![]() |
Bus vidio :)
Stavi pa vidis kak ide prodaja, ak nebu isla skidaj po 100kn. Al max spusti do 1100kn jer je to super cijena za komplet stavi-vozi kocnica. |
Ako mislis vozit te elixire slobodno si kupi Bleed kit, to da nece povuci ponovno zraka mos si misliti :D
Kad zbrojis min.cifre ispod kojih ja to ne bi dao dobijes 1100kn, ali kazem, 1200 bi trebao dobiti, iako sve ovisi o ponudi i potraznji, trenutku kad oglasis, sreci i tak. Ako mozes biti strpljiv i ne zuri ti se samo cekaj i drzi cijenu, otici ce kad-tad i za 1300kn. Kad stavljas oglas pukni dobre slike, diskretno "nahvalis" svoje kocnice (gara, odzracene, odlicno koce, malo koristene bla bla) tak da interesentima bude jasno zasto su bas tvoje bolje od ostalih, odnosno da ih kupe i tak... Nemoj kao shoshy staviti sliku rame a u kadru su starke, slape, ofucani tepih dijeli sliku po pola i na sve to ide prljava rama s onom gumom na downtubeu pricvrscena vezicama, naravno boje se kolju i rama ne dolazi do izrazaja - pogledas sliku i zaboravis sto si vidio, ma tko to zeli kupiti :D Slika i tekst moraju mamiti na trosenje para ;) |
Mogli bi Cuks i ja pocet naplacivat za prava na kupnju SLXica :D
Vidim da bi mogli pocet zaradjivat ogromne pare. |
Hehehe. Moramo podnijet zahtjev za patent :D
|
Vas dvojica bolje da ćutite, jedan uzo prekratak bužir, drugi tandrčio bezveze pa skoro usro motku, Shimano bi vama dvojici trebo dat pare da ne koristite njihove proizvode.
|
|
Nisam ni pratio razgovor, jebote Jack trebo si stavit 1500kn minimum, najjači Eliksiri, niti 3 mjeseca stari.
SLX je možda pouzdanija kočnica ali je Elixir skuplji. U dućanima po Hr je 1000kn komad. |
Citiraj:
Joj, dobro, stavit cu novu sliku :D |
Citiraj:
|
Hehe, najavljena jutarnja temperatura za sutra je 0 celzijanera, već smo počeli brijat na kratke hlače i pizdarije a zima se vratila osvetnički ko hemoroid.
Ako ništa biće manja gužva nego prošli vikend :) Edit: probio sam granicu od 1000 spam poruka u ovoj temi, bacam rukavicu Maxu za naslov Spam Kinga! |
BI isao netko u nedjelju, oko 9?
|
Evo jedna dobrotvorna akcija u kojoj se moze uz puno srece nesto i dobit! :chears:
|
MMMMMMMMMMMMMMM !!!!!!!!!
rozziiiiiii !!!!!!!!!!!!!!!! <3 :beer: |
@jedi
Ti si naručio te kotače sa superstara, ZTR flow+Evo nabe, ali tamo je pisalo i bilo na slici da su zbice crne, pa me zanima kak si ti dobio te kromirane? |
Ma ne gledaj sliku - gledaj kaj piše : " Spokes: Silver Plain Gauge SAPIM Spokes"
Jedino te se ne plaćaju ekstra |
A kad kažeš kromirane misliš na obične?
Edit: kad sam gledao bio tu ponudu 99% sam bio siguran da su nudili crne žbice. |
Da, mislim na obične, tzv stainlessteel boja :D
|
Čekaj malo Jed2i nije mi sad jasno. Da li si ti uzeo pod kategorijom "Wheelsets-Instock" već gotove "Stans Superdeal - ZTR Flow + Switch EVO" za 220 funti, ili si sastavljao od nule kotače od njihovih komponenti, te si tu mogao birati koje žbice želiš?
|
Od nule sam sastavljao jer sam htio plave nabe
|
Pa šta ne veliš, zato te i došlo 2600. Trebo si uzet i plave niple za ultimate pimp, iako ekipa kenja da alu niple idu lagano u kurac.
Izgleda super, vidimo se sutra na Sljemenu jel? Edit: ja sam gledao crvene nabe s crnim žbicama i crvenim niplama, nekako me nerviraju ovi zlatni detalji. Računica me malo prizemljila doduše. Jebiga nisam ja Nik da ulete vrhunski kotači za siću :) |
Sile u 9:25 HNB?
Moj prijedlog za dole 9-etka pa na Grmu skakat malo. Sve je počiščeno i suho na Grmi , milina. |
Nemrem ja sutra, sad imam 3 tjena zaredom ligu jbg...Završio sam na antibioticima zbog zuba pa ne znam koliko mi je pametno sad ludovat tj nakon lige odmah drugi dan na Sljeme...
Budem vidio, možda odem u nedjelju na Sljeme |
Ja cu biti u mislima sa vama na Sljemenu, al brijem da ce i meni bit super na Pasmanu :)
Vec se lagano zagrijavamo sa pivicama u autu kod Lickog Lesca :D Bit ce slika u ponedjeljak. |
Citiraj:
|
Moze 9.25 Lovro, probaj ne kasnit jer ce mi se jajca smrznut
|
Ja sam morti zainteresiran za nedjelju :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Lovro, ajde mi se samo javi kad buš kretal da idemo zajedno, ja sam ti sad tu par metara od destra na stanu... Il vi ostatak, aj mi pošaljite broj od lovre ako imate da se ja njemu javim sad. Vidimo se! |
nedjelju bi i ja :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:16. |