![]() |
I kod mene sve OK, vec treći dan :D bez problema radi - nakon clean installa x64 verzije.
|
Kod mene isto sve šljaka bez problema evo već cijelih 15 dana i dosta se brzo prilagodio na promjene i još istražujem kojekakve opcije ali sve radi.:D
|
Jučer sam otkrio da Windows 10 ipak ima u sebi stari klasični Windows Photo Viewer koji je povezan samo s .tif(f) formatom. :stoopid:
|
|
|
Meni je daleko najbolja stvar u Win 10 integracija s OneDrive za kojeg više ne treba MS account (mislim na to da se na Windowse ne treba prijavljivat s njim, nego samo u app) i koji radi odlično :).
|
Citiraj:
Nego, tako sam i ja.Znaci, prvo sam napravio format, pa stavio 8.1 i onda upgrade na W10, s time da je opet bio clean install.Mislim da ekipu koci jer su radili samo upgrade, nazalost.Zato uvijek treba napravit backup i biti spreman na restore. Samo backup i clean install, uvijek.Ne kenjam, jer doslovno niti jedan problem nisam imao sa W10 do sada. :) EDIT: Ma mene ne sekira taj njihov integrirani panj od preglednika, jer sam odmah sibnuo Irfana gore. :D |
Citiraj:
Doduse vise nema placeholder datoteka, nikad ih nisam koristio pa mi ni ne fale.. al vidim da dosta ekipe kuka za njima :fiju: Citiraj:
http://www.pohrani.com/t/2f/10z/3yalzlXI/izrezak.jpg |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pa ima defaultno gore klasicni foto preglednik samo treba asocirat ekstenzije slika. A one drive shema mi je super, vidim da mi je u galeriju sinkroniziralo slike s mobitela a nemam uopce pokrenutu one drive aplikaciju. Galerija ima u postavkama mogucnost da sinkronizira one drive.
|
Kod mene cleana install Win10. Moram priznati da se dosta sporije podiže i dosta duže gasi(uspoređujem sa 8.1) !
Kod vas ? |
Citiraj:
|
Da, na 8.1 je odvrtio jedan krug, a sada vrti po 4-5 puta...
|
Da sad glavno pitanje je zašto vrti više puta. Hehe. Najbolje na osmicu se vratiti, imaš dva starta i boli te briga.
|
Meni se vrti možda jedan krug, često i manje. Tak je bilo i na Win8.1
|
Citiraj:
|
Citiraj:
http://i.imgur.com/8eARbpD.png Nego evo jedan dobar catch. http://www.howtogeek.com/224798/how-...einstall-them/ |
Ako bi mogao izdvojit nešto što me neizmjerno živcira u Win 10 je ovo glomazno, ogromno, sporo, na tipkovnicu-ne-reagirajuće đubre od novog calculatora. Srećom, ima lijeka i za to :D.
To što je glomazan, ogroman (pa i spor) bi i preživio, ali kad ga otvorim i počnem pisat brojke, a on ne reagira, aaaaaaaaa :D |
@Karlo666
Sto se tice vremena, pogledaj dali ti je u biosu/efiu upaljen HPET... |
Bok ekipi
Evo updejto se i ja na win 10 i za sada imam jedan problem.Chrome se ne želi pokrenuti nikako , osim desni klik pa ručno na run as administrator.Ima li tko kakvu ideju.Ako ga stavim u properties automatski na run as admin. neće . E a jel mogu obrisati onaj windows Old file???? |
Da li je tko probao raditi već kakav capture/deployoment (ručno ili putem WDS-a, MDT-a ...), unattend install ? - Ima li kakvih problema ?
|
nakon svega procitanog, vidim da je još rano na Vindojs 10. A i fale mi driveri za zvucnu...
|
Ja sam zadovoljan, sve proradilo i to bez nove instalacije zbog čega sam bio i najviše skeptičan. Nadogradnja prošla savršeno i sve brzo i uredno. Sa destroy windows 10 spaying pogasio sve špijunske fore i deinstalirao u dva klika kompletan reklamni softver.
Sve u svemu radi za 10. |
Citiraj:
Kad se otvori transparentni PNG/GIF ne vidi se naravno crna boja zbog crne pozadine...Npr. logo s bojom i crnim tekstom od ispod. |
Ekipa pomoć...prešao sa win 10 na win 7 i sada nemam zvuka. Driverri ispravni sve 5 ali zvuka nema. Kaže da ga koristi neki drugi uredaj pa da njega ugasim te probam ponovno!
Inače zvuk ide preko hdmi kabela na TV. Ima li ko ideju? |
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Na Enabled je odavna. Mislim nije to sad neki kao veliki problem al neznam zašto se odjednom povećao kada je bio oko 5 sec na 12.5 sec,idem još jednom pročačkat UEFI. |
Gore je VIA. Ne pomažu driveri ni od njih ni od maticne.
|
Citiraj:
Ili ako nisi me skontao idi na neku od Asus ploča koja imaju VIA chip i nađi koja ima Win10 podšku i trebalo bi raditi. http://download.viatech.com/en/suppo...versSelect.jsp |
Nego jel se može obrisati windows old i $Windows.~BT fajlovi?????
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 03:17. |