![]() |
Citiraj:
Free Guy - solidna akcijska komedija. |
Free Guy - osobno dajem 4,5/10. Sve smrdi po fortniteu i razeru. Treš...
p.s. možda sam pod utjecajem hormona sreće jer vidim da facebook ne radi... pa mi je iskrivljeno razmišljanje. |
|
Bezveze, nema Jovovichke :D
|
Citiraj:
Citiraj:
To ni gola Jovovička ne spasi. :D |
Citiraj:
Pogledao, vrlo solidan muvi. Pogledao nanovo i Dredd, prejak film, svakako pogledati. |
Citiraj:
https://uploads.tapatalk-cdn.com/202...64f40cbd7a.jpg Sent from my Moto Z3 Play using Tapatalk |
Citiraj:
Malo kasnije odgovaram, preloš. Niti paliti. |
Citiraj:
|
:D :D
|
Nisam ni znao da ju je netko napumpo :D A kamoli da ima troje, i slovima, troje djece.
Time After Time, pogledao nedavno. Super je film, specijalni efekti posebno a tek glavni glumac... Tu jos uvijek izgleda kao u Clockwork Orange, koji je stvarno opiceni film. A glumica, mozda i ne glumi bas najbolje al' ima sexy virbrirajuci glas :p |
Citiraj:
|
free guy :puke:
Sent from my Poco F3 using Tapatalk |
Voyagers pogledao sinoc do kraja. Pa cak i nije tako los, ima zanimljivih twistova.
|
Zasada imam dvije preporuke za Old Henry: https://www.imdb.com/title/tt12731980/
Osobno ga jos nisam pogledao. Je li itko od vas? Kakav je? |
Citiraj:
Night house - prvenstveno psihološki triler pa tek onda horor. Odlična gluma Rebbece Hall. Da kraj nije onako nedorečen bila bi veća ocjena 7.5/10 Copshop - ima par dobrih akcijskih scena ali izuzev toga bio mi je dosadan 5/10 |
Free Guy - isuse koje smeće. Nisam se nasmijao 2 puta u cijelom filmu a obožavam Raynoldsa i njegov humor.
3/10 Film za pubertetlije. |
Citiraj:
Takodjer pogledo Smece Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
Pokusao par puta gledati i odustao. Meni ovo stvarno nije smijesno. |
Free Guy odličan, baš osvježenje :D
|
Citiraj:
|
hahahahahhaa, mirko ti si kralj.
|
Pa ako staviš one naočale, onda je Free Guy puno bolji :D
|
Pogledao i ja tog Free guya prije 2 tjedna, iskreno više se ni ne sjećam 90% toga koliko je dobar bio a očekivao sam dosta.
|
Slacker 1990
neznam kako dosad nisam pogleda totalno van radara,genijalno snimljeno, odlican presjek za doba u kojem je snimljen a i lako se prinosi na stanje drustva dns. Sent from my Poco F3 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Halloween Kills - u zadnjoj borbi redatelj umislio da snima film o Jason Voorheesu umjesto o Michael Myersu 4.5/10
|
Ako ima štovatelja prvog dijela, Dune je vani.
|
Citiraj:
Sent from my ELE-L29 using Tapatalk |
Citiraj:
Ja se nadam da ne bude jer je taj iz 84. smetje. |
:chears::goood::frend:
|
Citiraj:
Ovaj je samo blockubuster. Onaj je bio umjetničko djelo. |
|
Dune - dobar. Ništa više od toga. Puno sam više očekivao. Film je dobar, malo rastegnut, efekti ništa posebno, soundtrack ispod očekivanja.
Nisam znao da je part one. Onako, solidna sedmica, ništa više. Stvarno sam očekivao film godine, sumnjam da će biti. Ustvari, ono, remaster onoga iz 1984. :) |
part one?
zavrsava na cliff? necu ni gledat ako da, neg cekat drugi. |
Dune:
Soundtrack, da malkice preslab. Rastegnut? Ljudi jeste li vi pročitali te knjige? Ugurat to u jedan film kao što je studio natjerao Lyncha je ludost. Tamo hrpa stvari nije objašnjena. Hoće li to nekome tko nije čitao knjige djelovati rastegnuto? Hoće. Isto tako smatram da je ovo konačno ekranizacija kakvu te knjige zaslužuju, ako je suditi prema prvom filmu. Za razliku od serije koja je očajna. Meni 7/10. I da, veliki obožavatelj sam književnog djela. Originala što je F.Herbert pisao, ne onog što je njegov sin mlatio mrtvu kravu. Čekat ćeš drugi dio? Sačekaj trilogiju.Minimalno. |
Citiraj:
Ali da, part one je ovo. :) |
Ma budu oni to rastegnuli na još dva filma, ko Jackson hobita.
|
Meni ne smeta ako to ima smisla...
Ali sam očekivao puno više. Stvarno sam očekivao nešto što će mi uz LOTR, Inception, Interstellar i slične biti nekakva vrsta remek-djela, od mjuze, priče, glume itd. Ovo je onako, prosjek... Ništa posebno. Čak sam na momente bio razočaran CGI-om (npr. ovaj transporter harvestera me onako, razočarao brutalno). Baron je trebao biti 3x ružniji. Rabban useless u ovom dijelu. Itd. |
mah. pricekam da izade sve pa pogledam. mrzim gledat u nastavcima sa pauzama od godinu il vise izmedu. glupost.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:41. |