![]() |
Obje su isti kuki glede gaming performansi u prosjeku. Pogledaj benchmarke na kraju krajeva, većina je u rangu statističke greške. Ugl. ne vidim razlog čekanja jedne (ili plaćanje po primjetno većoj cijeni) umjesto druge kad su prektično istih performansi. Ajd eventualno da imaš freesync monitor
|
Nedavno sam uzeo Ryzen u poslovnici, dečki su pristojni i spremni pomoći, svaka čast.
|
Vidim da je vec odgovoreno da forumski popust vrijedi i na rate, no cijena za kartice se nije promijenila na webshopu,samo gotovinska, jel se obracuna na kraju narudzbe ili?
edit: promijeni se, samo nije prekrizena kao gotovinska ;) hvala PS. u prvom postu pise da je American do 6 rata, a na webu do 12. ;) |
Moramo apdejtat 1. post, iz vremena je kad banka nije bila povjerljiva prema nama. :D
(Da li prodajete oruzje) |
Polako, kupit ćeš/otvorit sam bar jednu banku, bikoz širenje i diverzifikacija poslovanja :D
|
Citiraj:
Vrijedi i za rate. Ja sam gledao... odlogiras se i vidis i da je za rate skuplje |
Hoćete li dobivati uskoro u ponudi mobitel LG Q6? To je novi model i vidim da se polako pojavljuje po stranim webshopovima.
Zanima me cijena jer je kod službenog uvoznika (sancta d.) trenutno 2999 kn, što mi se čini malo previše. |
Pozdrav, evo ih, upravo ispod čekića :)
https://www.uzishop.hr/ |
Pozz, nije za mene, al da pitam, oce li dolaziti, i ako da, kada, Crucial MX300 525GB, M.2 ssd?
|
Pogledam ako ih ima kod dobavljaca, pa dignem na web.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
NHF, ali zar nije malo povrsno procjenjivati kvalitetu usluge neke firme samo po imenu? :stoopid:
|
Ej nino, kad se pošalje kontakt mail vrate se 2 maila;
1. [Uzi Shop] Vaša poruka je ispravno poslana #****** #************* 2. [no-reply@sendgrid.net] Undelivered Mail Returned to Sender This is an automatically generated message from SendGrid.Šta bi? Dođe to do vas ili ne? |
Ja sam isto jučer poslao mail, nema odgovora još danas, tako da mi je to čudno :) Možda su samo u gužvi :)
|
Očito nešto ne štima, kad sustav prijavljuje grešku. Ne bi bilo loše da se potvrdi ili opovrgne tu.
|
Nemaju ti šta opovrgavat il ne, kad je greška do tebe, odnosno tvoje domene. Nešto je trigeralo sustav da ti odbije mail i dobio si izvješće o tome.
|
Poslano je iz kontakt forme sa njihove stranice. Od UziShopa je došao automatski mail da je moj mail zaprimljen. Samo je od sendgrida došla odbijenica. Mislim da to nema puno veze sa mojim e-mail (yahoo) providerom, ili se varam?
|
hm - Unauthenticated email from yahoo.com is not accepted due to domain's DMARC policy. Please contact the administrator of yahoo.com domain if this was a legitimate mail.
Po ovome ispada da ipak ima... |
Citiraj:
Stoga, ne vjerujem da je do nas. O_o Citiraj:
Citiraj:
|
Oke. Hvala.
PS Definitivno je mail bio prošao, pošto sam dobio odgovor. Nešto se zblesiralo. |
Nema problema, inace sam bio od 11 do 15,30 u Italiji pa je malo odgovor kasnio.
Sent from my EVA-L09 using Tapatalk |
hocete još imati s1150 pentiuma ili više neće biti?
|
Citiraj:
------------- Jedna nemoralna AMD akcija sa lagera, cpu+mb+gpu. :D AMD Ryzen Threadripper 1900X = 4.599,00 kn s PDV-om ASUS PRIME X399-A = 2.643,00 kn s PDV-om SAPPHIRE Radeon RX VEGA64 8GB HBM2 = 5.148,00 kn s PDV-om Trenutna cijena = 12.390,00 kn s PDV-om, (cijena za forumase = 12 018,30 kn s PDV-om) Akcijska cijena za komplet 1.000kn niže od normalne cijene!! = 11.390,00 s PDV-om za plaćanje gotovinom, virmanom, uplatom na racun. Moguc R1. Kontakt na info (at) uzishop.hr mail Dostupno odmah! |
bem ti srecu. Narucim grafe i sad su 100 kn jeftinije... :D
|
Narucio sam neke stvari preko uzija. Same pohvale, brzo odgovaraju, azurni su i profesionalni, za decke imam samo rijeci hvale.
Ono kaj ne mogu pohvaliti je dostava. Poslano 13.9. Ocekivana dostava 14.9, ne dolazi 15.9 takoder ne dolazi te i dalje stoji da je u sortirnom centru. Javljam se uziju, oni se maksimalno trude rijesiti problem, javlju mi da ce doc izvanrednom linijom u subotu 16.9 Danas ja radim ali baka je doma non stop (ne nije stara i gluha) Da bi od overseasa dobio poruku da nema nikoga kod kuce, a niti me je itko nazvao iako pise da ce kurir nazvati ukoliko je broj unesen. Mislim da vise necu narucivati preko uzi shopa dokle god koriste takve diletante i amatere za dostavljace te cu ukoliko sam u mogucnosti osobno doc po robu. A za uzi se nadam da ima stavak ugovoru sa overseasom da ih moze penalit zbog ovakvih situacija. |
sve si reko jednom rječju - overseas.
|
da se nadovežem na iznad, ja sam sa 2 shopa prekinuo suradnju SAMO zbog overseasa, to je tako aljkava i hoštaplerska firma da to nisam nigdje vidio
što je najgore 2 shopa s odličnim cijenama sam morao odj**** jer mi overseas nikad nije odradio stvar kak treba |
A da ne velim da sam sad i zabrinut u kakvom stanju ce mi bit narudzba. Sto duze je u rukama tih likova iz overseasa to me je vise strah da je nekaj potrgano
Btw, papiric da nije nikog bilo doma nije ostavljen sto mi je jos jedan znak da nisu ni pokusali dostaviti |
Znam da je OT, ali moram i ja ovo potvrditi.
Ja sam imao x neugodnih iskustva s njima. Prestao sam biti njihov klijent nakon jednog dosta neugodnog iskustva, ali nažalost ne mogu izbjeći da ih netko drugi koristi prilikom slanja paketi meni. Zadnji i trenutni primjer je taj da čekam express paket od prošlog petka. Da, preko tjedan dana, TJEDAN DANA, stoji paket kod njih (nešto naručeno iz Chipoteke) u skladištu u Leskovcu i jednostavno ga nitko u dispečerskom centru ne preuzima od vozača i da mi ga isporuče tih svemirskih 15 km udaljenosti. Moja pretpostavkama je da su "prebukirani", sama gospođa mi je to preko telefona natuknula, da je volumen dostava prevelik da bi se to odvijalo kako bi trebalo. Ono, tipčina hrvatska posla stil, švicarski nožić princip i tko nas klijente j**e. Svaki dan sam ih zvao i svaki put je bilo "evo bude sutra". Jučer sam popizdio i nisam se dao skinuti s telefona dok to nisu riješili s konkretnim informacijama. To je takav utter shit od firme da to prelazi svaku granicu. Treba se žaliti direktno UPS-u da ih barem oni onda otkantaju kao lokalnog distubutera, a moguće je da i ove lokalne stvar koje hendlaju pod "Overseas Express" brandom ispaštavaju upravo radi tih obaveza prema UPS-u. Nemam problema s time da kasni, ali imam problema s time da mi se laže u facu i pravi budalu od mene. Da su bar iskreni, pa ajde još nekako, ali ovo... |
jedini problem s njima realan je da im ne daju službene mobitele (koliko ja znam) i onda te dostavljač neće nazvat kad nisi na lokaciji, da ne troši pare jelte.
ako je dostavljač iole normalan će te nazvat i dogovorit sve. evo meni je staroj trebao isporučit mob i ona se nije mogla javiti u datom trenu na mob, a igrom slučaja smo se našli jedan pored drugog u ulici i reko ako nije problem odi tam-i-tam di radi i riješi to s njom (jer treba osobna za preuzimanje), traži nju na porti jer je svi znaju... čovjek došao tamo, a još i nazvao ponovo, već stara dolazi i svi u firmi ono E DOŠLO JE TEBI NEŠTO... riješeno u par minuta i stiskom ruke. slično sam i sam proživio sa njima. |
Ma imaju oni mobitele, ja sam imao jedno 2-3 njihova broja mobitela, jer stvarno mi dosta paketa od njih i UPS-a dolazi, i uglavnom uvijek zovu pet minuta prije da provjere da li si dostupan za preuzimanje, pogotovo kada jednom "klikneš" s tom osobom, ali đabe to kada mijenjaju vozače kao čarape i sad nemam broj od ovog najaktualnijeg. :(
Uglavnom, sranje su, neću više OT. :D |
Citiraj:
I ja sam jučer čekao kao 5. u redu za javljanje SZK i nakon 10 min. javlja se zemska, objasnim problem, broj posiljke i fino uljudno mi kaze za probleme i slavodobitno izjavi da ce sutra (subota) izvanrednim voznjama biti isporuceni paketi. Rezultat svega je vidljiv u postu od kolege. Citiraj:
|
dpd mi je ok
|
Citiraj:
Citiraj:
Makar, za GLS isto znam od vozača da je situacija što se tiče odnosna zaposlenika unutar firmi i samog poslodavca - klasično loša. |
Nevezano za Uzi shop
Imao sam isti slučaj kao kolega iznad Nisu niti zvali, niti ostavili ceduljicu, jer im se očito nije radilo na kraju radnog dana (dostava malo prije 20:00) |
DPD sam vozi ili daje HP-u. GLS OK. HP se pogoršao u zadnjih 6 mjeseci. Overseas katastrofa. Šaljem/dobivam pakete 1-5 komada tjedno i to su moja iskustva. Po meni je HP univerzalan jer dostavlja u RH drugi dan (osim otoci ili područje Dubrovnika). I GLS se pokazao dobrim.
|
Citiraj:
Slažem se za GLS. Do sada najpozitivnija iskustva imam s njima. Od Uzija mi je puno toga došlo, nikad problema ni sa OE ni sa GLSom. GLS je bio malo fleksibilniji glede mjesta i vremena isporuke. OE je bilo ono "imaš 5 minuta da se nacrtaš il'š dobit sutra" :) @mob |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 05:15. |