![]() |
danas mi stiglo nes i gledam ovu kutijicu u kojoj je stiglo i na njoj zig
pusteno u slobodni promet i josh ispod nes neka obaveza donosenja sta to znaci da je bilo na carini ? @ laytime ne moze sta tamo pise pise |
Kroz carinu je sigurno prošao, a ako je pušteno u promet onda nemaš o čemu brinuti.
|
Znam :D d anemam sta brinut doslo mi je doma , nego samo pitan onak dali je proslo kroz carinu :D
a jbg cifra je bila 200 kn na paketu pise gift 10 doara a unutra 1 kabal :D |
Citiraj:
Btw, DHL posiljka iz Ljubljane u Zagreb ide avionom preko Italije i Njemacke??? Tako da nista nije cudno. |
Citiraj:
|
"Pušteno u slobodan promet bez obaveze podnošenja" - zeleni žig na zadnja 3 paketa, od kojih je na jednom bilo označeno 60 dolara vrijednost.
Citiraj:
|
e to je to zajebavaju se sa nama izgleda
|
Citiraj:
Ovako je putovao rucni sat iz Hong Konga do Hrvatske 7 dana pa po Ljepoj Nasoj jos 7 ... http://slike.hr/slike-male/p/posiljka_b6cd9.jpg Sva sreca da je isao precicom Zagreb-Rijeka-Zagreb-Osijek-Vukovar. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ajme pa tko je ovo planirao.... Djeca u osnovnoj skoli bi bila pametnija! |
pozz!
trebam savjet, nov sam u ovome ebay kupovanju. gledao sam neke majce na ebay-u (to je valjda US) i recimo da kostaju nekih 10$ kom i kad bi je slao u hrvatsku postarina bi mi bila 17$:hitthewal: Njemacki i Talijanski ebay su puno blizi (pa bi valjda postarina bila manja), al kaj kad ne kuzim bas tal i njem jezik. kaj mi predlazete? Hvala! |
i jesu bliži ali tko kaže da će imat te majice.
|
Majce sam figurativno spomenuo.
Fokusirat cu se na ebay-uk, bar je u europi, a je li zna netko, dal se moze njemacki/talijanski ebay prebaciti na eng jezik Hvala! |
hm meni treba stići taj isti 8Gb mp3 player i s obzirom na ovo što čitam zabrinut sam što ću dobiti. Javim čim stigne koja je priča. Znam da je jeftilen no jesu li vas gnjavili na carini i sl.?
|
Citiraj:
|
a vidjet cemo kad dodje koja je prica.Jel ti bar radi ok?
|
Citiraj:
|
Stigao i moj fake mp3 player dakle umjesto 8Gb tu je samo 2Gb memorije.Prema onom tvom progiju pukao ja na zapisu od 1.9Gb
http://www.easilysharing.com/images/...7711732660.jpg je da je jeftilen ali opet živcira me varanje. Iden Kinezu *ebat sve po spisku, prijavit ga na sve strane itd. Čisto da se malo ispušem..... |
Nakon ovog testa se zbrejkao i neda se upalit. Stoji ekran s pješčanim satom i to je to, ko da boota ali nema promjena. Ima li neki workaround za ovo?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Šalu nastranu, možeš mu ga sad vratiti natrag uz posredovanje PayPal-a i pritom tražiti puni refund. Ali ti moraš platit troškove poštarine za Hong Kong i to slat sa tracking numberom koji ćeš priložiti PayPalu kao dokaz slanja. Možeš i prijaviti na PayPal da si dobio lažni item (kopiju), nakon toga će te PayPal zamoliti da ga slikaš i pošalješ im sliku i onda će ti reći da ga uništiš čekićem i ponovno im pošalješ sliku uništenog itema i onda bi valjda trebao dobitu puni refund ali nisam siguran. |
@kolpamorta nadam se da nisi rekao selleru da si dobio mp3 koji ne valja. ako nisi javi mi se na pm da ti dam upute :D
|
@laytime jesam jebiga :). al svejedno daj upute
|
Evo i ja naletio na "super" proizvod iz kine...
Naime, kupio sam si jedan lijepi rucnik za plazu, posto mi je stari ostao na zici :D Na slici je bio prelijep, i kad je dosao bio je ok, malo konci na sve strane, kao i oni s placa, al ajd, lijep je bio motiv... I vec nakon prvog pranja se vidi ta kvaliteta, na pola mjesta se skinula boja i motiv, i sad je za smece ili za stare krpe pa da stara veze s njim paradjz :D Pa me sad zanima, sto da radim? Da se javim selleru da je rucnik katastrofa ili da se pravim da nije dosao? Shipping je sam platio 6,99$ i vjerujem da bi me toliko dosao da saljem tamo, ako ne i vise... Rucnik sam osvojio na ukciji za nest malo vise od 2$... Ak nista drugo, rucnik je stigao nakon 8 dana, iako je seller naveo da se ceka izmedju 14-60 dana... |
Ehm, trebao si kupiti i pakiranje kineskog praska za pranje. Ovaj nas je predobar i prejak ocito.
Pogledaj da nema etiketu na kojoj pise "不要洗粉與克羅地亞". |
Na etiketi je na latinici napisano si fuang hui il tak nest...
A na drugoj strani je napisano kak se treba prat, 100%cotton, a to isto pise i na drugim rucnicima i oni se peru normalno i ostanu citavi :D |
a sta si ocekivao od kineskog rucnika i jos kupljenog preko ebaya :)
|
Mislim da bi se iznenadio kakve sve kvalitetne kineske robe (kao artikala) sve ima. Zna se nać i odjevne robe. To kaj je kod njih standard manji, ne znači da je sva roba u banani, čak dapače.
Već sad je Kina najveći svjetski izvoznik, za jedno 10-... godina će kineska roba bit cijenjena i uopće u to ne sumnjam. Samo ne znam gdje će onda monopolističke tvrtke slat materijal na obradu, jer će se i njima podić standard. Vjerojatno na Balkan :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:54. |