![]() |
Ja mislim da je 50, pitao na više mjesta u sloveniji nevezano za bike dijelove.
Očito je to po zakonu, ili im se neda zezati za manje... |
Citiraj:
ali koliko vidim mislim da cu narucit preko bajkmanije jer me ispadne skoro 30e jeftinije,mogu uzet za razliku nove rotore.imate preporuku kako iskombinirat ovo preko bajkmanije,placanje i posliljka(imam paypal ako sta pomaze) I da,do sad sam imao m445(danas bi trebale biti prodane),da li na postojece adaptere mogu stavit nove kocnice ili moram i adaptere mijenjat? |
Citiraj:
Sile ti je stavio link di se opisuje kak se moze kupiti iz Hrvatske:stoopid: Citiraj:
Citiraj:
|
Registriraš se, naručiš, platiš paypalom. Napomeneš da ti stavi na 2 računa, daš svoje podatke i podatke osobe koja će s tobom to podignuti u pošti u Brežicama.
Kad naručiš kočnicu+rotor dobiješ adapter gratis. Tako da si iskombiniraj odmah sve. Papire za povrat ovjeriš na granici i pošalješ im poštom, uplate ti povrat na paypal. Uglavnom bezveze tipkam jer sve ti je na drugom linku kojeg sam ti stavio. SLXevi s rotorima će te sveukupno ispast 1250kn, Deore s rotorima 940kn. |
Kaj sutra onda 10h tunel? Ja bi možda se popeo sa ekipom u 10 , pa se spustio i našao sa ovom kasnom ekipom koja ide u 12-12:30.
Sad sam u dvorištu naučio front wheel pivot , čekam šumu da vidim kak tamo funkcionira. Puno je lakše proći zavoj , bar ovak na asvaltu , a kad se usavrši i puno brže nego driftanje ili obično prolaženje. |
Hvala na odgovorima,obavijestim ako se bude islo u Sloveniji pa ako ce netko trebat nesto...
|
Ja bi najvjerojatnije uzimao jedne pakne - da se nadju, pa javi kad budes isao.
Moram imati jedne u pricuvi ;) |
eeee vidiš dobro si me podsjetio, i ja ću uzimati barem 2 para :)
Al ok, nek javi čovjek prije :D |
Uf, koji bajk:
http://www.maraton.si/cms/index.php?...3266&Itemid=53 http://www.cube.eu/en/full/allmounta...r-hpc-160-slt/ 160mm hoda, 650b kotači, brutalno dobra geometrija, 9,95kg bez pedala, 7700€ (7000€ za prednarudžbu). Budućnost AM/Endura :kafa: |
bajk je čisti sex.... i cijena isto :)
poslao sam mail na superstar, lik mi je odgovorio za 2 ( dvije ) minute :) i to točno ono što sam ga pitao, u šoku sam, obično to nije tako kod biciklističkih dućana, bar ja nemam takva iskustva :) |
I tako ružnu klackalicu ima IMHO. :D
|
Kakav sex...meni je bajk toliko obican, da obicniji ne moze biti (vizualno)...toliko da nisam pogledao ni popis dijelova...ali cijenu sam vidio :D
Sutra tunel 10h, valjda nece kisa pasti. |
Citiraj:
Švabe na krajnje nemaštovit frame nabacali karbon i Tune dijelove. Baš je meh. |
Ja neam brake-dive više jer ne kočim :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
:goood::goood::goood::goood: :care::care::care::care::care::goood::goood::goood::goood: |
Slušaj ovo: razmišljam da kupim titanijsku rigid vilju, ali mi je problem što ne znam dal postoji adapter sa 20mm nabi na QR/9mm za DT swiss. A i prilično je skupa ova s ebaya, 330$, 2k kn :(
|
A meni je vrlo sličan Treku. Pogotovo klackalica.
|
Citiraj:
edit: ima cak i na čajnrijekšnu... http://www.chainreactioncycles.com/M...?ModelID=38128 |
Jebenitza! Fala. Možda padne jedan rigid za čeličenje :D
|
Kriminalno loša ideja.
|
Bojiš se da nebum brži od tebe na tome? :p :D
|
netko za krug po Dotki danas oko 17h?
btw. napokon sam si kupio bicikl, no more v-brake ;) |
Citiraj:
|
koji bajk si kupil?
|
Citiraj:
|
za 9900? valjda si mu izbio bar 200e :D
|
nisam uzeo od zagorca, vec od janeza iz novog mesta ;)
|
stigao na Dotku. Krstim bajk ;)
|
Pada kiša. Na toplom sam :D
|
Citiraj:
Sutra ces mi blato s kotaca gutati |
ja sam danas isprobao pitcha. necu tu sad pisat romane. samo dvije stvari.
1. Napokon mi je jasno zasto je ekipi zabavna 57mica :) 2. Uopće mi nije jasno kako netko tko vozi fulku može biti sporiji od nekoga na HTu |
Šta si kupio Pitchku od Destra??
(izdajice :p) |
Nije ništa kupio. Još. Al dobit ćeš mene kao novog kompića na HT
Moja pitchka :D |
Neeeema vise mekog straznjeg kraja :D
Hehehehee :beer: |
Ko će se sad sa Renesisom vozit? Bt će jadan stalno sam :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
pokisao kao miš ;( ali nije mi zao.. odlicna voznja! na onoj valikoj strmini sam se samo spušio bez razmišljanja! zadnji put sam razmišljao i gledao, pa odustao.. a treba se samo spustit i to je to! btw. kompletno zasrao bike http://img.tapatalk.com/d/12/10/13/y7y6u4u7.jpg |
Tak bajk i treba zgledat ;)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:27. |