![]() |
Nemogu ni sa ZABA karticom beskontaknto dizati na ZABA bankomatu :D
Mislim da je radi zastite neke ? |
Meni najnormalnije radi beskontaknto na bankomatu (isto ZABA kartica). Očita ju, PIN upišem i uzmem lovu.
|
Ja prije par dana uplatio sa revoluta kune na pbz i nije mi niti na jedno strani nista uzelo.
|
Citiraj:
Mislio iz prve napisati da sam preko ZABA kartice koja je dodana na Gpay-u na androidu nisam uspio beskontaktno dignuti lovu na ZABA bankomatu. BAs cu probati sa revolutom isto tako, ali mislim da ce isto odbiti. |
Citiraj:
Citiraj:
|
Nisam pokušao dizati s virtualnom karticom, ali i sa fizičkom karticom mi na Erste bankomatu ne da da beskontaktno podignem novce (izbaci grešku).
|
Citiraj:
Za Plus baš piše: "Podizanja gotovine na bankomatu bez provizije - do 1700kn mjesečno." Dok za Standard ne piše ništa osim da je fizička kartica besplatna. |
Citiraj:
standard je 5 transakcija ili 1.700kn, plus je samo 1.700kn. na standardu da digneš 5 puta po 100kn, na šestom podizanju će ti naplatit naknadu. na plusu neće... |
revolut stalno povećava nagrade za pozivanje ljudi.
meni sada daju 300kn. ako nekom treba javite. |
Meni je najveća ponuda bila 350 kuna. Sad mi nude 250.
|
Meni daju 300 :\ Samo sve sam svoje već riješio.
|
U čemu je problem, ne mogu napraviti topup Maestro karticom Zabe. Upišem broj kartice i ostane crveno polje.
|
Jel tko upisao krivi tax number na revolut i jel bilo kakvih posljedica?
|
Citiraj:
Pogledaj si da li eventualno u aplikaciji od ZABE trebas aktivirati VISU? Jedino mi to pada napamet, jer topup preko te nove VISe radi bez problema, kao i sa maesrom do tada. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Je'l netko pokušao top-upati Revolut na bankomatu (mislim na onog na kojem se može polagati lova na karticu)?
|
Citiraj:
|
Evo da se i ja pridružim Revolut ekipi. Jučer sam se registrirao i uspješno dobio Virtualnu karticu(e). Sada mi nije jasam postupak uplate love gore. Kada pokušam s ZABA debitnom, ne mogu, kada pokušam povezati s google pay onda mi kaže da je mob rootan :D
Wtf am I doing wrong? :D |
Što ti kaže, zašto neda topup sa zabe?
A za rootan mob moraš naći ako postoji kakvo zaobilazno riješenje za google pay... ja sam muku mučio s time pa na kraju sam reinstalirao software i nisam vratio root i sve šljaka... |
Citiraj:
|
Koji je mobitel u pitanju? Ja na Xiaomi Mi 9T imam otključan bootloader i miui.eu rom, ali ne i root, i sve radi kako treba
|
Citiraj:
|
Instaliraj Safetynet test sa google playa pa vidi ako ti mobitel prolazi. Ako ne, guglaj koji test ti je pao i kako bi to mogao rijesiti...
|
Za nove korisnike bonus
Ako kome treba i želi se registrirati u Revolut imam još 4 pozivnice sa nagradom 300kn (manje 50kn radi narudžbe kartice), nek mi se javi u PM. Bonus dijelimo po pola.
|
Evo uspio prebaciti nešto para na Revolut (preko kartice), povezivanje s google pay će počekat. Zanima me kak funkcionira trgovanje kriptom na Revolutu? Ako nešto utržim na tom trgovanju, kak funkcionira isplata? Kaj trebam kaj kod porezne ili..?
|
Najbolje da uopce ne koristiš Revolut za crypto. Ukratko rećeno, kada kupiš na revolutu crypto ti nisi vlasnik toga - kao "offchain crypto"
|
Citiraj:
Revolut ti je intermediary kod kupnje kripta. Oni izvršavaju tvoje transakcije, ali ti zapravo nisi “vlasnik” tog currencya već ga oni drže za tebe. Ali do sad nisam imao nikakvih problema zbog toga - vise je bilo kod stock tradinga (u ~siječnju) kada se zbog navale na AMC i GME nije moglo ni otvoriti 😅 U svakom slučaju - isplata ti je odmah na Revolut accountu - kak kupiš tak ti uzme, kak prodaš možeš odmah iste sekunde i platiti nešto u dućanu s tom lovom. A za poreznu - tu se Revolut ograđuje da to nije njihova stvar već da svaki korisnik sam treba potražiti, prijaviti i platiti (ako mora…) Sent from my iPhone using Tapatalk |
Koliko se sjećam, ne možeš kupljeni crypto prebaciti u neki wallet. Obećali su da će to omogućiti, ali još ništa. U tom njihovom crypto walletu imaš navedenu količinu i vrstu crypta, ali je sam iznos u valuti.
Svojevremeno sam iz za**bancije kupio nešto crypta pa čekam da to postane pravi crypto i prebacim na svoj Binance account. I provizija na kupnju/prodaju crypta im je masna. |
Skužio sam dio da oni drže crypto, a ti se zapravo "kladiš" na njega. Kada želiš možeš odmah prebaciti u kn (uz njihovu proviziju naravno).
Mene zanima kaj s tim kunama koje sam zaradil od tog "klađenja" i poreznom? |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:24. |