![]() |
Citiraj:
|
Taj Mobland, jel treba pogledati nesto prije serije da bi se pohvatali konci? Krenuo sam gledati prije 20-ak dana, pa nisam nista mogao povezati. Kao da mi je nedostajalo neke pozadine price.
|
Ne trebaš ništa dodatno prije, jer prva epizoda krene tak da se kasnije kroz sezonu raspliću sve te priče.:)
|
Citiraj:
|
Krenuo Mr Inbetween, 6 ep pogledao. Jači je od Wicka i Equalizera i ne znam čega sve ne, niko mu niš nemre.
Srećom da su epizode po 20-25 min, inače bi bilo pogubno da traju duplo duže. |
Upravo zavrsili Inbetween. Ostajem pri tome da su kratke epizode sasvim ok. Od svega pogledanog, samo jedna mi je bila smor i nije mi bilo jasno zasto se dogadja i cemu to sve. Kasnije vidim i da je imala losu ocjenu pa ajde, nisam jedini.
|
Svaki put kad netko napiše Inbetween, pročitam Inbetweeners i mogu se samo složiti. Tko nije, neka pogleda i to :D
|
|
Slow Horses S05 kreće 24.09. sa prve 2 epizode od 6
https://variety.com/2025/tv/news/slo...ok-1236416375/ |
Ja sam krenuo s Expanse, prvi puta u životu.
Prva epizoda je ok, ništa više od toga, ali vidim da se zahuktava. |
Mene cekaju da ih ponovno sve maratonski odgledam po drugi put.
Osobno, prva sezona mi nije bas skroz sjela jer mi je onaj detektiv kojeg ces tek upoznati malo los kao lik u seriji, ne lajkam ga i na momente mi je naporan. Iako je ocito bitan za pricu. Kasnije su mi sve bolje sezone osobno. Steta sto necemo vidjeti zadnju sezonu jer su je otkazali. Mozda dodatna motivacija za procitati knjigu, I guess? |
Citiraj:
Ali, kad smo kod naziva serije, toplo preporučam The Inbetweeners-e. Kratka humoristična UK serija. Humor mi je top, pogledao više puta, ima i film koji ide nakon serije. Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Martin je ćesme IMHO, ali nema smisla da radi nešto što ne želi...tako da GG i kad umre i netko naslijedi prava će vj osvanut neki kvazi nastavci tj završetak. Nisam i neću ni čitati knjige pošto nije završen serijal.:chears: Pogledao sam nedavno Wrecked...i ono, ajmo reći da mi se radnja sviđa, ali je humor na razini osnovnoškolaca. Ima tu i tamo dobrih fora, ali je općenito onako....li-la. Gledamo sada 7u sezonu Black Mirrora i prva epizoda je odlična, fantastična koliko je realna tj izgledna. Druga je OK, treća mi je bila ful dosadna...ostaju nam još 3 za pogledati. |
Citiraj:
Svejedno, kraj serije je lijepo zaokružen sa zadnjom sezonom. |
Odlično za čuti!
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Englezi spašavaju stvar 😁 |
Citiraj:
Što se same serije tiče, malo mi je kraj (šest sezona je bilo ak se ne varam) bio meh, ali ajde, ništa preloše. Znam da je Expanse bio hvaljen kao dosta realno prikazan boravak u svemiru, dosta se obraćalo pažnju na fiziku i tako to. Ništa previše, taman dovoljno. Ono što je meni upadalo u oči je bilo kad sam skužio da Holden kao upravljač broda koristi onaj 3D miš za CAD :D I u jednoj sceni - ne sjećam se točno oko čega je bila radnja, samo da su neka tijela bila u nekim kao kapsulama - te kapsule su bile Thuleovi sa izrezanim plexijem :D Baš je bilo onako jeftino, al fora svejedno. Preporučam i https://www.youtube.com/watch?v=VNjr...Ua8o4CIDjCanyW za kasnije sezone. |
Citiraj:
|
expanse najsporiji uvod u priču i likove ikada
jedna od najboljih serija novijeg doba |
Potpis. Expanse jedna od onih dragulja koji se čuvaju. U jednom dahu sam pogledao to.
|
:chears::frend:Alien: Earth premieres on FX and FX on Hulu on August 12, 2025. |
Sviđa mi se!
Neću ni gledati trailer cijeli, da ne spoilam, ali gledat će se 100%. |
Gledam i ja Aliena obavezno, isto neću niš spojlat, i nadam se samo da će valjat.
Da opet ponovim, Romulus mi je bio baš dobar, pa mi nekako ima nade i za ovo. ;) |
Pogledao mobland, dosta usiljena akcija. Tom Hardy kao John Wick, priča naivna sa elementima engleskog humora. Ok za pogledati u nedostatku boljeg
|
Citiraj:
Dlada se Alien 100% |
Mobland - jedna od boljih stvari koja je izašla ove godine.
Hardy, jebote, smrzneš se, miran, bez dernjave a strah te preko TV-a, možda i njegova najbolja uloga. Kao netko tko nije baš fan Ritchia, meni je ovo fenomenalno. Još 2 epizode do kraja ostale, ali za sada top. |
Jel mobland kopija Gangs of London?
Poslano sa mog REA-NX9 koristeći Tapatalk |
Citiraj:
|
Stick, cak i nije nelose. Glavni glumac bas ima nos za takve uloge :D
|
MobLand je dobar. Sviđa mi se Harry jer nije klasični fixer koji radi mišićima, već radi glavom. Govori tiho i polako, ne qrči se i bahati. Zato me scena u kuhinji šokirala. Znamo da mu neće biti ništa, ali je stvarno bilo neočekivano.
Nakon serije navečer, po tko zna koji put, opet pogledao The Gentleman. Tipični Guy Ritchie. Čovjek definitivno zna snimati filmove/serije o UK gangsterima. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:04. |