![]() |
Mogu se lagano ublažiti simptomi sa guščim uljem, ali to je samo privremeno rješenje, bježanje od neizbježnog :D
|
Problem je kaj si s tim smanjio protok ulja, manji protok, lošije podmazivanje.
Da se problemi rješavaju s gušč(J)im :D uljem onda bi svi vozili s gelovima umjesto uljima :) |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Kažem ja nisam u situaciji u kojoj se mnogi nalaze..a to je nasljedio sam stan, nemam kredu, ili tata ili deda bu mi dodali 3-4 t eura i imam za novi...Plus kaj imam obitelj... |
Tnx for sharing.
|
Citiraj:
|
Da 1,5% je bilo, ako se dobro sjećam. Ma znam, karikirao sam... Nije toliko, ali opet nije niti cca 1500kn kao ovo..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Nekima su prioriteti pobrkani i savjest nečista ili su podfutrani od predaka pa nek se oni šamaraju. On topic. Idem na sajam u nedjelju pa bumo vidjeli. Javim dojmove. Za sada pikiam Focusa (ako nađem beninza novije generacije), 308, Mazdu3... |
Citiraj:
Potrošeni motor će podjednako podmazivat, nego rijeđe ulje kojeg će pojest. Citiraj:
|
@Tvrdi.. ali novu Daciju Sandero nećeš ;) ... iako će ti tako ostati više novaca kasnije za putovanja, školovanje djece i svega drugog kaj si već nabrojao jer je održavanje jeftinije... od guma, eventualnih kvraova na polovnom koji su kod novog pokriveni garancijomi.
|
Ja spadam u kategoriju ljudi koji nemaju za stari auto.
Nemam više novaca, hrabrosti, živaca, volje, ma ničega za stari auto. |
u moje punice sandero stepway, 3. godina mu ide, 85 000km toci i vozi...
|
Citiraj:
|
Koji šampon za pranje auta koristite?
Dugi niz godina koristim RenCo s voskom i dosta sam zadovoljan njime, stvarno se auto sjaji super.. http://trgovinalux.hr/webshop/images...3783223_RC.jpg Trenutno sam uzeo Nigrin s voskom. Nije mi se pokazao bolji od RenCa i nemogu nikako dobiti pravu sapunicu. https://www.abrakadabra.com/medias/9...NTUzNWU5MjNiYw |
|
Meguiars Gold.
|
Citiraj:
BTW C63 AMG + ljetne gume + snijeg :roller: |
Kako znaju da ima ljetne gume ? Mozd je pogasio kontrole i bacio zafrkanciju ?Mislim ne branim ga, debil je svakako zbog ovog, samo me zanima odakle to da je na ljetnima ?
|
Pa tamo inače velika većina ljudi ne kupuje zimske gume. A i čisto sumnjam da je ''nabacio zajebanciju'' uz parkirana vozila. :)
Na kraju, baboon se nije potrudio ni očistit auto :suicide: |
Što bi čisto snijeg? Pa mislio je prva druga treća i otpuhati će ga.... samo jbg, nije otišao dalje od prve. :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Što ih nisi nažicao gume Gdje si išao po Kiu? |
Citiraj:
|
Ma tipično židovljenje KMAG-a. Kad smo uzimali Carens kod njih lik je jedva dao tepihe.
Trebao si otić vidit do Leška u Krapinu, dosta ekipe ode kod njega i zna se sve dogovorit. Također servis radije obavim u Stubici, puno ugodnija ekipa nego KMAG. |
A dobio sam onu kao "uštedu" od 13000kn za auto koji nije bio na tim akcijama i tepihe. Na "akciji" su SW bili samo dizeli i jedan turbak u nekoj najskupljoj opremi. I nije stari s lagera, godina proizvodnje 2017 :D.
edit: hvala za sevis tip, to moram još istražit malo. |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Nego kako to da ima ekipe tamo sa ljetnim? Nema bas snijega inace? |
Citiraj:
|
Jel ide uopće prodaja "nove" KIAe Cee'd? Uopće nisam nijednu vidio na cesti.
|
Citiraj:
|
Na koji nacin se vi odlucujete na vozilo, kad se odlucujete? Da li pretrazite ponude svih kuca, ili idete po savjetima drugih ljudi, ili jednostavno ono sto vam je vizualno privlacno?
|
Trenutni kriterij su mi trenutno moja leđa, naime ako parkiram trenutni auto lijevim bokom paralelno uz rizol moram čučnuti da bih sjeo u auto tako da mi je trenutno bitno da mogu samo okrenuti guzu prema sjedalu i već sam u njemu :D
|
Kriterij broj 1. $$$
2. da ja stanem unutra 3. što jednostavnije i pouzdanije 4. gepek 1 i 2 su problem :D |
rodney, dacia duster?
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Možda bih tad i čekao, sad mi je više bio pun kufer bio svega. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 18:14. |