![]() |
Hvalim te Bože pa je suvo, tako da me heto ujutro na Sljeme. Nisam smio prići mu dok je padalo, kolko je padalo odozgo, tolko sam i ja sa bajsa opado...Aleluja.
P.S. nemoj sad da netko odustane...vidimOSE sjutra :D |
Opaka je prognoza, ne samo za vikend, vec za iducih 7 dana - suncano, toplo, i bez vjetra.
Meni su propale cak 2 ovotjedne voznje jer me poklopilo gro privatnih i poslovnih obveza, kako se samo uspije tako poklopiti. Morao sam prekinuti GO i ni vrit ni mimo s poslovima. Prakticno sam spao s 3 voznje tjedno, na jednu, jednu i pol - i to ako, najgore mi je od svega sto sam se nabrijao na Strmopec u tjednu i onda ju ne uspijem odvoziti. Sve mi se cini da cu sutra na 20tku-prema Pilani i spojkom na Strmopec...iako mi se opet vozi 69-71, vidjet cu jos kakva ce mi inspiracija sutra biti. Sutra sam u 10h pred tunelom. |
Citiraj:
Znaci lyrik je 1mm visi :lol2: Dok je sektor bio 15mm nizi Evo na sta to sad lici. XT komponente mi se nije dalo sad montirati, to cu kasnije. http://imageshack.us/f/850/dsc0142hv.jpg/ |
Kaj ideš operirat, manginu?
U biti sam htio pitat jel ima itko ikakav info o onom Velocity-u? Pitao bi na DB ali neki od jazavaca koji tamo obitavaju mi dižu nerv beskonačno. |
Tko je velocity?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
ja se dvoumim dal da idem :D moram "žicati" (čitaj pitati) destra da ide :D da vidim one on-a :D i za društvo sa zapada :D mogao bi i zubich ići :D :beer: |
Dobar je annoying orange šošonja, svida mi se punkurac!
Btw. dobia san ekskluzivni sneek peek riceburnerove nove makine ;) |
Ima Vrhunac (duckas kod petrove) neki popust pa ak je nekom usput nek ode pogledat kaj se nudi.
|
Citiraj:
Ja krecem oko 8:40 iz kvarta. U nedjelju bi mozda mogao i sa zapada da neidem stalno prek tunela. Fala prilee, cekaj da ga zavrsim, onda bu bomba :lol2: |
Ja se još dvoumim da li da budem na tunelu u 10:00 ili na promociji :D
Veselim se već dva dana kako će za vikend bit super vrijeme, totalno zaboravija na promociju :hitthewal: |
Ja bi na promociju na tvom mjestu. Jest da je samo formalnost, al ipak je samo jednom (ok, dvaput :D). I u nedjelju je ljepo vrijeme i tad ce se vozit.
|
željac, idem sutra.
ja i darkec se nalazimo u 9h kod sata na križanju ilice i vrapčanske i idemo prema tunelu. |
Ovo je bakalarska promocija, u mom slučaju time ne završava studij, pa nisam stekao dojam o nekoj važnosti tog događaja. Otići ću rukovat se s dekanom i pokupit papir. Stignem poslije napravit bar krug na Dotki :)
|
Citiraj:
Nema me sutra i žao mi je ko psu. al zato ću se u nedilju vozit, najvjerojatnije kasni start oko 13h ili tako nešto. --- Nije uopće problem nedostatak stražnje suspenzije, ali teško mi se priviknut na flat jer sam njub i ne znam napravit bunny hop kako treba. Čeličenje. Nema šta :D |
|
Bili Crocus i ja na Dotrščinskoj ligi danas. Organizatoru (valjda je iz BK Ciklus) trebalo je 2 sekunde da skuži s kim ima posla, odma je iskazao dužni REŠPEKT
http://imageshack.us/a/img255/2269/no1fh.jpg Kojeg sam ja naravno opravdao, totalno sam uništio zadnju dvojicu, jezikom hrvatskih športskih komentatora ostvario sam zapažen rezultat i bio sam odličan ~25-ti. :goood: Vrijeme od cca 37 minuta, ak se mene pita taman, da se na trepavice postavim brže nejde. Croc me opro za minutu i sitno, ja krivim droge. |
Citiraj:
Citiraj:
bilježim se ! sutra ujutro spavam :) otići ću poslije ručka malo do grme uhvatiti osjećaj :D :beer: Citiraj:
hehehehhe :p :beer: :beer: |
Aj zeljac, javi kad mislis na grmu, ak sam se vratio sa sljemena, pridruzit cu ti se :lol2:
|
posaljem ti sms sa detaljnim vremenom, ali tamo negdje oko 2 u grubo
:beer: |
Željac čitaš me ko knjigu....
Taman mi sutra popodne odgovara grma, ujutro očito spavam ^^ a i imam neke druge stvari sutra.... Tj danas.... A preksutra sljeme ko zmaj, popodne sa zapada, mljac :D Javi mi se onda oko podne da se dogovorimo točno, nn |
Citiraj:
ja sam na kraju došao na Dotku tek oko 18.15h i ispala je katastrofa! Imao sam u planu istestirati servisiranu vilju, a uhvatila me totalna mračuga. Naravno da sam zaboravio lampu, pa se izgubio u nekom šipražju i trnju, sav se zgulio po nogama i rukama, zablatio i jedva našao neki put osvjetljavajući si mobitelom. još se za kraj na mrtvo ime doma posvadio sa ženom! Citiraj:
btw. ko ti to s DB diže tlak? bravo na pred predzadnjem mjestu na Dotki:goood: |
Žac, jade pošalji i meni SMS 1h prije nego misliš ići gore pa se možda pridružim.
|
Opa !!! Jebenica !!! Sa zadovoljstvom ljudovi !
:beer: |
Zeljac, a na Dotku sad, pa produljimo na Grmu?
|
Citiraj:
@ nightrider - pa pročitaj tu temu glede Velocity-a na dropu pa ti meni reci ko je naporan. |
Citiraj:
heh, adaksinjo mi je dobar.. napisao je u postu da je dopizdio i damiru i sammiru sa svojim pilanjem i da je zesci rezardinjo! no na zalost prompotno je taj post obrisan. valjda se žalio, pa ga je Zlayo skinuo ;( |
Nisam ja hahahahha :D Nisam ni ja u eXactMatovom fan klubu, više puta tjedno mi šalje vesele poruke unatoč tome što ga ignoriram. Svaki vrag ga zanima, ali mu ne pada na pamet da može to izguglati za 5 minuta, pa nek drugi to rade za njega :lol2:
|
haha, sad vidim da nisam jedini sretnik!
zgleda da je frajer zesci udav.. pa de si Zlayo, nisam te vidio 100god?! što radis po ovom suncu online, zasto nisi negdje u prirodi.. imaš tri lijepa konja za utrku, treba ergelu ispeljat na zrak ;) btw. nema te uopce na voznjama, ili negdje inkognito pedaliraš? |
vratio se. bio je prekrasan dan i vrhunska vožnja. baš smo se mirta i ja pitali na povratku gdje su dario i night_rider, nuismo se vidjeli 100 godina, a bome ni nove bicikle!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ma to mu je onaj dosadnjaković tudajfor pobrisao. :stoopid: Evo mene i Ede aka (pig) sa dotke. Vrijeme idejalno, uvjeti idejalni, ma sve je bilo baš super danas za vožnjicu. Sad se naždro i sada idem to malo u krevetu odmorit :D:chears: |
Šoši, Irvin i ja otprasili singlicom do Danjke, 20tka-69-71, ostali su se neckali (i odabrali klasiku 18-20-Dotka), ali tko im je kriv :fiju:
Sto reci, sve se posusilo, samo se gazi, pumpa i skakuce preko svega zivoga. Super voznja, kolege su odusevljeni stazom i malo divljijim okruzenjem ;) Jos smo malo pocistili granja tak da se sad ispedla skroz do uz breg, i bome cim se vise tuda vozim sve mi vise padaju varijante kako izvoziti i tih 20m - vjerojatno je moguce :D (to je ona prva guraona uz ono suplje deblo). Na onoj brzoj dionici pred kraj sam opet sam satrao gumu, bas me hoce taj dio. Zamijenim zracnicu i nikako napumpat novu, nakon sto mi je ruka otpala a pumpa se toliko ugrijala da ju nisam mogao drzati u ruci napokon stavim kotac na bajk - a guma pusta :D, steta sto ju nisam cuo dok sam pumpao ko sivonja. Da nije bilo gumidefekta taman bi se svi zajedno skupili podno Dotke. U nedjelju imam posla par sati pa bi na voznju u popodnevnim satima 12-13h tunel, znam da ima jos zainteresiranih samo treba dogovoriti tocan termin...cekam. |
Nisam baš pratio zadnjih dana što se točno pričalo, znam da je Željac sutra za vožnju, no ono što mi nije jasno je gdje bi se penjali: zapadna strana ili tunel?
U svakom slučaju ću ja najkasnije u 12 krenuti od kuće (to je kao da dolazim u 13h na tunel), pa eto da se zna. Dogovorite kuda tko ide, ja sigurno neću sam ići po zapadu :D |
sreo mica, on bi se isto po desetki odavdje penjao.
bemu miša.... moram si srediti pogonski dio da mogu pedlati uz brijeg :D i dati novi look bajku :D ovaj je jadan :D :beer: uglavnom, ja se držim tunela i leusteka za sada. ostatak kako želi, ali mi isto paše taj kasni start. :beer: |
Onda ću se odsada psihički pripremati s alkoholom u rukama za leustek. Vidimo se u 12 pred lucijanom ili vrapčem, kak ti paše :D
|
Znaci, nedjelja tunel 13h...ajde Zeljac da napokon vidim i tvoje SS cudo ;)
|
Braceki i ja se našli u 12:50 na Mihaljevcu, Cuki me taman zvao da kasni i da je kod Bundeka, da ga ne čekamo. Malo popričali i krenuli lagano Lonjščinom. Naravno, ludi Čuki nas stigao već kod prvih klupica, od tamo lagano gore, predivan dan.
U Lugarnici gužvetina na šanku i čekanje 45min na naručene štrudle. Onda šou, Cuks istovremeno jede pomfri s kečapom i bučnicu te pije čaj od mente i medicu. Kaj je to zgotovio sačekali smo ga par min da ode na kenjaru naravno. :) Dolje odabir 52ojka, kretanje od Tomislavca, na onom makadamu naravno bajtam zadnju gumu. Ništa novo. Od tad nadalje odlična vožnjica i tehniciranje s zeznutim elementima, lov ravnoteže po korjenju, izbjegavanje sranja po stazi ali sve u svemu super, prvi kicker normalan, drugi me lansiro u orbitu, dao sam high five Felixu jebote.:D Onyx zaklo prednju gumu, bio je presretan što treba skidat gumu s Doubletrack obruča :) Onaj spust kroz šumu do brane je fakat zakon, treba fino tehnicirat, ali onda šus do dolje i gas kroz potok, zasrali se ko prasice. Sve u svemu 10/10. |
Ja sam imao najbolju namjeru (očigledno ne i dovoljno dobru) jutros vam se pridružiti gore, čak sam se i pripremio da krenem sat ranije (probudio sam se u 7h) da me ne čekate na vrhu (nego da ja vas pričekam), ali jutro je bilo pametnije i reklo je ne. Da sam znao za ovu kasniju ekipu, vrlo vjerojatno bi išao s vama, a ovako sam riješio dotku i dobro je bilo.
Sutra sam zauzeće tako da, no ride for me. Lijepo ste se razletili po sljemenu (svak na svoju stazu) danas. Svaka vam dala. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:20. |