![]() |
ČILEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Vargaaaaaaaaaas! |
GooooL za Čile:D:roller:
|
Prekrasna akcija Čilea.
|
to to to :D
kasiljas opet leti po šesnaestercu XD |
A netko je tu na forumu mene ismijavao kad sam rekao da su prošla Ikerova vremena :)
|
Casillas ima strava statistiku, svakih 20minuta primi gol
|
Ajmo statističari. Jel se dosad u povijesti SP dogodilo da aktualni prvak pakira kofere već nakon prve dvije tekme?
|
Citiraj:
|
2:0 !!!!!!!!
|
Citiraj:
|
GooooL opet:D:care:
|
Šta im uradiše, svaka im čast!!
|
Citiraj:
Ali da, Španci na najboljem putu za doviđenja :D Daj bože da Čili bude prvi u svojoj grupi pa da Nizozemci nakanturaju Brazilsku gamad... :D 2:0 :D |
Hahahah Španjolci su takav jad. Baš mi je drago.
|
Prije 2 godine Nizozemci, sad Španjolci... A bilo im je i vrijeme :)
|
Citiraj:
Mislim da ne, imali su u zadnjem kolu matchloptu protiv Danske ali su i to uspjeli zajebat :D |
ma daj,pa kako ovaj bira te igrače...šta rade na klupi degea,mata,cazorla,fabreže,tores-fernanda:D,villa? zašto oni nebi igrali?
|
Brko je kreten. Sramota za sve brkote na svijetu. :D tako mu ni 2012 nije igrao Llorente koji je bio daleko najbolji napadač njihov tada. Sad forsira tog Kostu koji je zaurac igrač.
I da, Decembarski je opet pepel :D |
Citiraj:
|
Ja mislim da je brko uplatio sve što ima na kladionicu protiv Španije.
|
Citiraj:
sad sam išao guglat rezultate sa tog svjetskog i da, ipak su imali male šanse čak da prođu u zadnjem kolu, čak su bod na kraju imali .. nadam se da Španjolci neće ni to imat :D |
Citiraj:
I uvjeren sam da bi neki drugi brko bio bolji od ovog brke na klupi španije :) |
Jao, koji bi to scenarij bio, Brazil Nizozemska. I Hrvatska Chile naravno :D
Ajmo Chileeeeee Jos dva komada :D |
Kosta... Kakav panj... Kakav panj. I to će čelzi kupit?
|
Citiraj:
Ma ja se onak kroz maglu sjećam. Znam da ih je Senegal naguzio odmah u prvoj tekmi, ali da su onda izvukli remi sa Urugvajem, 1-1 ili tak ne'š je bilo. Da su onda napunili Dance u zadnjem kolu išli bi dalje, a oni podamfali i od Danaca :D Citiraj:
|
Buskec, kretenu :D
|
Španija zrela za još kojega :)
|
Citiraj:
|
Trebalo je bit 0:3.
|
Sanchez je pol' Španjolaca poslao po čevape
|
Koje navijanje... Svaka čast Čileancima... Ježim se od pjesme njihove...
|
Citiraj:
|
Aaaaaaaaaa
Sammir u prvih 11 :D Pomozi Bože :D |
Pletikosa
Srna Ćorluka Lovren Pranjić Rakitić Modrić Perišić Sammir Olić Mandžukić |
Odlicno za sada.
Sramota me bilo staviti na forum, ali cener na Nizozemsku, Cile i Rvacku. Nisam mogao odoljeti koeficijentu od 7. na Cile :D |
Španjolci ispali sa svjetskog prvenstva - španjolski kralj Juan Carlos abdicirao. :D
|
:D:D:D
|
Sretno nasima, ajmo Hrvatska!!! :)
|
3:0 :D
Ajmoooo :D |
2:1 za bolje naravno:D zna se:D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:42. |