![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
hahahhahaha
neki teski fizicar ili nesta... ovo za fajtanje... cuj ovo nije mortal kombat stari xD ili teken... ovo je COD!!! imas fajtanje s nozom jedino! XD rofl kak to da sestri das? bolje kempa ili... |
Citiraj:
|
Slike u thumbnails :-)
eto i moj koji ss |
|
@sipe
Najdraže mi je nožom (ali je nezgodno na tipkovnici) moram uzet Razer DeathAddera @Tekla Nice, ali si moga slije ubacit u thumbnailse |
Pa stavi si noz na "mousewhell" down i nemas problema da bu ti netko utekao kad ti dojde u doseg.:D
|
Citiraj:
cheater!!!!:lol2: |
Evo da se i ja malo pohvalim, screenshot je napravljen na mapi Countdown na Lan-Wars.com TDM Cro HERCEGOVINA PLAYGROUND
http://img220.imageshack.us/img220/3...7799ha3.th.png |
Pravi kemper postavi minsko polje. :p
|
joj, kako smo sinoć sadili ja i god na c2y serveru. naradili se okopavajući sve te gredice. :D
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
Ja dolazim ovako i onako na server. Idem se okupat da me ne nanjušite kad se zakempam. :D |
Citiraj:
e kako pokrenut cod 4 server?? |
amd, mene nema i ne bude me večeras, okopavamo se drugom prilikom...
|
e ljudi imam problem...
nema veze s codom neg s kompom, al kad pokrenem cod i kad igram 2 minute komp ode u standby...hitno trebam pomoc jer bez kompa nemogu... ak nes znate molim na private message javiti...bil bi puno zahvalan... |
Citiraj:
ajd ljudovi ke sad?:D |
Bok,
Ima li načina da registriram Cod4 na steamu, a nisam kupio od njih igru? :stoopid: |
sumnjam...
nebi se kladio na to :P |
pomoc instaliro sam cod4 na braticevom kompu barton2500 abitploca nf 1gb rama i x800rx i nece da pokrene igru samo nakratno izbaci onaj crni prozorcic od dosa i onda nestane a kod mene je sve radilo savrseno. citao sam stare postove ali sam izgubio volju nakon 18 stranice pa eto ako tko zna primam sve savjete
|
Meni ti to radi (zacrni se ekran i srusi se na desktop bez errora ) ako mi je Ati tray tool pokrenut.
|
Citiraj:
Eto prva igra koja me totalno odvukla od cs-a :care: CS sam kupio kad sam poceo zesce igrati online, ista stvar s cod4 (29 us novaca). Zivcirali su me citeri (:banned:), zbog toga i igram samo originale :goood: |
Citiraj:
|
e voodoo
ja imam tu grafu kakvu i bratic kako kazes... i imam problem jedan...ventilator se ne okrece nakon nekog vremena radnje dok je komp upaljen... pitaj dali je i on imao taj problem :P |
Call of Duty 4: Modern Warfare™ 1.5 Patch
|
I sad opet moramo čekati da se svi updejtaju na 1.5
|
Evo i ja san pocea igrat, sad san negdi oko 20. lvl-a. Uglavnom, vidim da neki igraci na vecim lvlima imaju ono "lisce" po sebi. Kako/kad to dobijem ? - ne vidim to na popisu upgrejdova.
|
snajperisti imaju lisce :)
|
Mrzim COD, prije sam naveče pogledao neki film, koju epizodu The4400 ili dr. Who, a sad do 2 ujutro ubijam na CODU.
Možda je vrijeme za uninstal... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:17. |