![]() |
Da, poslije Poweramp je PlayerPro :D
Šalim se, nisam koristio PlayerPro pa me zanima koje su prednosti naspram evo, PowerAMP-a. |
puno jednostavnije izgleda, a ima iste mogucnosti.
|
Trebam kupit ljepsoj polovici telefon, pikirao sam tj razmislajm izmedju dva Huawei Y300 i Samsung Galaxy S. Eh sto se tice kamere i fluidnosti koji je bolji? (nikakav custom niti igre nece biti na tom uredjaju).
|
Po specifikacijama Samsung je bolji/jaći uređaj što bi mu trebalo donijeti prednost glede fluidnijeg rada pa bi to bio "moj izbor" i ipak bolja podrška:) i sve zavisi naravno kolika je razlika u cijeni ako se kupuju novi uređaji.
Mišljenja sam da bi "bolja polovica" ipak bila sretnija sa Samsugom ipak ima karizmu:D |
Huawei je dosta noviji i ima JB out-of-the-box, imho bolje/modernije izgleda. Galaxy ima nesto bolju video kameru te Amoled ekran naspram Ips-a, laksi je za nijansu i ima vecu internu memoriju
(oba podrzavaju sd kartice do 32Gb).. Sto se tice fluidnosti, huawei ima dual-core na 1Ghz dok sammy ima single-core ali na 1.4Ghz i mogu reci da dosta fluidno radi, huawei zna ponekad zatrzati koliko sam ja ima prilike viditi.. Oba imaju 512Mb rama... Uostalom evo ti link na usporedbu pa sam odluci sto je vaznije kod odabira :p Link |
A nešto vrlo bitno je zaboravljeno. Koliko još sgs1 panjeva ima garanciju i koliko još dugo ako je i imaju. Y300 je novi aparat i imaju debelo debelo preko godinu i pol ako ide na "polovnog".
|
Da zaboravio napomenuti da SGS je polovnjaca no garacija, dok je Y300 sa 2godine (nov). Eh sad razlika je u 20KM ili ti ga 80Kuna znaci nista. Da idem na Huawei Y300? Ako neko ima tu da ga je koristio pa da kaze da li slike mogu proci pod "korisne" da se izrade (foto album freak :P ). Davno bih ja uzeo Y300, samo gledajuci reviews na netu vele da je kamere za smeca.
Ma dobro zatrzat nista meni to nije cudno droid u ovom rangu sta ocekivati :D. Jedine aplikacije koje ce biti koristene su ionak skype i viber. |
Ma taj Y300 je zver kakve nema za malu paru. Kinezi jesu turbo perverzni u seksu, ali oko telefona se uče jako brzo kroz sistem pokušaja i pogrešaka i ide im (za sad) fenomenalno. Držao sam ga i čačkal malo po njemu, evo ga nema tjedan dana. Pljunuti ajfon čet'ri u stealth izdanju (dakle bez glass, glossy i shiny dijelova). Čim sam ga primio u capu odma sam pomislio, jeb*** pa ovo je ajfon četvorka u android verziji i baš je k'o stvoren za sve one siromašne Hrvate koji preziru šminkeraj. Inače, mobitelče je (po meni) best buy totalmente i nema ni blizu tako ozbiljnog, uglađenog, elegantnog i price/performance odlično pogođenog uređaja, a ako se takav i nađe, onda uglavnom izgleda kao da je pravljen za pubertetlije iz klase šminker wannabe, koji mjesečno više para spičk*** na gel i Axe sprejeve nego na bonove.
E da, volio bi da postoji smartphone koji ima ekran skoro do rubova i da nema dole one hardverske tipke, nego da je to sve dio ekrana, a da je logo (čak preferiram i da ga uopće nema) odpozadi. Postoji li takvo što? |
Najbliže tome je Razr M, koji ima 4.3 ekran a manji je u svim dimenzijama od ovog huaweija, galaxy s i sličnih (nažalost, samo ima i logo na vrhu i nema ga kod nas :D)
|
Samo da velim Y300 narucen, kad dodje necu pisat review nikakav vec samo da li je sjeo ili nije :P haha.
|
ja se samo nadam da će moj stići danas :)
edit: zvala dostava :D |
Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/2H/TS/1ABeW...-07-19-12-.jpg Al ajd, idem skinut taj PlayerPro, valjda ima neki trial pa da testiram :D EDIT: http://www.pohrani.com/t/1Y/Gz/HOEiB...-07-19-12-.jpg Ne sviđa mi se sučelje, naviknuo sam na PowerAMP. Cover artovi su croppani + ne prikazuje dosta njih iako su stavljenu unutar same pjesme. Iako podržava neke gestures nedostaju swipeanje gore dolje + PowerAMP ima lijepe animacije. Kvaliteta zvuka - nema neke prevelike razlike, PowerAMP ima bolji ekvilajzer. http://www.pohrani.com/t/0/DY/3FwRAM...-07-19-12-.jpg Widgetima nedostaje naprednija customizacija. Možda je to zato jer sam probao trial, ako je to istina onda je dosta ograničen. Zaključak: PlayerPro je dobar player ali PowerAMP je bolji :D |
Zanima me za frendicu neki srednji razred mobitela, pa da cujem preporuke.
Sto sam nasao za sada da mi se cini ok je HTC One SV, Sony Xperia L i Samsung Galaxy SIII mini... Pa sto vi mislite? |
Citiraj:
Sv sam oprobao i sviđa mi se mobitelac. |
kolegica traži dual sim mobitel do 1000kn
preporuke? (može i cijenom s njuškala) |
Citiraj:
Jedino sto me na HTC One SV brine je verzija androida. Ide li to dalje od ICS-a? |
@ daxxx88
Neki od modela Prestigio pogledaj na njušci ima ih za tu lovu npr. mod 4300 ima i novijih modela pa pronjuškaj što se nudi u biti OK uređaj s obzirom na cijenu. |
stigao y300 i stvarno je zakon! Samo sam probao osnovno,
mail i net i sve 5! |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
posto smo sada usli u EU, dali netko zna neku trgovinu vani gdje se mogu kupiti mobiteli jeftiniji nego kod nas?
|
A gdje ih ne prodaju? Mediamarkt, Saturn, 90% IT prodavaonica,... Sve ovisi o modelu.
|
Cura je probala smartfone i ne ide nikako, pa mi je dala zadatak da joj nađem najobičniji mob (najbolje Nokia) na tipke, da baterija dugo traje. Imate kakvu preporuku?
|
Nokia Asha 302. Ima sve sto i smartfoni i full qwerty
|
Citiraj:
|
Imaš ovdje par tih običnih za male novce pa biraj: https://www.simpa.hr/mobiteli?gapt=4-32-1-1-0-0-0
Ili ovaj: https://www.hrvatskitelekom.hr/mobit...OOW9Cf8Wu34fk1 (nije nokia ali je dobar). |
Citiraj:
|
Sljedeci tjedan putujem u usa pa imam priliku ubost otkljucani nexus 4 za nekih 200-250$. Koliko sam googlo o je za sad najbolji mob "Bang for the buck" što bi neki rekli :D
Pošto nisam dugo pratio što se dešava zanima me dal ima možda nešto bolje za pogledat i uzet dok sam dole pa dok je prilika. Sad imam SGS2 i ne bi htio neki 5" jer nemam baš gigantske ruke, ali mislim da je vrijeme da SGS2 ode u mirovinu :D |
Za te novce nemas sigurno nista bolje i go for it :)
|
Nokia C3-01. Lijep,metalan, 5mpx,pristojne slike,ipak ima touch screen za uci u meni i sl.
|
imate kakvih prijedloga za mobitel cca 500-600 kn (a da se moze instalirat dobar GPS)?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
momci, imate koju preporuku androida do 1200 kn?
Y300, Optimus 2X, Xperia U, Galaxy S, Nexus S...ima li još išta dobroga? |
Od nabrojanih bih išao na Y300...
|
Advance S, Ace 2 ?
|
Kako već rekoh preko skype-a, Y300 moj osobni izbor. Ipak je ganc novi, a ništa previše ne zaostaje za imho jedinim konkurentnim mobitelom u tom cjenovnom rangu, a to je xperia P,osim kamerom, koja nije toliko lošija, koliko je baterija bolja na y300 nego na xperii P. I još i ostane novaca, do zadanog cjenovnog praga.
U je loš globalno, imho, loša kamera, ograničen storage, ekran također, itd. o2x si imao, sam procijeni isplati li se opet uzet mob pred kraj ili bez gare, tih karakteristika koje nudi. sgs/nexus s je prestar i preloš u odnosu na sve gore nabrojane. |
Mislim i ja da je najbolje na kraju uzeti y300. Hvala vam. Tako će i biti.
:chears: |
Na preporuku ekipe sa foruma, uzeo sam Y300! Nece ti bit zao, dobar uredjaj. Za te novce nisam ocekivao da cu dobit uredjaj sa takvim karakteristikama.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 10:12. |