![]() |
Evo rješenja.
Ako vam trza sa flashom, html5 radi besprijekorno. https://www.youtube.com/html5 Skroz dole na youtube stranici pod ''something new'' uključite experimentalni player, koji isto super radi. |
Opera 30.0.1835.52 od jučer ne vrti youtube. Flash je update, adblock isključen i samo se one kuglice vrte na sredini.
Chrome i Vivaldi rade bez greške. Molim savjet. |
Citiraj:
Meni je danas prekipjelo... Na jednoj masini mi Opera vise uopce ne ucitava stranice je*em mater tim idiotskim Poljacima koji ju razvijaju... Koristim Operu od verzije 5 i stvarno vise nemam zivaca... Nakon verzije 12 to vise nije to, okljastreno smece sa developerima koji ne slusaju korisnike... Trenutno nema nijedan feature kojim bi se isticala u odnosu na druge browsere... |
Citiraj:
Radi sve normalno i sa verzijom 30. |
Opera sa prestom compajlirana pre 2 dana
verzija 12.18 Citiraj:
ftp://ftp.opera.com/pub/opera/win/1218/ |
Ova zadnja Opera 35 radi sasvim dobro. Svakom verzijom rješavaju neke sitne bugove i dodaju nove fičre tako da je meni ona defaultni browser
|
To je chrome, chrome=drek
|
Citiraj:
|
pravi se javio...
ajmo za pocetak kako je chrome shebao w3c standarde ola firefox ih sljedio da ne govorim kako svaki browser koji koristi webkit/blink cucla memoriju ko stoka, em sto svaki plugin cucla jednako ko i glavni proces sad w3c vise ne drzi web u rukama vec gugl i uskoro kini prodana opera |
Citiraj:
Citiraj:
Iliti, svaka moderno izgrađena aplikacija (koja ima potrebe za tim)? Pa čak i Firefox odlazi na taj model sa projektom Electrolysis. Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
@Mario, Chrome
@rodrigez, Pale moon i sea monkey, doduse SM mi je ispeglaniji (da da znam da su oboje gecko, al su tweakani) |
Citiraj:
|
ima li koji browser koji mož da zamjeni operu, a da se importuju lozinke ?
jerbo sam ih pozabil ima li načina da iz opere izbacim jeb. google koji mi davi pretraživač , ali trajno, ne samo isključenje i u advanced modu , to ne funkcionira , svako malo mi opet prebaci na jeb. google |
Koristim Operu na pipletu jer je bio jedini brovzer na kojem mi iskoci virtualna tipkovnica kad trebam nabadat nesto po ekranu ...
Uglavnom , od jucer se nesto desilo s Operom i to ne iskace i piplet tj., tablet mi je neuoptrebljiv... :-/ |
Opera desktop i Opera mini dobili svoj integrirani adblocker. :kafa:
|
Meni najdraži i najbolji browser. Izgleda dobro (pogotovo na Win10), radi brzo, ugradili adblocker i VPN... i sve to na Blink engine-u.
|
Vidio pop out je jedan od najboljih dodataka svih vremena, ovo upalim youtube, stavim sa strane i radim sta god drugo ocu, meni je totlani hit :D
|
jel ima neki addon il kak god to zovu koji
dozvoljava da si stelam koje dugme ce biti a koje ne, i gdje ce biti ? ili ako nema, barem nacin da se makne ono closed tabs strelica, nervira me jako |
izasao "opera neon" browser
(meni totalni shit), netko zadovoljan ? :P |
Citiraj:
|
Hmm, jako zanimljiv koncept,
Video popup koristim od kad su ga stavili jedna od najboljih opcija ikad. Split view mi je vrh. Ali mi se nesviđa to što uzimaju lijevo i desno prostor ekrana. Tabovi i opcije trebaju biti gore i dole. Ugl Opera does it again :D Izmislili su tabove, izmislili su speed dial, izmislili su video pop up i sad split view. Definitivno najinovativniji browser UI/UX maker. Al neon je još beta, puno će se toga tu prominit ali mi je drago što neko radi na promjenama. |
Citiraj:
Ista šema ko s taskbarom u winsima, svi koji koriste horizontalni taskbar nisu nikad trebali preglednost naziva aplikacija u pogonu ili nisu imali nikad puno aktivnih prozora. |
Da, vidis taj dio sam totalno zaboravio da si mogao customizirati, a to su obecali i kad su postali chrome, pa nista od toga, al vidit cemo neon ovaj, moglo bi to bit ok, makar da se featuresi iz njega uvate i ukljuce u buducnost.
|
Ova opera je postala teški shit od browsera. Prije sam stalno visio na njoj (Ver 10, 11) bila je super ... sad je teški shit
|
Citiraj:
Navodno Vivaldi ide putem kojim je Opera trebala krenuti prije nego su prebacili development u Poljsku (je*o tu najidiotskiju poslovnu odluku ikad)... Totalno su ju upropastili, a koristio sam od verzije 5... |
Korisitim sada vivaldi odličan browser ... vide se korijeni opere
|
Imam novu instalaciju windowsa, pa me zanima jel mogu doc do podataka iz stare opere ( bukmarksi) imam hrpu foldera pod roaming folderom, al se ne snalazim u tome... Jel slucajno tu ima nesto ?
|
Citiraj:
Code:
Install: C:\Program Files\Opera Prekopiraš svoje foldere i prebaciš na novi |
Fala care :)
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 19:59. |