![]() |
....
|
Citiraj:
Citiraj:
Što naravno, nikako nije loše za fanove, što se tiće kontinuiteta ekraniziranja priče ovakvog bezvremenskog crtanog/filma/comica :) |
Citiraj:
|
....
|
Sad upravo pogledao ovaj na Novoj TV Past Tense
Meni OK film, dobra priča, onako ima dobar zaplet, uglavnom svidio mi se 7/10 |
Citiraj:
Da da, kak sam Unicrona zaboravio... Što se tiće usporedbe Starscream/Megatron - Ledger/Depp - predobro, kak si se samo tog sjetio Makar mi više Bale priliči za ulogu Megatrona, ono, tup i hladan pogled, bezizražajno lice, hebiga, nebi valjda Balea za Optimusa :D , nemre on biti goodguy :) A nešto mi nikad nije bilo jasno (davno je bilo to "naše" doba Transformera) u vezi Starscreama i posljednje borbe sa Galvatronom, koja je bila fora sa Starscreamovim "udruživanjem" sa Autobotima? |
Citiraj:
|
....
|
Citiraj:
Hvala na klarifikaciji. Citiraj:
Ideeeesh :care: lijepa kolekcija :) |
....
|
Pineapple Express 8/10 film je na temu ćibe al sasvim drugačije neg drugi, totalno odvaljen i ima podosta smijeha
|
Za ljubitelje spijunskih trilera preporuka XIII The Conspiracy, film je predobar.
|
Citiraj:
|
Pogledao maloprije transformere i film je predobar.Najjaca je fora sto oni twinsi Skids & Mudflap podjebavaju onog spanjolca/meksikanca stali je vec , a i sve redom.Efekti do jaja stvarno nemam rijeci.Sve u svemu 8/10.
|
cekaj ja sam ko klinac gledao neke stare transformerse ,mislim da je to G1 bio.........
kada su snimali ove animated,izgledaju bolje :) i koliko toga ima :D |
Citiraj:
|
:stoopid:
|
Spominjanje takvih stvari je zabranjeno na forumu, ali, naravno da je fake.
|
Ups, ispričavam se :nono:
|
....
|
Jel se meni čini ili se u novom Transformers filmu pojavljuje Silverbolt!?
(Loša slika, ali nisam mogao odoliti da na 3 minute napreskokce pogledam :) ) (EDIT: ili je to neki od Coneheada?) |
....
|
|
@McG e tocno sada se sjecam da sam kasnije vidio i neke sa zivotinjama,al ti mi nisu toliko fora bili
mislim da cu bacit pogled na armadu |
....
|
Citiraj:
A sto se tice Voltrona to sam jedno 10tak puta pogledao kad sam bio klinac...prije jedno 16-17 godina, to je onih 5 robota sto se spajaju u onog velikog..vise se ne sjecam radnje..znam da je frend imao 6 kazeta :) |
Wall-E - Eto, napokon ga i ja pogledah. Pogledati samo ako nemate ništa drugo.:) 4/9
|
onda vjerojatno nismo gledali istu stvar. definitivno nije losh. cak je odlican. #42 na Top250. (ne nosi neku tezinu, ali eto)
|
Ma nisam ja rekao da je loš. Simpatičan je film, ali nije ništa ekstra.
|
http://www.imdb.com/news/ni0850665/
btw: pogledah knowing, i niš specijalno.par onih "spešl" efekata je malo spasilo stvar ali...6/10 |
....
|
Veceras sam iz dosade pogledao po peti put do sad Shooter meni je film odlican, a za sutra sam spremio HD verziju Outlandera kazu da nije los pa cemo vidjeti.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A ostalima :care: svaka cast kako mozete sa 90% filmova biti nezadovoljni pa to je ludo. Ljudi nemojte gledati filmove kad ste toliko nezadovoljni. Trazite dlaku u jajetu u svakom filmu. Ili jednostavno gledate previse filmova pa vam sve manje valjaju :D. Mislim, svatko ima svoje guste,ali rijetko vidim nekoga tko nije previse zahtjevan pa da daje dobre ocjene. SAVJET: odmorite se malo od filmova,mozda smanjite kriterije :D :D :D :D |
Citiraj:
Vidim, rams je Next ocijenio sa 7/10. Ja bi tom filmu recimo dao 4/9 i bio mi je čist solidan. Da bi, IMHO, film dobio 7<, mora bit nešto vrhunski na razini Pulp Fictiona ili Kuma.:chears: |
Citiraj:
Ja kad gledam film onda gledam film a ne spec. efekte,kako je ko odglumio,ko je režiser,redatelj il šta ja znam,uživim se u priču i ako je film dobar uživam,ak ne onda baš ne uživam :D al ga pogledam do kraja. |
....
|
Citiraj:
Citiraj:
|
....
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:20. |