![]() |
Citiraj:
|
tak jasno :D
bogami sam preživio ovu zimu bez eskima srećom :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
poanta je u tome da po tebi ispada da je reparacija kratkog vijeka.... a dokaza nemaš nikakvih... max jedan slučaj (frendov), i to ako. meni dovoljno. |
Citiraj:
|
Ne crkavaju.........benzinske dizne
Kraj mene je automehaničarska radiona, tak da, je jedan slučaj, i nemam dokaza, radiona je 24sata dnevno prazna :smiley: A dobro, samo tako naprijed Ko vam je kriv što vozite dizele :smiley: |
S taljenjem klipa si nam sve rekao. :smiley:
|
Citiraj:
Crkavaju, meni je vrisnula na Seat Cordobi 1.4 :) |
Citiraj:
uglavnom, jako loš pokušaj izvlačenja.... živio ti meni :chears: |
Dobro opremeljen, navigacija, 17tice, kamera itd. Tipo sa 120ks dizlom 130 tisuca kuna. Vidio danas prvi put autu i nista mu ne fali, izgleda bolje od Rapida i francuza.
|
U Hrvatskoj ta cijena? to je 1.3 95ks?
I novi megane je tu negdje cijenom i motorom. A tu su i auris i i30, samo nisu novi. Bilo bi lijepo probati sve odjednom |
:)
Preskoči Turanzu, bolje ove dva izbora |
Vozio turanzu, ali bi drfinitivno prije uzeo dunlop ili goodyear.
Turanza je ok dok je nova, ali vrlo brzo nije. To su moja iskustva, istina prije 5+ godina. |
Bluresponse za dva koplja bolja guma od EfficientGripa i Turanze... Ne traži dalje.
|
E sad si ga i ti, to su maltene iste gume GY i Dunlop. Ako već spominješ dva koplja bolje gume, to je klasa re002, PS3 i sličnih.
|
Nisu iste gume, isprobano. EfficientGrip lošija po suhom, lošija po mokrom, ista dimenzija isti auto.
|
Citiraj:
121.900kn je tocna cijena za 1.6 MJT high, 110 tisuca je za 1.3 MJT sa 95ks.. Turanze su odlicne ljetne gume vec neko vrijeme. |
Da se razumijemo, nijedna od tih guma nije losa guma. Ali iz osobnog iskustva, za istu cijenu, BluResponse je bolja od obje.
Stara verzija (SportResponse se zvala) je bila npr losija od EfficientGripa. |
Citiraj:
Svjestan sam da je Dunlop i Good Year u istoj grupaciji. Ali, problem je što neki određeni modeli proizvodi Poljska, Turska, Slovenija itd. Čim vidim Poljska i samo okrenem glavu. :fiju: Re002 je prilično dobra guma osim ako naletiš na lokvu vode onda voli zaplesati. Citiraj:
|
Nije da se zaletavam u lokve, ali ubiti se slažem. Nisam nikakav trkač, ali hoću imat gumu koja drži. Sljedeća će biti nasljednik RE003 ili PS3.
|
Citiraj:
Kolko je skupa ta neka dijagnostika i reparacija te dizne? |
Citiraj:
Dobro da je dostupna dimenzija RE003 :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
Ali je ipak češće na nižim temp. Trese i jednostavno davanje gasa na mjestu, a pod opterećenjem osjetnije (ubrzavanje prva druga do nekih 2k.). Trese kao da neravnomjerno radi motor, kao da ne pale svi cilindri možda? I to bude samo to prvo hladno paljenje minutu dvije i poslje više ne. I to bude nekad, ne uvjek. SDI bez DPFa 160K. I osjeti se onaj smrad odvratni kad ga upalim u garaži. |
Vozi kod majstora, u cijelom nizu je još i egr. Taj motor je meni cirkus.
|
Citiraj:
Vozio bi majstoru ali bojim se troškova :D |
Citiraj:
Conti je zaostao u 16" još davnih dana :roller: |
Citiraj:
|
Citiraj:
Polako guraju 16" u low end. Još malo će krenuti i 17" |
Citiraj:
Ja gledam BluResponse isključivo iz razloga što je najtiša po deklaraciji. Inaće bi išao na rainexpert 3. Kupujem kroz mjesec dana pa očekujem tvoj feedback ako uzmes bluresponse. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:52. |