![]() |
Citiraj:
|
The Eternaut
Meni skroz ok serija. Na momente malo trešasto i nelogično, ali sveukupno nije loše. Gluma ok, CGI ok, dinamika razvoja događaja ok. |
Gledam The Day of the Jackal. Nekako mi sve poznato, a nisam bio u Afganistanu i Spanjolskoj, a bome ni na aeorodromu u Sevilli :)
https://www.imdb.com/title/tt24053860/locations/ Ok je serija, ali gledam nakon sto sam pogledao Mobland pa mi ovo ko drugorazredna produkcija. |
Elitna destinacija za snimanje drugorazredne produkcije.
|
Iskočilo jutros pa rekoh da podijelim kad je već čabe :D
Pogledao sam samo prvih par minuta. Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Uklonjen vec. Jel to procurio neki video sa only fans ili.. ?
|
Ma nije, nego nakon edita nestane embedded link. A ako ne radi, možda nije nedostupno samo za neke regije :D
Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Sorry my bad...
Inace, poceo gledati The Eternaut na vasu preporuku. Premisa izgleda zanimljivo ali yebemu mora li svaka druga scena biti CGI na nivou fake tik tok klipova. Kad mislis da netflix ne moze nize, oni uvijek nadju nacin. Znam da ovo meni vise smeta nego drugima jer mi je profesija, ali koliki budjet moras imat da nemas para automobil na uluci snimiti. Vec mora biti vfx kompozit. https://i.postimg.cc/J4fkWCxf/image.png Dat cu joj sansu ali mi se vec u startu okrece zeludac. Ima ovoga i na HBO i Apple TV serijama. Pola kadrova iz Severence je CGI. Gotovo sve sto je "snimano" van zgrade. Ali ova netflixova fora izgleda prejeftino. Treba napraviti svoju listu najboljih 100 serija prije ove budalastine i pocet ponovo gledat. Kad dodjes do zadnje vec si zaboravio onu prvu i opet iz pocetka. |
Eternaut odustao nakon četvrte, a ima ih samo šest, mislim. Niti likova, niti efekata, nešto malo priče, uglavnom omjer hypea i realnosti kvalitete serije meni beskonačan.
Beef je meni vrhunski, osim samog kraja, po meni pretposljednja epizoda je trebala biti posljednja. |
Citiraj:
Da vidiš šta je CGI. :) |
The Terminal List
Dobro, bilo bi i bolje da su malo manje pretjerivali. |
Citiraj:
|
Poceo gledat Besu, u par dana sam smlatio 2 sezone.
Iznenadio se koliko je dobro napravljena. Srbi, Albanci, mafija, droga, ubojstva, djir ala Gommora,.... , , ali meni osobno bolja i realnija. Dao bih čistu 10. da nema loših efekata. Tučnjave, eksplozije, vatra, malo bolje od Indije 😁, tu i tamo gluma, no nista sto bi umanjilo dozivljaj Za svaku preporuku ko voli ovaj zanr. https://www.imdb.com/title/tt9170318/?ref_=ext_shr 9.5/10 Sent from my SM-S928B using Tapatalk |
Jel' imaju tiplove il' je sinkronizovano? :D
Siptarski dio je ututlitlovan 😁
Sent from my SM-S928B using Tapatalk |
Valjda utiplovane :D
Na FB mi iskočilo da kreće snimanje 4 sezone From... a 2026 na ekranima.
|
Jedva čekam da vidim što se neće dogoditi :D
Ovo bi moglo biti zanimljivo. Inače ne pratim skoro ništa od serija.
https://screenrant.com/apple-tv-plus...on-silo-scifi/ Sent from my moto g stylus 5G - 2024 using Tapatalk |
Person of Interest - blast from the past, nisam je nikad gledao, pa u nedostarku boljega odgledao evo dobar dio prve sezone. Hoce li i dalje ostati dobra serija, ne opada kvaliteta?
|
Jedna od onih koja je ušla u anale :D
Citiraj:
|
isss, ta serija je stalno dobra, ko bosch (serija, ne kućanski aparati) :D
|
Noted! Znam da sam prvih 5 epizoda mislio "ma kako serija sa maltene istim patternom moze tako dugo biti zanimljiva bez pada u kvaliteti"... Al evo 17 epizoda dalje i dalje me iznenadjuje. Nula fillera, samo akcija i tesko ju je pratiti s mobom u ruci :D
|
POI je i meni kada sam je zanimljiva kada sam je otkrio prije negoliko godina. Mislim da su je tada drugi puta ponavljali ili možda treći. Nisam siguran.
|
POI je meni jedna od najdrazih ali da ima mana, ima. Ponajvise kada su se cure ukljucile. Sejcma se prvi put klad sam je pratio, odusato upravo zbog njih mozda pocetak S2 ili S3. Ali vidim da na IMDB drzi dobru ocijenu.
|
POI sam ugasio nakon par epki. jednostavno mi je bila nekako lose snimana, jeftina, neznam kak bi opisao. a ocekivao sam cudo jer je jako hvaljena.
|
Serija je snimana u NY. I ako su imali nesto vise para po epizodi za snimanje, moja pretpostavka je da su im lokacije pojele vecinu keša.
|
Citiraj:
|
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:57. |