PC Ekspert Forum

PC Ekspert Forum (https://forum.pcekspert.com/index.php)
-   Smartphone uređaji i mobiteli (https://forum.pcekspert.com/forumdisplay.php?f=49)
-   -   Android aplikacije (https://forum.pcekspert.com/showthread.php?t=207579)

Gabre 18.03.2013. 02:41

ja ne shvaćam kako radi ovaj samba, što je potrebno napravit, enable, piše Enabled - not connected, pa gdje da se connectam, da li moram na kompu nešto aktivirati, jer ja mob ne vidim nigdje u exploreru/network devices..?

ziva 18.03.2013. 09:12

@xlr Hvala, odlicna aplikacija, ja mislim da je ovo must have ko ima rootan mob.

Mihael 18.03.2013. 09:26

Citiraj:

Autor Gabre (Post 2360347)
ja ne shvaćam kako radi ovaj samba, što je potrebno napravit, enable, piše Enabled - not connected, pa gdje da se connectam, da li moram na kompu nešto aktivirati, jer ja mob ne vidim nigdje u exploreru/network devices..?

U sambi bi ti trebala pisati ip adresa i ime direktorija na mreži pa u windows explorer to upišeš
Primjer:
\\ANDROID
ili
\\192.168.1.105

Ako to ne radi, onda imaš problem neki drugi problem firewall, windows share postavke...

Hamm 18.03.2013. 09:48

@gabre..ostavi se sambe. :) Nije to za bivše iphone usere. :p

Skini si s marketa "Ftp server". One tap enejbla FTP server tj. pretvori ti device u FTP "server". Spajaš se putem filezille recimo.

Ladybug 18.03.2013. 11:42

Citiraj:

U aplikaciji upišeš username i password, i ak ti kaže da je enabled i connected, ideš u My Computer, dolje lijevo u meniju u Network Places će ti pisati ANDROID (il koje god NETBIOS name koje si naveo u opcijama aplikacije.) Klikneš na ANDROID, upišeš username i password, checkiraš "remember credentials" i otvori ti SD card u Windows Exploreru. (Ovako sam ja napravila i glatko je prošlo. Eventualno probaj inejblat neke opcije u Control Panel\Network and Internet\HomeGroup).

Sam kaj i tu Sambu treba imati upaljenu na mobu, netko je tu napisao da ne treba...? :stoopid:

Definitivno bezbolnije od AirDroida. Hvala tko god je preporučio.

ziva 18.03.2013. 19:08

Citiraj:

Autor Ladybug (Post 2360499)
U aplikaciji upišeš username i password, i ak ti kaže da je enabled i connected, ideš u My Computer, dolje lijevo u meniju u Network Places će ti pisati ANDROID (il koje god NETBIOS name koje si naveo u opcijama aplikacije.) Klikneš na ANDROID, upišeš username i password, checkiraš "remember credentials" i otvori ti SD card u Windows Exploreru. (Ovako sam ja napravila i glatko je prošlo. Eventualno probaj inejblat neke opcije u Control Panel\Network and Internet\HomeGroup).

Sam kaj i tu Sambu treba imati upaljenu na mobu, netko je tu napisao da ne treba...? :stoopid:

Definitivno bezbolnije od AirDroida. Hvala tko god je preporučio.

Treba ti samba biti upaljena ako zelis da browsujes.Pali se pritiskom na logo, kada udjes u aplikaciju.

Omerta 20.03.2013. 22:22

Može preporuka igara tipa Temple Run 2, Bike Race?
(utrkivanje autima i slične me ne zanima), već baš nešto kao Temple Run..

Znači nekakvo trčanje-sakupljanje i slično.. Zabrijao sam..

ToroRosso 20.03.2013. 22:30

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2362778)

https://play.google.com/store/apps/d...o1mobile&hl=en

Omerta 20.03.2013. 22:44

Ovo će biti super ja mislim, thx..

Je netko probao GTA 3? Jel to igrivo, mislim na težinu i kontrole?

SilentException 20.03.2013. 22:56

Ja sam GTA3 (a nedavno i GTAVC) prošao na Nexus 7 i to kontrolama na ekranu. Bilo je par situacija kad je bilo zahebano (ona misija s bombom ili zadnja gdje imaš masu ciljanja) ali može se.
PS3 kontroler spojen preko OTG kabela nije imao kontrolu kamere pa mi je s njim bilo neigrivo...

Omerta 20.03.2013. 23:12

Baš super izgleda na filmićima i ovako na prvu ne djeluje teško, ali interesira me ciljanje. Volio bi to svakako probat, kultna je to igra, možda se isprsim za rođendan ubrzo :D

blava 20.03.2013. 23:17

Re: Android aplikacije

Citiraj:

Autor Omerta (Post 2362814)
Baš super izgleda na filmićima i ovako na prvu ne djeluje teško, ali interesira me ciljanje. Volio bi to svakako probat, kultna je to igra, možda se isprsim za rođendan ubrzo :D

Ciljanje imaš automatsko,ali to sve cilja osim onog što hoces...ručno nisam ni probao,ni ne usudim se kako s tim ciljati...na 4.7" ekranu je super igrati kao i grafika,ako ti se ne daju pare,javi da ti posaljem link ;)

SilentException 20.03.2013. 23:20

Bo, ja sam ručno. Mazohist :D

Omerta 20.03.2013. 23:23

Ručno si? Fak.. Svaka čast mazohistu :D
Ali dobro govori blava, i pod "automatski" puca na sve strane :)

blava 20.03.2013. 23:29

Hehe da mi je to vidjeti...ja bi izludio,i ovako izludujem ...
Vice City ima predobru grafiku,pogotovo lighining i sjene kao i neke sun ray,ne možeš vjerovati da sam prije 5 godina na kompu jedva pokretao...
Valjda na 7" tabletu lakše igrati ...
Samo je zamjerka za ručnu tipka je premala i često stisnem da izadjem, a htio zadriftati :D

mamutarka 20.03.2013. 23:58

http://www.droid-life.com/2013/03/20...y-version-4-0/

kul

perich 21.03.2013. 07:56

Citiraj:

Autor mamutarka (Post 2362843)

Eye candy, ovo ono... ja hocem prikaz samo kupljenih aplikacija u posebnom tabu pod My applications i prodaju knjiga/casopisa na nasem trzistu... ako to bude, kaj se mene tice moze i ko command prompt izgledat...

Juice 21.03.2013. 09:15

Citiraj:

Autor perich (Post 2362910)
Eye candy, ovo ono... ja hocem prikaz samo kupljenih aplikacija u posebnom tabu pod My applications i prodaju knjiga/casopisa na nasem trzistu... ako to bude, kaj se mene tice moze i ko command prompt izgledat...

Da vidis kupljene aplikacije instaliraj od Modaca verziju
http://www.modaco.com/topic/356009-r...-apps-visible/

ziva 21.03.2013. 10:14

Citiraj:

Subway Surfers, TempleRunOz, Skate boy

trpi 21.03.2013. 14:24

Citiraj:

vector https://play.google.com/store/apps/d...aS52ZWN0b3IiXQ..

Pupo 21.03.2013. 15:06

Instalirao danas PC Monitor app na mobitel te klijent za pratit stanje kompa. Naravno funkcionira preko neta, inače bi bila beskorisna aplikacija. Brdo opcija, dosta koristno za pratit neki udaljeni komp/NAS i sl.

Omerta 21.03.2013. 19:07

Citiraj:

Autor trpi (Post 2363237)

Oho, sa filmića mi djeluje frikasno dobro, moram probati, thx :chears:

btw, Subway Surfers i Skater boy su odlične, pogotovo ova prva..

Razlog zašto sam počeo igrati: Se sjećate igre Crash bandicoot? E pa nikad ju nisam doma igrao :( već samo kod frenda i od onda sam se zaljudio u takav tip igara :D Iako ove na mobitelu nemaju baš previše veze sa navedenom igrom, ali mene to sve nekako podsjeća na ta "davna" vremena :)

ziva 21.03.2013. 19:26

Citiraj:

Autor trpi (Post 2363237)

Brutalna igrica :D Steta sto moj Desire C ne podrzava ovo ....

mamutarka 21.03.2013. 23:37

vidim u novom whatsappu između ostalog i ovo *enable Croatian language

kako to misle da su dodali hrvatski..u što, gdje?

A.J. 22.03.2013. 00:01

Cijeli program ce ti bit na hrvatskom jeziku. Ali je potrebno da ti je i u postavkama mobitela izabran hrvatski jezik.

mamutarka 22.03.2013. 00:18

aha, imam mob na engleskom jer jednostavno ne razumijem hrvatski (na bilo kakvim uređajima:D )

A.J. 22.03.2013. 02:32

Ni ja nisam jedno vrijeme. Na svemu osim mobitela drzim na engleskom. Ali sam na mobitelu stavio hrvatski, posto cesto koristim google translate. Neda mi se svaki put izabrat hrvatski jezik u njemu.

Caks 22.03.2013. 13:32

Citiraj:

kaj nije najjednostavnije napravit dropbox? i skinut aplikaciju dropbox

Vuco 22.03.2013. 14:24

Nije Samba isto kao i dropbox. Sambu se samo upali, podesi password (username je po defoltu SDCARD). Napravi se mapirani disk (ako samba kaže da je IP 192.168.1.15 onda se napravi mapirani disk \\192.168.1.15\SDCARD ) i to je to. Upališ sambu (ili je držiš upaljenu) kad si spojen na wireless i preko windows explorera prebaciš kaj trebaš.

Caks 22.03.2013. 15:04

Citiraj:

Autor Vuco (Post 2363912)
Nije Samba isto kao i dropbox. Sambu se samo upali, podesi password (username je po defoltu SDCARD). Napravi se mapirani disk (ako samba kaže da je IP 192.168.1.15 onda se napravi mapirani disk \\192.168.1.15\SDCARD ) i to je to. Upališ sambu (ili je držiš upaljenu) kad si spojen na wireless i preko windows explorera prebaciš kaj trebaš.

istina, bas sam je insaliro, korisna stvar :fala:

Sva vremena su GMT +2. Sada je 06:17.