatia, parcel handling fee would be 29 EUR extra. Po čemu smo mi posebniji od npr. SLO? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:36. |