![]() |
Ma sve ok, kazem ja osobno nisam nikada dobio potrebu napraviti JB. Recimo nesto sto dosta ljudi koristi je SBSettings ili nesto slicno tome sto je meni nepotrebno. 3g uvijek upaljen, Brightness na Auto, Wi fi uvijek On itd...
Jedina stvar sto me nekad "pati" je sto moram trazit videe u .mp4 verziji ako se ne zelim zamarati sa konvertiranjem i nekakvim polovicnim appovima. Vjerujem da na Cydiji ima playera koji citaju bas sve formate. Da je malo vise novaca i serije bi kupovao. 30dolara po sezoni je nista Amerima. Da je ovdje 30kn ne bih se uopce zamarao sa skidanjem. Zato sam ladno preokrenuo ocima kad je Baja spomenuo skidanje muzike sa zippya ili rucno skidanje ringtonova. Brate imas iTunes pa kupi, a to sto mi nemamo novaca za to je drugi par opanaka. Smjesno je da se telefon rangira koliko je dobar po tome da li je upotrebljiv siromasima iz Hrvatske koji imaju 4 iljade kuna za telefon a nemaju 5.50kn za pjesmu ili aplikaciju. |
Citiraj:
https://itunes.apple.com/us/app/acep...463242636?mt=8 |
Citiraj:
Svakom playeru kojeg sam probao ili gledao fali nekakav codec. Ili nema zvuka a ima slike ili obrnuto. Zato sam odustao od toga i sad samo skidam .mp4 i gledam u default Videos appu. Srecom sto se vecina serija nadje u .mp4 formatu. Filmove i ne gledam na telefonu. |
AV player. Vrti sve, i mkv.ove, i titlove (HR), imam ga na iPadu, odlican player.
|
Fino, vidim ovaj podrzava sve codece. Bas cu ga probat.
|
EA Daily Spin
Ea dijeli neke igre potpuno besplatno. Mirrors Edge, Bad Company 2, Mass Effect, Sims itd. Radi samo preko iOS browsera i cini mi se da vrijedi samo za iTunes accounte u odredjenim zemljama. Ja imam americki pa sam ubo vec par igara. |
Kakav fail sinoc...
Bolja polovica mi stize busom jucer u noci i autobus se pokvari negdje 60km od kuce. 4 ujutro. Sta cu, reko posalji mi google mapsom di se nalazis pa cu sjesti u auto i doci po tebe. Poslala ona meni lokaciju a ono negdje nasred ceste, bogu iza nogu. Dobro, reko taman da isprobam navigaciju sa google mapsom. Pokaze mi on rutu sa kojom da idem i trazim ja gdje je start da pokrenem navigaciju kad ono: NEMA! Samo preview route. Ma nemoguce, odem proguglat jer sigurno nesto propustam. A ono imam sta vidjet: Google Maps App za iPhone podrzava TURN BY TURN navigaciju samo za neke zemlje a medju njima NEMA HRVATSKE! Kakva komedija od aplikacije. Tolko se PLAKALO o Apple mapama, ovdje po forumu, po nasim vijestima i portalima jer neki nisu znali kako ce sada bez dobre i pouzdane navigacije. I onda Google izbaci svoje mape i NITKO u mjesec dana ne primjeti da se sa tom aplikacijom ne moze obrisati ni dupe a kamoli je koristiti u osnovnu svrhu navigacije. Kakva lakrdija od ekipe. Palim Apple Maps, nalazim lokaciju i startam navigaciju koja me glasovno (uz redovno masakriranje imena ulica od strane Siri :D) vodi do destinacije i drage. |
Kako je poslala lokaciju? Screenshotom?
|
Text porukom. Share Location.
Btw cijela navigacija (60 km tamo, 60 nazad) mi je pojela mozda 5mb. Ne znam jel nesto cachirao prije ali opet vektorske mape nebi trebale puno date pojest. |
Pitanjce za ajfonaše; žena me sad zove i veli da joj je frendica uključila ažuriranje softwarea na svom ajfonu te je izgubila sve kontakte, 400 slika itd. Ne znam koji je iphone, ne znam jel JB, u principu ne znam niš. Al veli žena da ova plače ko kišna godina pa vas pitam jel moguće to nekak vratit?
|
Hmm, koliko se sjecam, itunes napravi backup prije azuriranja...ako je isla direkt preko iphona, ne brise se nista.
Uzmi ga pa vidi da nije backup na cloud napravila itd. |
Ma nije kod mene mob. A i tak se ne kužim u to nit bi htio imat itunes na kompu. :D
Žena mi veli da je išla ažurirat direkt preko iphona pa me čudi onda. Btw, thx na brzom odgovoru. |
Zna li tko imamo li snse ovo vidjet i na iPhoneu?
http://www.mobilemag.com/2012/11/27/...d-game-review/ |
Sumnjam, iPhone useri nisu bas tolki geekovi :D
|
moze pomoc kako cu na ip4s staviti da mi mp3 zvoni kao zvuk zvona?
|
|
a čemu kad može i bez tih gluposti :)
ukratko, izrežeš do 30 sec iz neke pjesme, konvertaš to izrezano u AAC, rucno promjeniš ekstenziju u .m4r i pokreneš tu fajlu u itunes koji ti ju odma prepozna ko ringtone :) http://www.pcworld.com/article/15623..._Ringtone.html |
Citiraj:
Citiraj:
|
Koliko normalno traje na 3gs-u "delete all data & media and reset factory settings" ??
Kruzic se vrti vec dobrih ~2 sata, toliko mi nije trajala ni instalacija 5.1.1 |
Jel ti mozda jailbreakan taj 3GS?
|
Dobio iPhone 3GS da upgradam iOS. Trenutno je 4.1 , koji iOS da metnem a da fino radi? Jer čuo sam da se ne isplati iOS 6 da mob dosta laga
|
Mozes jedino zadnji ios stavit, meni je 3gs super radio na 6.0.1
|
Hitno...
Kad se mijenja za nanoSIM u T-mobileu, dal u kartici postoji adapter za microSIM ili samo za običan SIM? Mislim na onaj komad plastike iz kojeg istrgneš SIM. |
U T-mobile možeš dobiti nanoSIM i doplatiš adapter na microSIM i SIM.
|
Hvala Dottore. :)
Iako su "Appleovci bili u T-mobileu", petica još ne podržava LTE? EDIT: http://i49.tinypic.com/2qjm0za.png |
Da ja kupujem Ip5, ne bi razmišljao LTE-u. Nije još stabilno, negdje je nedostupan. Cijenu da ne spominjem. Radije strpim još 2-3 godine pa će biti dostupno. Nisam pokusni kunić za koju bi platio toliko i onda javljao da ne radi. Isto je tako bilo s 3G.
Vjerujem da će postojati LTE u drugim paketima s dodatnom pretplatom. |
Uveli su opciju na tarifu. Besplatna je do 28.02. Uzeo sam i5 pa pitam...
Vidim da je T-mobile poceo uvodit HSPA+, to bi trebalo bit zanimljivo. |
Citiraj:
i5 je dual-carrier mob (skida istovremeno sa dvije bazne postaje), i teoretski ide do 42mbit, u praksi, to je negdi oko 30mbit. |
Da, 10-30mbit DL i 5-20mbit UL je stvarno sitnica...
Nije da mi treba al sam znatizeljan dok je besplatno. :p |
Citiraj:
iOS 6 radi ok neko vrijeme kad mu ne popuniš memoriju.. Za 6 mjeseci ti mob "šteka" do iznemoglosti :/ |
Citiraj:
Još bacaš 3G u priču :D Kakva nestabilnost :D Evo mog pretrpošlog mobača pa usporedi za iPhoneom i koliko je kasnila cijela priča. http://www.gsmarena.com/compare.php3...&idPhone2=1153 Ovo kaj rade je čista bahatost. |
Kaze Tim Cook da ce sljedeci tjedan LTE bit dostupan u dodatnih 36 telekoma u par drzava.
|
|
Je li zna netko kako mogu uključiti da mi dolaze notifikacije s fejsa na iphone 4?
Uključio sam pod Settings->Notifications->In Notification Center->Facebook ... Uključeno je i u samoj aplikaciji pod Account Settings->Notifications->Manage Push Notifications. Najnovija verzija fejsa je gore, reinstalirao sam više puta i opet ništa. iOS je 6.0.1. Notifikacije s maila i vibera normalno dolaze, samo fejs neće :O |
Apple je aktivirao LTE za T-mobile i Vip u iOS 6.1!
|
Đe piše? :)
|
|
pohvalno za epl još jedna stvar... nemreš bekapirat (ili ja ne umem) pop3 mejlove, tj. kod onog sjajnog maltene bez kontrole bekapa jednostavno ne prenosi trenutne mejlove za glupi protokol tipa pop3.
isto tako prenese kao akaunt koji ne radi out of the box jerbo negdje nešto ne valja i sad umjesto da ja ukucam sve ručno moram tražiti di je točno greška pošto jelte mi se ne da sve ukucavati jerbo acc ima mnogo slova u svemu. zvuči retardirano od mene (ovo zadnje), ali u praksi je jako iritirajuće. |
EDIT: SS dolje...
|
uzet flat i tetherat cijeli dan kućnu mrežu :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:27. |