![]() |
Probaj smart iremote, imas ga na google playu.
|
Ekipa koja koristi rpi3 (I OpenELEC) za media player, jel ga gasite uopće?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Ja pred 2 tjedna u utorak poslao, petak krenuo iz ZG-a, u subotu preuzeo u Rijeci.
|
Eto, Nexboxa A95X je jučer uredno obavio update te uz, meni neznana poboljšanja, donio i prikaz trenutnog stanja vremena u ZG. Prikaz daj temperaturu u F pa me zanima kako to podesiti na Celzijuse.
Usput, ponavljam pitanje: kako propisno ugasiti navedeni uređaj bez uporabe daljinskog? |
1: Nikako, F samo
2: Nikako, samo daljinski |
dosao danas nexbox a95x napokon...22.7 uplaceno 26.7 dobio tracking, 1.8 u zg zapeo na carini, 9.8 mi dolaze papiri od carine doma, 10.8 saljem, 19.8 obrađeno i tek danas doslo doma. suludo...jebeno suludo.
nego sad da ga sredim, htio bi maknut s njega sve osim kodia i stavit osijek build, nis drugo mi ne treba da radi cim fluidnije. jel ga trebam rootat za to? ima puno smeca za brisat? posto ste napisali da je daljinski beskoristan, htio bi nabavit za njega neki air mouse ili tipkovnica/mis kombo imate kakvu jeftinu preporuku? |
ja sam malo prije napravio claim za 2 playera po 20$. Ništa nije došlo, lik opet (!) promjenio nick i sad čekam. Ako u roku 6 dana on ne vrati novac, onda uskače ebay. Eto ako je netko zaboravio, trk na ebay i tražiti claim!
|
Citiraj:
Ja koristim app Kore za upravljanje u kodiju |
Citiraj:
from my BV2000s CM12 |
Citiraj:
|
Meni pise da od 02.09 mogu otvoriti case
Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Frend mi posudio Pi Model B+ 512MB i probao sam OpenELEC (kodi) i ok radi - pokrenuo video cca 5,5GB 1080p. Kada stavim raspbian pa na njega kodi onda je taj model preslab. Planiram kupiti RPi 3 pa me zanima, da li taj model može bez problema vrtit Raspbian i gore kodi koji bi pokretao 1080p sadržaj? Osim KODI bi koristio Moonlight i možda torrent. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali s obzirom na praktičnost, ostaje i kod mene stalno uključen Citiraj:
|
Nikome se nije javio za povrat novca onaj prevarant?
|
Citiraj:
|
Je mudro da zavlaci:
Seller's message: "hi. we have already add the tracking number to your ebay order. Do not reply to this message. have problem, pls send us e-mail. many thanks." :lol2: |
ma neka on samo piše što želi, ja čekam 29.8. i kontaktiram ebay. on onda neka njima trackinge šalje, koga hebe :D
|
Ma sve je jasno kad pise China post a TN je od Turske poste.. Cekat par dana pa escalate..
from my BV2000s CM12 |
Citiraj:
|
ja sam mu odmah odgovorio: "Hi! I didnt recieve my items, please refund me my money. Many thanks!"
Što god da mi odogovori, to ću odmah napisati. yebo ga njegov many thanks... 29. uskače ebay i stvar riješena :D |
Danas dobio istu poruku ko i jucer.....robot ili neko samo c/p na sve poruke..
|
Citiraj:
Sent from my Redmi Note 2 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
from my BV2000s CM12 |
Rii K25 tipkovnica/daljinski da li valja čemu kakva su iskustva? Da li to nije MS FLY ? jako slicno mi izgledaju pa bih ovako na prvu rekao da je to isto.
|
Danas mi na popularnom A95X javilo da ima novi FW 0815 i želim li ažurirati (116mb)
I nakon nadogradnje, sve se usporilo, kada idem clean memory uvijek je 75% zauzeto, dok je prije bilo 50% nakon te radnje. Uporeno do vraga, nemam pojma što su uradili. Ne nadograđujte uglavnom. |
na Nexbox A95X (Kodi) streamanje fullhd sadrzaja putem Exodusa ide bez problema, pokrene se odmah, kad preskacem takodjer brzo nastavi. a kad pristupam seedboxu putem sftp-a cache se trga, buffera se sto godina itd. probao sam putem advanced settings postavit veci cache i metodu, al ne pomaze. savjet?
edit: kako sam ovo zaboravio... wi-fi umire i nece se spojit, jel itko imao problema sa wifijem? |
Ja, rijesio problem sa internet kablom od 9kn direkt iz rutera u box.
|
Citiraj:
|
Pomoc, ljudi! Nov sam u ovome svijetu i potreban mi je neki box. Sto je trenutno best buy? A da je cjenovno prihvatljiv.
TT sa XRN3 |
Dobio sam refund od ebaya tako da je trakavica oko mini m8s gotova :)
Eto skola za ubuduce, paziti sto kupujemo preko baje :D |
Čemu? Ako ne dobiješ robu, dobiti ćeš povrat. 0% rizika.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Slazem se da nema rizika osim vremena koje sam cekao bez veze. |
Trenutni best buy android boy ili android+win dual boot, sa min. 2gb rama je? Ili da radije gledam rpi?
Gesendet von iPad mit Tapatalk |
Citiraj:
TT sa XRN3 |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 13:56. |