![]() |
Ja isto ne kuzim, pa svi imaju takav princip i zapravo je sasvim logično, što te sprječava onda da kupiš mobitel po povlaštenoj cijeni, i dođeš sutra ja necu pretplatu nego cu na bonove al cu nastavit placati mobitel po toj povlaštenoj cijeni? :lol2:
|
frend stranac treba nešto prepaid...uglavnom da je što manje novca a najbitniji su mu GB. koje su najbolje takve ponude trenutno?
|
HT: Flat Surf => 10 dana 60 kn -> automatski se produljuje.
Ima opciju "Internet Dan" flat za 10 kn: https://www.hrvatskitelekom.hr/visiting-croatia |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
ali to ispadne 260 kn mjesečno....nije baš jeftino. i ne treba mu flat, dovoljno je 20 - 30 gb
|
Onda je ovo idealno:
https://www.a1.hr/privatni/mobiteli/...rnet-na-bonove |
Citiraj:
120 + 60 = 180kn = 30 dana 180 +60 = 240kn = 40 dana Mislim da ti kalkulator ne valja Onda ovo: https://www.hrvatskitelekom.hr/inter...ternet-posvuda |
Najjeftinija opcija bez ugovora, da imam pozive i malo neta-tipa 2-3 gigabajta mjesecno?
Bonbon mi skace nakon 2 godine sa 7 na 12 eura. Velika kombinacija. |
I dalje možeš aktivirati za 7,30€ 7GB, 3500 min.
|
Kako?
|
Meni je tarifa bila pred istekom, prebacio se na Telemach par dana, vratio se nazad na bonbon i zatražio aktivaciju kao novi korisnik. Sad opet imam za 100kn 50GB i 3500min.
|
Mučko jedno djubre :D
|
Tako ću i ja dva broja uskoro. Drago mi je čuti da to prolazi.
|
Citiraj:
To sam već odradio za par prijatelja. Konačno bonbon ima 5G... |
Citiraj:
|
Pise ti u aplikaciji
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Ako se ne varam, mozda je nekad (davno) prije cak i postojao taj minimalni rok. Nisam cuo da to postoji i danas. Ovo sto locks kaze je uobicajeni postupak za produljenje te promotivne ponude, ljudi to rade.
|
Citiraj:
aplikacija bonbon spusti se odma do kraja prvog screena, pise ti sitnim slovima aktivno do 1.7.2023 tak meni pise |
To ti je do kad ti paket traje. Meni isto piše 1.7.
Ja sam prek chat-a pitao. I krajem 7mj mi ističe taj promo period od 2g. Nakon toga je cijena 12.6e mislim |
Tak je
|
Ma da, to je za paket. Našao sam u starim mailovima da sam to aktivirao 04.08.'21.
Šta još valja osim bonbona da se prebacim bar kratkoročno na to, a da me ne boli previše ako mi odbiju ovo što je locksu prošlo? Trenutno sam i ja na 7,30€ za pretplatu velike kombinacije, i više mi je nego dovoljna... |
Citiraj:
U bonbonu te neće odbiti dok je tarifa aktualna i ako si novi korisnik. Ako nešto kenjuckaju samo im pičneš screenshot ponude...Meni nisu stvarali nikakav problem. |
Pozdrav,
Imam poslovni broj koji koristim 95% vremena i privatni broj koji imam zadnjih ~20 godina. Htio bih zadržati privatni broj s čim je moguće jeftinijom tarifom. Trenutnu tarifu plaćam ~9 EUR-a, radi se o Tomati mini tarifi. Koja bi bila povoljnija tarifa, po mogućnosti na pretplatu, s ciljem zadržavanja broja, ako ne trebam pozive/internet/poruke? |
Citiraj:
|
Citiraj:
A) poruke, B) pozive, C) promet. odnosno kombinaciju gore navedeno. Ja, od navedenog ne trebam niti jedno, unuta tarife privatnog broja. Nadam se da je sada jasnije? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Najmanji mogući bon zna imati i najmanje moguće trajanje :D Pa treba i na to pripaziti.
|
90 dama je zakonski mimimum, uredovao hakom, pa vi kazete da nisu nista napravili za nas :D
|
Da bih riječ rekao, neću im to nikada zaboraviti.
|
Hvala na savjetima, budem pogledao koja je optimalna opcija za bonove.
|
1.9 mi ističe promotivna kombinacija kod bonbona
pa bih nastavio i dalje koristiti to, međutim koliko vidim potrebno je preći na drugu mrežu, i opet se vratiti. zanima me na koju mrežu najbolje preći i na što trebam pripaziti ? |
Citiraj:
|
Je li netko u posljednje vrijeme raskinuo ugovor za internet posvuda? Prije tjedan dana sam im poslao mail i nema odgovora. Na telefon ih ne možeš dobiti, preko chata ne može.
|
Citiraj:
Od komentara #1754 pa na dalje sav info je tu... Pretplata bez UO |
1)Meni i zeni istice 7.7. ova bonbon promo pretplata u kojoj imamo jako veliku kombinaciju za 10 eur.
Koji je najbrzi i najbezboljniji proces za obnovit istu stvar, je li netko nedavno odradio brzinski prelazak kod drugoga pa nazad na bonbon? Ako netko je moze li napisati iskustva kod kojeg operatera i koliko je sve to trajalo. 2)Takoder, za 2 mjeseca mi istice ugovor s A1 za TV+Internet (Super internet preko kabela, 200/20, osnovni sportski + dodatno filmski paket) koji placam cca 37 eur. Zena i ja smo na ovoj promo bonbon pretplati za jako veliku kombinaciju za 10 eur (14 nakon isteka promocije ali se nadam obnovit istu) - 3500 min, 400 poruka i 30 giga sa prenosom nepotrosenih u sljedeci misec. Ima li sta vrijedno spomena za sta se mogu ic zicat kod a1/telemach/tcom da dobijem TV+Internet + 2 mobilne tarife a da su u istom cjenovnom rangu ili jeftinije ili bolje od postojeceg? Koliko gledam A1 mobilna pretplata tarife su sulude, po 20 eur bi treba placat da imam manje nego ovdje kod bonbona sa 10 eur. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:02. |