![]() |
rank je vezan za tvoj steam account, tako da nemas brige...
svaki put kad se ulogiras i di se ulogiras uvijek ce biti kako je bilo zadnji puta ostavljeno rankovi, classe i sl.. |
Igra postala dosadna :D
Nisam je igrao već tjedan ili više... Danas otključao sve attachmente za Famas...još mi oko 100 headsotova ostalo da otključam onu žutu kamuflažu :D Počeo sam s Scarom igrat, trenutno ispunjavam challenge sa GL-om :D, al mi ne ide baš s tim sranjem :D |
Totalno su ushrali Desert Eaglea, pa sa tim se ne može pogoditi ništa.
U četvorci sam znao preko pol mape nekoga pogoditi bez problema :D |
Meni je igra prezarazna. Jučer sam dobio igru i igram ju već 19 sati. BTW sreo sam xgamea danas u igri. Nick mi je bio UBER.aks ak se sjećaš... :)
|
Citiraj:
Bila su još dva moja frenda, al me onda u lobbyu poslije onog sranja od mape (airport) izbacilo, pa sam izgubio volju :D |
Citiraj:
:P wasteland i skidat snajperiste sa magnumom, da vidis bune eheh |
Ova Afghan mapa mi se sve vise svidja.
|
da li je itko od vas primjetio drastičan porast ADSL prometa zbog ove igre? Nisam skidao torrente ovaj mjesec a vidim da sam prebacio 9 GB do sada....
Čak upload nije toliko visok a download 400-500MB |
Citiraj:
|
Magnum + Akimbo i pogodit nekog je čista lutrija.
|
Citiraj:
recimo meni s FAL na daljinu pogodit nekog lutrija dok za medium range odlicna puska A si probao sa Lightmachinegunovima, s hipfire nemozes slona pogodit vecinu vremena :D Zato i ima puno oruzja, svima nam pase nes drugo :chears: |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Znaci isplati se! Uzimam danas 2 komada :D |
Evo mene na 4 prestigu :D
|
Citiraj:
jel tko uopce uspio izvrsiti uplatu sa ove stranice? http://playcdkey.com/ |
kupi na ebayu, ima ih hrpa. jedino da se zna, samo multi mos igrat na engleskom sa tim ruskim keyevima. a ak os imat single (i igrat special ops) onda ti mora bit oboje na ruskom.
|
Citiraj:
Kako stojite sa pingom inače? |
uzo sma na ebayu za 30$...sad updejtam,pa cu ujutro vidjet sta ce bit od toga...SP me ne zanima pretjerano:)
fala na savjetu! kaze mi nakon updejta sa steama prilikom pokretanja igre ERROR:could not find zone `code_pre_gfx_mp.ff` |
Citiraj:
|
Citiraj:
ocito imas russian key ... ukratko moras instalirat igru (ne preko steama) nego s DVD-a ili kako si se vec snasao i prekopirat foldere Zone i cini mi se Main i u localization.txt promjenit russian u english ..... proguglaj malo i rjesit ces |
sredio sam to..jos jedino NAT moram rijesit:)
zahvaljujem generic na trudu! |
Citiraj:
|
meni nekad pise strict nekad open:S
neznam zasto,u ruteru mi je sve dobro slozeno! mozda neke musice!bitno da se moze igrat:) |
Citiraj:
uzet cu i ja danas preko e baya, ovo sa http://playcdkey.com/ su neke muljaze :D za koliko ti stigne kljuc i jel mogu od prijatelja uzet original igru i instalirat zatim aktivirat sa tim ruskim kljucem, napraviti ono sa updatetom i igrat!? " 7 ) Remember Point 2? We Cut/Copied the folder we installed earlier, now replace the new one with the old one. " .....malo mi ovo nije jasno, jel moram prvo instalacijski folder sacuvat i onda ponovno ga vratit nazad, nema mi to logike al mislim da nisam dobro shvatio pa ak moze mala pomoc?! :chears: |
Baš sam nabacio MW2 na laptop (Acer 7720G) i krenuo vidjeti kako MP diše na njemu i ide jako lijepo na nativoj rezi na 8600M
|
Citiraj:
meni je key stigao za sat i pol:)uzo na ebayu...sve je na engleskom:) ja sam imao instaliranu igru na drugu particiju,pa sam prebacio sa te particije u steam folder,kako kazu uputstva,u steamu aktiviras kljuc i updejtas igru i igras!nije neki posao:)ako zapne sta,javi!rijesit cemo:) |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 01:00. |