![]() |
Novosti iz Bonbina
https://www.bonbon.hr/podrska/novosti-u-bonbonu Super vijesti! :-) Buduci da koristis jednu od naših kombinacija, od 1.6. za istu cijenu dobivas vise minuta, poruka i interneta! Kul, zar ne? I dalje biraj najbolju kombinaciju za sebe! Vise informacija na bit.ly/novostiubonbonu Tvoj bonbon :-) Naravno... poskupljuju ako ne paziš Kombinacije ostaju ajd barem to Poslano sa mog SM-A528B koristeći Tapatalk |
Ukiselio se BonBon. Prije 1.6. 50kuna 6gb interneta poslije 1.6. 50 kuna 5gb interneta.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
(popust 20kn vrijedi samo ako uzimaš pakete zasebno). |
https://www.bonbon.hr/ponuda/cjenik/...etplata/ostalo
Citiraj:
|
Citiraj:
Nekoć sam imao Bonbon i prestao koristiti. Najviše zbog data prometa. Отправлено через Pixel |
Citiraj:
40kn popusta,tako da vjerujem da ce to vrijediti i od 1.6. Isto tako ovi koji su imali za 55kn 6gb sada ce imat 7gb Javim 1.6. dali je tako |
Imam bonbon broj koji praktički održavam na životu i doplatim bon svako toliko.
Sad se gore nakupilo preko 100kn i počeo sam razmišljati kako da te novce izvučem van jer ih ne mogu koristiti za ništa, a samo će se gomilati. Ima li načina da iskoristim tu lovu za nešto, s obzirom da sam van HR? Mogu eventualno te novce poslati nekome u zamjenu za uplatu na račun ako ikome koristi lova na računu. Ideje? |
možeš nekome prebacit kune, a ta osoba ti dade kune i to je to
za omjer se dogovoriš |
Citiraj:
|
Citiraj:
govna opet poskupljuju. ko fol daju popust na, pazi, DODATNI paket. kreteni usrani. ja imam samo pozive i to najmanji paket, potrošim ako da 30 minuta mjesečno. nekad bilo 10kn. pa 20. sad 30... a svi operateri se ponašaju s tim điđabajtima ko da su muda isusova. jedan điđabajt. dvaaa điđabajta, jebote wau devet điđabajta. i onda uzmeš internet sim za 50kn i riješiš se tih kretenizama. |
mene zanima šta je sa nama koji smo "ispod pulta" za 55kn promocije
ide i nama cijena up ? Vjerovatno zbog Ukrajine .. šta drugo, a ako nije to , onda novi soj korone koji je u pripremi |
Citiraj:
|
Pisalo pisalo
Al mi smo hrvatisan Nit ovo ne potrosim, tako da ne treba nista dodavat |
jel ima tko aktiviran VOLTE na bonbonu ? i da mu to radi ?
jel ima tko podatak, kako se prikazuje VOLTE na iphoneu 11 pro te nadalje Tražio aktivaciju VOLTe, dobio 2 sms-a, da aktivirano, ali ne radi Imam i poslovni t-mobile, tamo uredno piše volte ikona čak sam prebacio karticu iz samsunga u iphone i nema volte ikone i obratno, bonbon u samsung gdje je volte od tht, nema ikone kao kod tht kartice .. i sad support veli, probamo promjenit sim karticu, ma daa.. kartica stara 6mj .. A trebam volte, jer radim u takvoj sredini, da telefon je neophodan, a prostor je ko bunker i nema snignala, ili je u tragovima, ako se namjestiš u određenu pozu. Pa smo tražili rješenje i dobili pojačivač, ali tht je postavio 4g pojačivač, i tako .. sad se ganjam sa volte ne vol-te :) |
Mislim da kod iphone ti kraj naziva mreže treba pisat LTE
|
Meni na Samsungu A8 radi, odmah pokaže na ekranu kad se aktivira. Sad isprobao.
|
|
Meni se VoLTE na bonbonu pokazao kao promašaj. Malo me dobiju,malo ne. Ali VoWIFI mi je ekstra dobra stvar.
|
Znači bonbon jedini nema 5G... Baš me zanima hoće li reagirati.
|
Što se mene tiče ne treba. Veliki za 55kn mi je ok na 4g. Mozda kao nekakav dodatak tko bas zeli
|
Citiraj:
|
Huawei p30 i Iphone XS. Na iphoneu ni ne znam jel radi voLTE ili ne. Ista kartica ali isto me ne mogu dobit,.mozda svaki 3 put. Kad iskljucim opciju sve šljaka na oba.
|
Jedino je samsung mjerilo. Sve ostalo po pitanju voltea je individualno od uredjaja do uređaja.
Na svakom samsungu volte/vowifi radi bez greške, ako kojim slučajem ne radi onda je do mreže. Sent from my SM-G991B using Tapatalk |
ja imam Galaxy A52, i pitao sam bonbon podršku dali mi mogu
uključitiu VolTe. i rekli su mi da mogu, ali da ne preporučuju jer ne radi dobro sa navedenim mobitelom. |
Glupost, koja ti je to neupučena budala rekla... imam u obitelji tri A52 i svima bez ikakvih problema rade i Volte i Wowifi na Bonbonu...
Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Evo i slikica Volte i Vowifihttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...d7255cd1d7.jpghttps://uploads.tapatalk-cdn.com/202...91a6b84a2b.jpg
Poslano sa mog SM-A525F koristeći Tapatalk |
Slikica ne znači ništa. I meni je slikica pa ne radi kako treba. A da kupim Samsunga radi VoLTE je malo glupo ali jbg, tako je kod kineza, uvijek nešto ne radi dobro :D
|
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:52. |