![]() |
Nemoj te slike javno stavljat, javit će im se zeleni zbog uništavanja drveća i prekomjerne upotrebe plastike :D
|
Citiraj:
EDIT Ouuuuu yeahhhhh :p http://forum.pcekspert.com/showpost....postcount=1178 |
Jebemu unutrašnjost je bitna. Mislim da imam sliku
https://s14.postimg.org/jdwgwoiod/20160914_181951.jpg Nije moglo mrdnit |
Citiraj:
Ne znam dal da napisem neki review kako je prosla trgovina posto sam imao hotline par dana sa Hrvojem pa nije bas za javnost :roller: |
Hvala ljudi, sa ambalažom dakje nema problema. Ostae samo pitanje koliko treba da komp od narudžbe dođe do mojih vrata.
|
To ti nitko nemoze odgovoriti pa cak ni UZIShop do ne kazes sto tocno trebas pa se vidi stanje lagera/narudzbe/adresa dostave....
|
Da si malo detaljnije zavirio u temu onda bi vidio iskustva kolega, česti komentar "kud prije je stiglo" i sl.
Naravno uz napomenu šta kolega poviše napisao. |
Pise ti negdje max 7-10 dana
|
Planiram neku narudzbu pa mi samo napomenite da li je popust za forumase jos aktualan i ako jest, kako se ostvari ? :)
Hvala !:chears: |
Aktualan je, javi mi se na pm sa email adresom s kojom si se registrirao na web shopu i to je to.
Sent from my D5803 using Tapatalk |
Za kraj listopada - malo akcije.
5% popusta za sve oblike plaćanja na određene modele crvenih i zelenih. Ne zbraja se sa postojećim popustima. Gainward GTX 1060 3GB Gigabyte GTX 1060 3GB WindForce Gigabyte GTX 1060 6GB WindForce Palit GTX 1070 8GB Asus RX 470 Strix 4GB XFX RX 480 RS 4 GB |
+3% za forumaše na ovih 5%?
|
Citiraj:
Citiraj:
Lp |
I od mene u ime mog ćaće, još jedna pohvala na brzini, učinkovitosti i ažurnosti prilikom trgovine za Motorolu Moto G 3rd Gen 2/16. God bless :)
|
Kad je izašla tek GTX1080, malo sam ispilao kolegu "nino" sa foruma kad mi i kako moze nabaviti nesto sto nije non-founders edition model, i nekako je uspio povuc jednu Gigabyte G1 GTX1080, nazvao me na mobitel, i u dogovoru samnom podesio webshop tako da ju mogu narucit po cijeni koja je dogovorena. :)
U svakom slucaju pohvale na to i na x drugih kupovina koje sam imao za sebe i prijatelje u shopu, nikad nije bilo nikakvih problema, i sve je proslo u rekordnom roku. |
flegma, mamić cs i ow scene :D
i zašto ne voliš giant5_e :D Sorry, morao sam:D |
Citiraj:
P.S. Ja sam velik, tako da volim GIANT5-e :P |
|
dodaj nulu brijem ;)
|
Citiraj:
https://www.uzishop.hr/kucista/10535...-460x-rgb.html |
auch :D
|
Citiraj:
Sorkac :D |
sad smo bliže dodavanja nule :D
|
Citiraj:
Sad samo da se odlucim ocu cekat kaby lake. :D |
Pitanje za ekipu iz Uzi-ja. Jel se mogu naručiti kod vas ove GeForce 1050 ti (ove u malo nižem cijenovnom rangu :) ), znači Zotacova ili Gainwardova. Vidim da na nabavi.net piše po narudžbi, a na Vašim stranicama ih ne mogu stavit u košaricu jer su rasprodane. (Bio ih stavio, pa ih onda izbacio jer sam računao neš....i eto sad ne mogu stavit jer su rasprodane) Pa me zanima mogu li se naručit pa kad stignu. I hoće li biti po istoj cijeni koja je navedena na stranici. I isto to pitanje za onaj Radeon SSD od 120 GB.
Hvala unaprijed na odgovorima. |
Kolega kupio kod Vas EVGU gtx 1070 i kaze da sada ceka thermal pad :) a kad nije htio slušat...
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Reci kolegi samo da mi se javi na hrvoje@uzishop.hr da si ga stavim u evidenciju. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:37. |