![]() |
Ufff, jedva čekam! Tada Sljeme poprimi skroz drukcji oblik. Izgleda kao neka bajka!!! Brzo ce nam to doci.
|
Evo za snjezne nostalgicare...IMHO, mozda i najbolja voznja po snijegu, ambijent vrhunski, zahebancija vrhunska...steta sto nas je lovio mrak pa snimka 20ke nije bila upotrbljiva...ali zato:
Osamnaestica - Winter edition ...tocno se sjecam ove voznje, pravi raspasoj :D |
woooohoooo koja vesela družina :D
|
Kak me nabrijalo na zimu i snijeg sad joooj :D
|
Ahahahhaha, fala Nik :chears:
Opet vidjet murinu kak se zritava ko krava dok padne je neprocjenjivo :D hahahaha :lol2: Stvarno je super bila ta vožnjica :beer: |
Citiraj:
u 12h sam jer tunelom, pa ako netko dode, dobro dode ;) |
Izgleda predobro. Jedino cu morat skinuti spd jer vidim da su noge non stop u akciji pridrzavanja.
Koja je to staza bila? |
Citiraj:
|
LOL, peglaju se sve staze :D
|
Danas super vožnja, gore smo išli Mirta, Čuks, Zlatko, Lovro, Nik, blanchard sa dropa i ja. Gore smo sreli uvijek veselog Ghosta sa dropa na Transitionu.
Maglovito je bilo, gore sunce nakon par minuta. Dolje smo se raspršili. Ja sam išao već 3. put za redom na 57icu i riješio sam sve dropove, kickere i pimpeke-palce :). Sad sam zadovoljan i mogu ići na sljedeću stazu :). Prednja guma, Geax DHea na suhom vrh, na mokrom korijenju - smrt. Nauživao sam se straha na početku Mrcine i na 57ici gdje je korijenje. Ima nešto i u tome da sam je nadrukao prejako vjerojatno, ali kako se sklizala po korijenju, to nisam još niti na jednoj gumi doživio. |
Šta je točno Mrcina?
|
Citiraj:
|
To je mrak staza, odlično izgleda, stalno zavoji i samo driftaš kroz stazu, baš fino! :D
|
Citiraj:
Super staza, singlica kao sa filmova, ali je relativno kratak (3,5-4km) i dođeš do Kraljičinog zdenca di imaš par grdih opcija - po cesti dolje, po Omladinskoj do klupica za Medvedgrad ili lijevo uspon na HPD odnosno stazu 52. |
Ne znam jesam bio tamo, zato pitam. Niste baš od pomoći :lol2:
edit: evo Vuco je od pomoći :) Mislim da nisam išao tamo. KAko si povezao 57mu i Mrcinu onda? |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
|
ako se odlucis za canyona javi mi se za speca :D
|
Citiraj:
|
Ovo mi je čist super ponuda za bajk:
http://www.canyon.com/_en/mountainbi...52#tab-reiter2 Dijelovi su jako dobri za te novce. Čini mi se da je Canyon malo sredio cijene (iako su na site-u sad stavili da se odmah makne VAT). EDIT: Ili ovako nešta za DH početnike: http://www.canyon.com/_en/mountainbi...57#tab-reiter2 |
Cuks i ja smo danas otprasili s Cinovnicke singlicom do Hunjke, 20tkom do Danjke i pravac 69-71.
Odlicna voznja, nema stajanja, samo gas. Zanimljivo da je zemlja popila sav visak vode, tako da iako smo jurili, samo smo se malo zaspricali. Pred kraj ima bazena s vodom, ali se daju zaobici...ukratko, gume drze valjda 3x bolje nego jucer, ali recimo na onoj singlici do Hunjke je trebalo dobrano pripaziti jer je tamo bila malo veca sklizavela zbog mokrog lisca. Sveusvemu, dobro da se cuks odlucio praviti mi drustvo jer da sam ostao solo ne bi sigurno isao na tu kombinaciju - ovako je to ispao odlican odabir, i jos bolja voznja. |
Vuco imas pm
|
Citiraj:
SLX je jači, dosta. M596 za XC će biti fenomenalan, ali za duge spusteve - SLX FTW. |
Citiraj:
Al ova dh mrcina je odlicna. I estetski i po djelovima za ispod 2000eura |
Citiraj:
Do Hunjke.je stvarno.bilo sklisko, ali samo.NN :) ...danas sam ispeljo 54 km. Fina tura :) |
Citiraj:
|
Evo jedna za sve nabrijane bajkere http://www.youtube.com/watch?v=WuDeOH7URis
|
bas gledam ovaj filmic 18 Osamnaestica Winter Edition
http://vimeo.com/m/33874250 moze li se uopce po snijegu voziti sa spd-om? vidim da se puno balansiralo i slajdalo s jednom nogom.. a i pitam se, dal se nakupe pedale i tenisice snijegom i ledom, pa tesko mozes ukopcat spd?! btw. 18 na snijegu zgleda idilično i nestvarno ;) |
Nemaš kaj tražit s spd-om. Uzmeš obične tenisice i flat pedale.
|
Može se po snijegu SPDom. Sile nije nikad vozio spd pa ne zna.
|
Može se i u japankama, samo velim, di je fora iskopčavat se i ukopčavat svaka 3 metra.
|
Ako spd voziš neko vrijeme onda ti to ne predstavlja ni najmanji problem, dapače, manje puta ćeš spustiti nogu na tlo jer ćeš lakše iskontrolirati zadnji kraj.
|
Oćeš k.... moj iskontrolirat po snijegu a ne zadnji kraj bicikla, kad već moram bit vulgaran :)
|
Najveci problem SPD tena je sto ce promociti prije nego obicne, pa ce se onda pothladiti noga u njima poprilicno brze nego u nekim drugima, a tek onda dolazi ostalo...osobno po snijegu prelazim na flat i Merrellice s vibram dzonom - provjereno, udobno i toplo.
|
Citiraj:
za zimu SIDI dominator sa loricom ili diablo s goretexom... dominatorice jos uvek imam, a diablo su mi ukrali :fuming::fuming::fuming: Citiraj:
kaj nisi mene pital, ja prodal turkhezu thomasonku u A1 stanju... :goood: |
Slazem se s Nikom i Sileđijom oko spd-a zimi. Vozim spd već 11 godina i nije za snijeg. Kontrola nula bodova. Stalno ukapčaj - iskapčaj se iz njih, da poludiš.
Distrač, joj kakav si lepi bicikl imal. Ja bi si ga poželil, a nisam baš za takve labudice. Nemoj se srdit, ovaj one je meni kriminal prema pitchu. Trebal bi si i malo boje posložit s obzirom kak si piča lepo uredil. Da imam love za još jedan bajk, uzel bi odmah takvog pitcha sa nekom 36 viljom i xt opremom. |
Nisam spd-aš, pa nisam mjerodavan ali znam kako je bilo voziti po snijegu. Nije bio problem kontrole zadnjeg kraja (kad ode, ode skroz :D) nego kad prednjim kotačem uloviš dublji snijeg, naglo te uspori, pa se treba loviti nogom... tako nekako :D
Destro, kad si zadnji put bio na HT-u? Otkad te znam si na FS |
Citiraj:
Citiraj:
Mislim da nikad više boje na bajku neću slagat, promijeniš jednu stvar i ode u pm sve i bude ti žao ko psu. Onda počneš prodavat bajk. I tak. Što da ti kažem, nikak da mi legne pitch. Standover velik, wheelbase velik i nakon premale X6ice nema tog bicikla da mi veličinom bude pasao i da bude okretan kao ona. Ali svakako da ne smijem prijeći 600mm TT (ne ETT). Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 07:00. |