![]() |
Jebate luka u momcadi 11 na svijetu, sto i nije nezasluzeno. Iako mi nisu jasni marcelo i ramos i alves, al dobro,znalci biraju :D
|
Citiraj:
Messi zaslužio zlatnu loptu u potpunosti. |
Citiraj:
|
Zlatan's votes for the Ballon d'or:
2009: Messi 2010: Messi 2011: Messi 2012: Messi 2013: Messi 2014: Messi 2015: Messi :) |
Zlatan Ibrahimovic: "Ronaldo is a lucky guy. He always gets first row tickets to see Messi win his awards." :D
|
Citiraj:
A mislim ,glupe izjave,kao da prosle dvije godine nije bilo obratno. A i Ronaldo je posteno priznao da je Messi zasluzio,tako da tko slusa Ibru jos? |
Emile, polako. Covjek se samo malo nasalio ;)
|
Svaki cigo svoga konja hvali! :)
|
Kakvi ste vi to heretici da Ibru ne shvacate ozbiljno? Ibru i Chuck Norris shvaca ozbiljno.
|
ibra je kralj prcanja, evo kak se nakače ljudi odmah :D
|
Pa ok,što sam krivo rekao?Samo da se je i Ronaldo i s njime našalio u spomenutim tekmama.
|
Citiraj:
|
Zna li netko kako se sve mogu kupit karte za tekme? (ajmo npr. za Reala :D )
|
Misliš liga prvaka ili prvenstvo?
Znam da mi je frend koji radi za pivovaru imao sponzorske za ligu prvaka,pa su išli lani na Bayern-Barca.Svake godine po izboru jedna tekma. Ali pošto je vlasnik heineken ,vjerojatno preko sponzorstva. Da ju kupiš kod nas za primeru,ako si madridista,možda? |
Nema nam varana ali zato je tu emil da kompenzira :D
Zlatan kraljina :D |
Bilo je preko nekih agencija, znam da mi je sestra nesto nudila prije par godina, malo proguglaj, mora biti negdje sigurno.
|
West ham 3 pobjede u nizu!Tooo!
|
WHU uvalio tri komada Bournemothu i sva tri su odlična gola. :)
M.United izvukao bod protiv Newcastela. :( ŠTETA! |
Citiraj:
Za Real vs Sevilla mi treba, pokušao kao Madridista i najjeftinija je 225€ i to samo na jednom malom dijelu tribine. |
Citiraj:
Ili, u Madrid ili Sevillu, pa vidjeti koji tjedan prije kod njih u turstičkim info punktovima. Makar, ne vidim zašto official ovo ne bi šljakalo. A sad koliko košta, košta. To je Real Madrid, isto kao i Monaco u F1. :D |
Nasao sam na Viagogo od 73 franka pa na dalje, mislim da cu upiknuti za 160€ mjesta tik uz teren. Stranica je pouzdana samo ne znam za isporuku karata, prosli put je ujak od njih kupio i printao doma a sad pise da se karte pokupe u gradu na dan tekme u njihovim uredima.
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
To ona utakmica kad je Jerko Leko strpao u dzep Ronalda? :D
|
aha, dobro ga je strpo :D
|
Citiraj:
|
Nece real ni atletico nis prodavat godinu dana :)
A ni kupovat :D |
A napravit ce isto ko i Barcelona, zalit ce se moc ce kupovat na ljeto i onda ce imat "zabranu" kupovanja iducu zimu i ljeto 2017
A i vjerovatno je bolje za Real da ne kupuje jer se Perez nece moc rijesit dobrih igraca kao sto se rijesio Di Marije npr :D |
Citiraj:
To ono kad imas zabranu ali imas pravo pokupovat sve sto ti treba, lol |
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:17. |