![]() |
Citiraj:
evo tu se vidi da zazori nisu dobri, auto bio kroviran, da je fuser delo limariju itd... ova slika me podsjetila na jednog, koji je rekel da ne postoje celicne 15" za clio 2 :banned: |
Precist je, a zbog crnih felgi svi misle da je bio na reliju..
|
@rice
I takvog si ga na kraju onom nesretniku adaskinju prodal? :D |
Citiraj:
|
1.6 sa sport farovima... pa super.
kolko para? |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nemoj se zezat sa drugom dimenzijom koja nije u knjižici, em te mogu rušit na tehničkom, em te murja može isključit iz prometa, stavi ono kaj piše. |
meni piše dimenzija koja nikada nije išla na moj auto, a ne piše ona s kojom sam kupio auto... tak da to sve skupa je smijurija.
|
Objasni policajcu kad te pita zašto imaš drugu dimenziju :)
|
Bas napravil 150km do slatine i nazad, prosjek 75km/h, potrosnja 4.7l po kompu, a sudeci prema zadnjih 50 tankova, laze max 0.10l.
Psujem riceburnera celim putem jer sam kupil kramp koji proizvodi gorivo :D |
Citiraj:
BiH ti nije daleko.Ako imaš keša odi tamo po gume... |
Citiraj:
a kaj se tice dimenzija guma, nemojte se igrat, osiguranje ne vredi, jer vozilo s gumama koje nisu upisane nije tehnicki ispravno, a kolega s posla popusio tako izvanredni tehnicki na redovnoj kontroli na cesti... |
Citiraj:
Tj, imao sam 10-ak upita u prva dva dana al sam bio glup i nisam našo vremena izvadit zvučnike i sad zadnjih par dana nitko. http://deviantpics.com/images/2016/0...MG_0455.th.jpg Ak me vidite u gradu (pogotovo ak radim neko sranje :nono:), slobodno trubnete. :D |
@drug
Uzmi Nokian Line za 500kn ako ti to nije previse. Ja ih imam na Ibizi u toj dimenziji i super su gume. |
Citiraj:
|
Citiraj:
molim vas da pročitate ponovo moj post koji se odnosi na to da je NELEGALNA dimenzija gume zavedena u mojoj EVROPSKOJ prometnoj dozvoli skupa sa NELEGALNOM dimenzijom trenutnih guma na trenutnim felgama. lp, konju :D Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Htio bi probat običnu Lagunu jer me zanima dal je i ona tako tvrda i čvrsta kao ovaj. Koji je gušt ne naginjat se u zavojima. :D Meni ne smeta kaj skakućem po neravnim cestama (putnici malo letaju po autu), ali već vidim letvu volana na reparaciji uz redovnu zamjenu kugli i sličnih stvari. :D |
Citiraj:
|
gledam malo di da svog francuza odvedem a da nije ovlašteni, u zagrebu, od nekih 7-8 koje sam pronašao, po forumima se svelo na Soprano servis koji je primarno za PSA grupaciju, te auto robot i auto spot
obožavam seriju ali ježim se da mi soprano dira auto :D bio tko? |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
mi smo sad na skodi i scenicu menjali isto prometne nikakvih problema oko upisa guma :D
|
195/50R15 su gume za prave jahače. izgledaju niskoprofilno pa ribe misle da voziš bemburu, jeftine su, a i izbor je ogroman :D
jedva čekam da na Clia prebacim drugi set kotača na kojima je Nokian Line, pogotovo nakon nedavno objavljenih članaka da je Nokian priznao varanje na svim živim testovima, odnosno da su gume za prodaju bile daleko slabijih performansi u odnosu na one koje su davali na testiranja :D |
Citiraj:
ma reko zajebi, štambiljaj i puštaj me doma. Citiraj:
|
BMW 3 E90, 318D/320D, jel ima kakvih "standardnih" problema, nešto na što bih trebao pripaziti?
U planu je kupovina vozila, pa me zanimaju konkretna mišljenja. |
Ako je LCI(od 2008) i N47 motor onda lanac voli zvrndat. No to mu nije neki minus iz razloga što ga možeš jeftino nać pa se to složi i miran si. Zvrndanje lanca nemoš fulat, zvuči jako gadno. :D
I naravno kilometri, puno ih je u opticaju s nestvarnom kilometražom. |
Pogledao sam jednog iz 2008 (318D) i nešto je lupkalo u leru. Gotovo neprimjetno, ali ipak se nešto čulo. Dim se nije vidio, ali se osjetilo loše izgaranje. Smrdilo i peklo za oči. Vlasnik kaže da je dizna. Rekao je da će to promijeniti, ali za mene je to no go :D
Inače, kako kopam po oglasima, malo me počela i 'jedinica' privlačiti. |
|
Nikako mi se ne sviđa ova crvena boja :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:42. |