![]() |
1 privitaka
Kupio ipak samsung 990 evo plus 4tb, bila je ok cijena..
Nego, kak vam se čini ovo? |
Dobro je to, dobro!
|
Pozdrav ekipa,
Danas mi je krepao i drugi SSD u kratkom roku. Trebam hitno savjet za novi SSD (M.2, za laptop, Asus G15 2022, 3070 Ti). Planiram uzeti u Linksu (Koprivnica), jer izgleda da je to jedina opcija ovdje. Što preporučujete u rangu 1–2 TB? Kako da znam koji je dobar za laptop? Kako znam koji je single sided? Procitao sam sad da neki laptopi ne rade sa double sided - nema cipove na jednoj strani? noob sam za laptope. A ima i ova trgovina: https://vacom.hr/kategorija-proizvod...nu=2-tb%2C4-tb EDIT: Vidim da Mall Hr moze dostavit vec sutra... Prije tjedan i pol sam naručio SSD iz HG Spota, ali još nije stigao – rekli prvo "ponedjeljak", sad opet pomaknuli na idući ponedjeljak... :/ Trenutno sam na starom kompu i pokušavam raditi Veeam backup na HDD. Situacija s kvarovima (ako netko ima ideju što se događa): Prije cca tjedan dana riknuo mi je 2 TB Kingston. Probao sam ga staviti u drugo računalo, trebalo mu je jako dugo da otvori foldere. Sad se u eksternom kućištu ponaša malo bolje - otvara brže, ali još uvijek se zna usporiti ili zablokirati kod određenih foldera. Danas je krepao i glavni SSD. Popodne sam radio u Unreal Engineu, napravio infinite loop, sve počelo štekat, zatvorio Unreal preko Task Managera. Navečer mi je iskočio neki glitched ekran (isprekidane crte, tekst), pa se računalo restartalo i ušlo u BIOS. Od tada SSD više nije prepoznat. U eksternom kućištu i na drugom računalu ga također ne očitava. Pitanje: Je li moguće da laptop (Asus G15) nekako ubija SSD-ove? Ili je samo nevjerojatna slučajnost da su oba otišla u tjedan-dva? Svaka pomoć/savjet dobro došao, hvala! :( |
2TB Samsung 990 EVO Plus ili 2TB WD Black SN7100?
identicna cijena. |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:52. |