![]() |
Citiraj:
Sad samo još moram nać manual od marzzya za moju vilju.... I ovo da odem kod tokara...koji je postupak...odnesem vilju...i on napravi ostalo ??? Trebam mu napomenut da unutra ide ulje pa da nebi curilo ??? Tak mi je neš zmijoljubac na telefon pričal nekakav o ring i brtva su na tom šerafu.... |
Citiraj:
http://www.youtube.com/watch?v=_uLQ9_hIbuY |
Oce ko u srijedu gore ponoviti te skokove :lol2:
Skakuce mi se, a neda mi se do vikenda cekati |
hahah.. jao Sile, pa kud ravno u drvo?
bas sam se nasmijao ;) btw. si uspio spasit i izravnat fulcruma.. |
Ovaj skok jako podsjeća na onaj drop s betonskog sidra prvog stupa žičare na Nikovom grebenu, samo se ovdje vidi da se jače zaletite :)
|
al stvarno legendarni pad...covjek se mora nasmijat kad to vidi....
|
Citiraj:
Sile je sletio ko povjetarac, lagano :) |
Vara video, sletio sam ko cigla i botomiro vilju. Murina ima premekanu oprugu.
Destro - išli smo i na betonski drop kod žičare, Murina nas uputio. Nightrider - nisam ga izravnao, eno trofeja na balkonu. |
Sile ti si samo tolko lijen. Da se češće voziš bio bi najbolji bajker od svih :D
|
Provociraj, provociraj, mđ :D
|
Destro, veći je ovaj drop od onog betonskog. Nisam ni ja bajno sletio, na nos
|
Vjerujem da jest, kažem da me podsjeća, pogotovo načinom na koji ga moraš prijeći :D
Jedan dan ovaj tjedan it will be mine! :D (ako pogodim stazu) :D |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
poluga ?!
ključ u cijev i mora sve ići dolje ! ako ne, puknuti ! :beer: |
decki, pa to je osoba njeznijeg spola.
Hoces da ti ja pomognem? ^_^ lol :D |
ajde bogati :D
ako može slomit srce, može i šaraf :D hehehehhehe :D :D :D :beer: ja ne smijem pomoći jer moja žena ima brkove :D :D |
Za koliko se mogu uzet slx m666 kocnice s jeftinim ali uporabljivim diskovima 180mm,znaci trebam sve,kocnice,adaptere,diskove.
I da,koliko vidim m596 su jako slicne izgledom,a na mtbr kazu da skoro nista ne zaostaju u jacini kocenja,jedino imaju manje mogucnosti podesavanja.Treba mi nesto relativno jeftino a da koci jednim prstom |
slabije su M596 od M666 na istom rotoru i to se na duzim spustevima osjeti podosta. Ali za XC je M596 dovoljan na tipa 180mm rotoru i kocenje jednim prstom (a i rucica je takva da je sa dva tesko kociti).
Gledaj da ti je set kocnica u Sloveniji sa povratom: M596 - 600kn M666 - 1000kn 2xrotor 180mm bajjeftiniji tioa sa disco brakesa iki superstara - 200kn (Shimano slx su 300kn oba u Sloveniji) 2xadapter - 100-150kn tako da razlika izmedju deorea i slxa nije bas sitna, ali nakon slx neces imati potrebu da kupujes jacu kocnicu visr nikada niti za koju disciplinu. |
Slabiji je m596 , ali ne puno. Možda ako si lagan je čak bolje uzet Deore jer su SLXi jako nervozni , čupaju volan iz ruku od snage. m596 nije tako jak , ali čisto dovoljan za Sljeme i sve obližnje terene. Ja imam 60kg sa 160mm rotorom i koči super , a kad prodaš stare kočnice te izađu valjda 200-300 kuna maximum.
|
bajker znate di ima u zagrebu kupiti svjetlo za dinamo nabu, ubiti neko svjetlo koje ima on/off i da se moze spojit na stopice il na gole žice?
|
Citiraj:
Uzeo bi i zadnju najradje ali ne da mi se zajebavat s narucivanjem i odlascima do Slovenije samo zbog toga. |
Ma i ja cu uzet deore. Vozio sam kod frenda na DH bajku,ima 203 rotore i dobro koce,nisam probao nikad slx,ali ovo sto ja vozim,Sljeme itd bit ce valjda dobre.
Imam 90 kila misicne mase:fiju: trebalo bi da me zaustavi |
Za tvoju kilažu bi onda ipak uzeo SLX. Al to sam samo ja. Nije neka velika razlika u cijeni , a ipak si siguran da imaš vrhunsku kočnicu. Deore je super , al za tvoju kilažu bi bilo malo čupavo.
|
Ja imam oko 90, imam 666 na oba 203 rotora (slx i xt) i malo je reci da sam preeezadovoljan !
:beer: |
ma koji diskovi, nek mi samo neko jos veli nekaj protiv rim brakea :O |
Nakon jedno godine dana sa M666 imam samo rijeci hvale. Originalne pakne su jos gore i imaju jos nesto zivota u njima, a prosao sam jedno 3000km
Kocnice imaju snage da mene sa opremom (oko 90kg) i bicikl mogu zaustavit. Jedino di sam osjetio da se pregrijavaju je bilo za vikend kad sam bio u bike parku na Pohorju. Bilo je 3duze dionice di sam malo drago kocnice i osjetilo se je pri kraju da gube snagu radi pregrijavanja. Po ostatku staze su odlicno obavljale posao. To sve je upareno sa 2 180mm xt rotora |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Lik je prejak jebemti! kad je napravio backflip..... :care:
|
Onda ce biti slx,samo da utopim svoje
|
Vidim da hrpa ljudi čeka novu Velocity kolekciju, pa sam i ja stao u red za duge bicke. Zna li netko imaju li možda u ponudi i jakne i kako se kreću cijene? Na njihovoj stranici ne mogu trenutno pronaći ništa korisno.
Tražim nešto dovoljno lagano da mogu utrpati u ruksak, a opet da štiti od vjetra na spustu i diše barem malo. Gledao sam McKinley/Kilimanjaro koji mi odgovaraju cijenom, ali ne odgovaraju krojem nikako. Imaju prekratke rukave u L veličini koja meni treba. Uzmem li XL onda su mi rukavi dobri, ali jakna na meni izgleda kao vreća :D |
POV od Cam Zinka na Rampage-u
|
Citiraj:
- originalne pakne odavno vise nisu na bajku; - prosao sam nesto vise km od tebe, ali ne vise od 500; - gore je PETI par pakni :fiju:,i u njima jos ima zivota recimo do kraja mjeseca he he...ovisi koliko cu se voziti, mozda i vise, ali moram paziti da ne pocne straznja strugati. Jakesevic, bez razmisljanja uzmi si SLXice sa XT RT76 180mm rotorima, neces pozaliti. [edit] ...jos par voznji ici ce i peta guma na bajk...eto to je sve u godinu dana voznje. Skup hobi :D |
Citiraj:
Mate, upravo sam postao temu na drop bike u svezi Velocity obleke! http://www.dropbike.com/forum/viewto...312620#p312620 Malo prije zvao ne tel Davorina iz Velocity, veli samo što nije (oko 15.10),,i ogrebao se za neki grupni popust!:goood: btw. znam da i Sile čeka tople zimske windstop lače s tregerima da mu štite muda i bubrege:D |
Nebudeš Sileta doživio vidjeti u uskim gey lačama :D
|
Odlično, onda ćemo čekati još 5 dana. Ja baš nemam nikakve hlače za zimu i već sam počeo razmišljati da investiram u neke planinarske hlače koje ću moći koristiti i na bajku preko zime. Vidjet ćemo kako će se kretati cijene nove Velocity obleke, ja sam zainteresiran za windstopper hlače i jaknu.
Inače što se tiče zimske obleke, ja sam gledao opremu za planinarenje, isplati se otići u Sloveniju u shopping. Popusti su stvarni, izbor je daleko veći i redovne cijene su povoljnije, još ako ide povrat poreza na to :fiju: |
i ja se biljezim za duge zimske bicke...
|
Ma kakve zimske hlace, bicke + bermude + shinovi :D
Btw, sutra u 10 kod tunela ak neko oce. Ja i saša smo garant gore |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:05. |