![]() |
Jel' baš okruglo 8.00 ili 7.99? :D
Sent from my motorola one 5G ace using Tapatalk |
Citiraj:
|
22. nastavak, nije valjda veličina cune :D
Citiraj:
Glava k'o u mačeta, samo što ne viče "mjau". :D |
Citiraj:
|
Dakle, nije vrijedan gledanja :D
Pazite sa Fresh, film je PG-50
Onak krene zanimljivo, a nesto u zraku smrdi i onda druga polovina filma je PG-50 |
Citiraj:
PG-50? Roditelji ne bi trebali djeci ispod 50 godina dati da gledaju taj film? |
Da, haha, ja sam tu blizu pa sam zakljucio da bi bilo bolje da ispod 50 ne gledaju. Nek netko tko ima vise od 50 pogleda pa nek javi jel treba dic razinu, hehe
|
Imam ja boljeg Batmana - Keanu Reeves
https://www.youtube.com/watch?v=ME_upzi4boc |
Isuse, taj lik ne zna glumiti ni u crticima xD
|
Pogledao sinoć Batmana. Pattinson mi je odlično odglumio. Ostatak glumaca se nije po ničemu nešto previše istaknuo (ili sam imao veća očekivanja), Gordona neću niti komentirati. Sviđa mi se što film nije još jedan akcijski super-heroj kao i svi dosadašnji Batmeni i pojavljuju se novi negativci koji nisu dobili previše screen time-a u zadnjih par filmova. U pravilu ako bi ocjenjivao rekao bi Bale- Leadger 10/10 || Pattinson-Phoenix 10/10. Cijenim svu četvoricu a vidjeti ćemo šta će budućnost donijeti :)
|
Pogledao The Adam Project - zabavna razbibriga bez puno razmišljanja, malo akcije, malo fora. Osvježenje u zadnje vrijeme što sam pogledao.
|
Spider-Man: No Way Home (2021) Dostupan u videotekama. :chears:
Citiraj:
Spidermana ostavljam za nedjelju. |
Batman - meni jako dobar, gledal u kinu prošli tjedan, nisam imal osjećaj da je prešlo 3 vure. Pattinson mi je zakon.
9/10 Spiderman, ovaj novi - izgleda da meni Spiderman ko franšiza ne leži nekak, bilo mi je na trenutke dosadno i onak, evidentno je da je napravljeno za tinejđere. Bilo je smiješnih trenutaka, a dijelovi sa Dr. Strange-om su mi bili dobri jer mi je on nekak bolji :D Ali svejedno, neloše, za sjest pred TV i uz kokice dobar. 7/10 |
Novi Batman 5/10
Iduci ocekujem da nosi rozi kostim lgbtq rase i slika selfi nakon prebijanja svakog negativca. Osrednji film koji ne vrijedi 15kn za ulaznicu u kino. Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Pogledao sam ga jer sam Marvel fan, ali inače je IMHO jedva prolazna ocjena. |
Barman je oduvijek bio šonjast. Umjesto da pukne Catwoman još dok je Selina bila, on sve nešto bi, ne bi... :D
jackass forever fanovi jackassa će ga voljeti, samo warning; ima nastavak poznate scene sa konjem :D
4od5 spiderman no way home neloše, opako udara na nostalgiju i nekako mi se čini da ovaj film postoji samo da bi dr strange mogao imati tulum po multiversu 4od5 |
Kakve su ti sad to ocjene?! :D
|
Moraš to prevesti u skalu kompatibilnu sa 7.99 inače ne bude dobro.
|
Meni je Spiderman loš.Kao za djecu!
Jedva ga odgledao do kraja. |
Citiraj:
|
Zadnji Spiderman je jako dobar dio u serijalu, a znamo koliko je teško napraviti nastavak a još teže jedan od nastavaka. Sve u filmu funkcionira, ni na trenutak nije dosadan, toliko se toga događa a opet ništa nije isforsrano, sve ima glavu i rep. Plejada izvrsnih glumaca je odlično odradila posao, svi su bili na nivou ili čak i iznad očekivanja...kao da su bili dobro inspirirani u ubacili u petu brzinu.
|
Meni je bilo dovoljno vidjeti tri Spideyja na jednom mjestu, zakon. A još Molina i Dafoe... Toliko likova, a nije bilo dojma da su nabacani. 9/10 bez beda.
Promising Young Woman - jako dobar revenge triler, odličan završetak. 8/10 |
Citiraj:
Meni je film 5/10, mozda 5.5/10, nikako 5.99/10 il vise :p tldr: trudili su se "depresivni batman"... (ocito je danas ta depresija u modi) Zadnji film s Batmanom kojeg sam gledao i ne planiram ih vise. Steta kvarit savrsenu Nolanovu trilogiju s top glumcima, C.Bale & Heath Ledger. Srecom nisam gledao Batman v Superman. Od glumaca mi nitko nije sjeo, osim sto mi se svidjela Selina :D Traje pre dugo. Muzu oni taj cash cow DC, Marvel i sl. |
Batman je uvijek takav - mračan, čangrizav, depresivan - bilo da su u pitanju filmovi, stripovi, serije ili crtići, cijela Batman priča se vrti oko toga da se depresivan Bruce Wayne nakon smrti roditelja okreće osveti i borbi protiv tmurnog Gothama i popratnih mutnih likova i zlikovaca. IMHO ovaj novi Batman je odličan i stvarno bude fino poslužil kao uvod u novu trilogiju. Zlikovci su na mjestu, radnja ima i glavu i rep, Colin Farrell kao Penguin IMHO možda čak i bolji od Riddlera, čisto, jer bez problema utjeljovljuje mafijaša i općenito korumpiranog spletkaroša.
|
Citiraj:
DOG Channing Tatum prati peseka na sprovod njegovog vlasnika. Onako može proći 3od5 |
Citiraj:
Ali nije "emo" :D |
Citiraj:
Odličan film za nedjeljno popodne. Onaj klinac je baš simpatičan, odlično je odglumio. |
Citiraj:
Ista stvar je bila kad je Heath Ledger odabran za ulogu Jokera, pa je odmah krenulo da bude to sranje od filma, jer je tip prije glumil gay kauboja u Brokeback Mountain. Tak da ne kužim kak ljudi povezuju stvari na taj način, jer jedna uloga nema veze s drugom ili nekom prijašnjom općenito. Emo Batman je onaj klinac u Gotham seriji, koja je komotno mogla i bez njega biti čisto OK, ali eto, uspjeli su ju sjebati. :lol2: |
Filmovi - dojmovi, komentari i preporuke
Probao sam sinoć gledati Spidermana…
Nakon prvih 5 minuta sam stao i htio ugasiti, mislio sam da me netko zajebava. Krenem dalje…pojavi se Dr. Strange i mislim si, ajde, spasit će situaciju. Par ispodprosječnih (u odnosu na ranije nastavke) ha-ha fora kasnije, evo i prve akcijske scene. Pogledao i nju do kraja i odlučio stati s filmom i zaboraviti da postoji. Specijalni efekti su netipično loši za Marvel, kriminalno loši. Ovo je više Hannah Montana feat Spiderman nego Spiderman “Spiderman: u potrazi za fakultetom” 2.99/10 |
adam project , nisam nista ocekivao a za uzvrat nisam nist ni dobio
klimavih 5/10, da nema reynoldsa i manje ... |
Ne znam, meni je sasvim ok film, lagan, vesel i sa lijepom poukom.
Sve na kraju bude ok. Ako nije ok, zapamti: nije kraj. |
Citiraj:
Jesi razmišlja da napraviš neki film? |
Meni je the adam project isto super film. Nemam mu nikakvu manu, dobra gluma, dobra prica, ni u jednom trenutku nije dosadan, nije ni wau ko inception, al dobar.
Da iskreno kazem i falio mi je neki takav film. Sad su svi neki try hard i onda češće failaju nego sta uspiju, budu komplicirani za gledat i onda skuzis da ti ga se neda niti upalit. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Film je bio vrlo ugodan za gledanje, nisam niti primjetio kako je brzo prošlo vrijeme. |
Citiraj:
Slažem se, baš ispao šund koji je još i dosadan. Sto puta viđene fore sa putovanjima kroz vrijeme, za likove me nije bilo ni najmanje briga....rađe pogledati po deseti puta povratak u budućnost. |
The Adam Project - lagana, feel good razbibriga.
Ne trudi se biti nešto što nije, od mene 7/10! The Matrix Resurrections - a ono... kao matrix film je očaj, kao neki novi film koji je kritika trenutnom društvu je osrednji. Kao nastavak Matrixu 2/10 Kao nepovezan film 5/10 Kimi - light akcijski triler, za mene ugodno iznenađenje - 8/10! |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:42. |