![]() |
Citiraj:
Sto se tice Intera, svi znamo kako je Chelski pokraden bio. Ali je u te dvije utakmice Barca pokradena vs Intera. Bez obzira volio ti patuljke ili ne, ovo je cinjenica. A ta gore dva slucaja su spomenuta ne da bih branio ManU ili barcu, nema sanse. Vec cisto radi onog spominjanja Moua i sudaca. A isti su mu u nebrojeno slucajeva donijeli velike trofeje, trofeje koje ne bi osvojio da mu nisu pomogli. A i dalje kad ne dobije utakmicu za sve krivi suce. Valjda covjek uvijek ocekuje takvu pomoc? :D |
Citiraj:
|
6 utakmica kazne za ovo :lol2: Čisto za usporedbu, Ronaldo je nedavno udarao sve oko sebe kak je stigao i dobio samo 2 tekme kazne :D |
Gleda tko Dinamo- Šahtar? 1:1 na polčasu, no stvarno Dinamo igra ok nogomet, brzo i okomito. Sve ne vjerujem...
|
Citiraj:
Zdravko poludio prije kraja :D stream za one koji hoce gledat |
Eto i na službeno :) Nadam se da Šurle bude odlična kupnja kao što je to i De Bruyne bio :) |
Dinamo - Šahtar 1:1 Sasvim zadovoljavajuće. Da bar nije prijateljska XD
|
Citiraj:
Lako za to! Roberto Di Matteo bolje priča nje'ački nego engleski. :D Šokiran sam. :) Dinamo je manje više uvijek izgledao ok u pripremama. :) Dobra tekma koju je opet zasjenio cocaine snorting animal. Minvajl... Bertrand otišao iz CFCa for good. Southampton je novi klub. Salah je otišao (fala bogu) u Fiorentinu. Juan Cuadrado je potpisao za CFC...kako god. :D Schurrle je otišao za Wolfsburg. :( Šteta. :( Žao mi je kaj nije dobio više minuta u CFCu. Nadam se da će mu biti bolje u DE. :) |
Citiraj:
https://www.youtube.com/watch?v=X3Unmby0nos |
United vodi 2-0 na poluvremenu. :)
Schalke izgubio dva boda protiv Bayerna. Domaćini kmečali nekaj na suca, nejde baš po planu. :D:D |
U nedjelju padaju čekićari.:D
Jučer me nešto kopkalo u vezi tog Bayerna, imao sam namjeru pospajat na kladi MU,Bayern i Real danas, dobro da nisam. Presudio je onaj Wolsfburg neki dan, koji je nalampao Bayern za gledat. |
20.45 Real -Sevilla,ajmooooo!
Današnje vijesti.Modrić još daleko od treninga s prvom momčadi,banana! |
Danas drhtim kao djevica pred sultanom. Hala madrid!
|
Citiraj:
|
Pa ovaj Real zbilja neće.Pazi igraju bez Pepea,Ronalda,Modrića,i bez Carvajala u prvih 11.Nakon 20 minuta se ozljede Ramos i Hames,tako da sada igraju protiv jake Seville s rezervama.Bude to jako teško danas!
|
Dortmund gubi. :D :D :D :D Uvjerljivo zadnji. :D
|
Da, dok ovi Avari nalete za vikend bude svega. Batinaš bojna XD
Ronaldo se vraća barem |
Citiraj:
|
Nisam fan zavjera. Pogreska suca. Ima se Carvajal, mene Ramos brine vise.
|
Mene više brine ova sad utakmica, glupi Bale ima šansu da riješi tekmu za 3-0 i idiot neće dodat čistu loptu Benzemi nego puca u blok
Edit: kraj, kakva jbna drama radi idiota kojem je cilj da on zabije gol a ne da ekipa pobjedi. |
Citiraj:
|
James vec na operaciji znaci pitaj Boga koliko ga nece bit, o Ramosu zasad nema vijesti.
|
Citiraj:
|
Arbeloa može i lijevo igrat a može i Nacho stat. Umjesta James-a u ekipu nekako ubacit Ronaldo i promješat ih malo, možda Bale na James-ovo mjesto a Ronaldo na Bale-ovo.
|
Ovo se nitko nije sjetio ni spomenut i stavit?
Direktni crveni je to. :fiju: |
subota:
Casillas,Varane,Pepe (ako se oporavi,ako ne Nacho).Ramos out 6 tjedana! Carvajal desno,Coentrao lijevo(ako bude spreman).Zadnji vezni budu Kroos i Khedira,ili možda da priliku Silvi,mada mislim da neće. Lijevo Ronaldo,playmaker Isco ,desno Bale,naprijed Benzema! Mislim da Ancelotti bude tako igrao,mada osobno mislim da ne bude dobro.Ja bi išao na malo zgusnutiju formaciju,jer se ovakva pokazala nedjelotvorna protiv Atletica.Ja bi pročekao otraga Atletico i išao na kontra napad ,nešto kako ih je Barca razbijala,naročito ovu zadnju tekmu. A možda da priliku čudu od djeteta? I da Mirko,imaš pravo,mogao bi ubaciit Arbelou.Je panjina al protiv Atletica treba biti defanzivno jači! |
Citiraj:
Nekako su to propustili spomenuti :fiju: |
A rekoh da ne trošim vrijeme, budu to buljo ili panda objavili.
|
Danas nakon što očistim snijeg, gledam
Atletico-Real i naravno navečer Juventus-Milan. :) |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:00. |