![]() |
Suicide Squad 2 - uz F9, smeće godine. :D
Preskočiti. Jedinica je bila sranje ali je bila duplo bolja od dvojke. Jedinica je imala svoje momente, ali dvojka, sve sprdačina i trash. 3/10 |
Pogledao F9. S obzirom da sam preskočio zadnjih nekoliko, mislim da sam zadnje pogledao onaj s radnjom u Brazilu, ovo je takav trash... Čini mi se da se niti ne trude glumiti više. Ne znam koliko bi mu dao, jedva je gledljivo na trenutke. Možda 3 ili 4 / 10.
|
Nedavno sam pogledao The Fare. Svakako preporuka ako volite Twilight zone.
|
Citiraj:
Stillwater - u filmu o tome nema spomena, ali ovo je film napravljen prema slučaju Amande Knox. 30mn predug 6/10 |
Citiraj:
|
Jungle Cruise - klasičan Rock film, na rubu da bude kompletno za klince, nešto slično Jumanji-u.
Ali meni bolji i od F9 i od Suicide Squad. 5/10 |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Prst me zabolio od premotavanja FFD |
The Girl Who Got Away - dao šansu ovome, čak je počelo dobro ali nakon toga ide samo nagore 4.5/10
Da ne gubim bezveze vrijeme jel netko gledao nešto od ovoga što je zadnje došlo u videoteku: The Green Knight - neki ga dižu u nebesa, neki kažu da je teško sranje Reminiscence - više recenzija ponavlja isto: kombinacija svega i svačega i da to na kraju ne sliči na ništa. Glumi šveđanka pa ga ne otpisujen olako :D Demonic - horor od Neill Blomkampa, ali ima prenisku ocjenu updejt: naravno da nitko nije odgovorio, na kraju sam pogledao Sampdoria - Milan :D |
Citiraj:
Ajde, hvala na feedbacku za film, srećom sve što je ispod 6-7 ne ide na moj TV. :D |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
RIP Milan Gutović aka Srećko Šoić.
Jedan od najjačih likova iz filma ikad. |
Hear hear.
|
Također preporuka za Free Guy, baš osvježenje što se tiče zabavnih filmova.
|
RIP Drug Šojić.
|
I da ti se prasići tamo gore nikad ne olade
Sent from my VOG-L29 using Tapatalk |
The Green Knight - Meni slabo. Razvučeno, artsy, dosadnjikavo. Ne kužim motivaciju likova. Puno (pre)fantastičnih elemenata koji su po meni suvišni. Neću reć da je potpuno smeće, ima par dojmljivih scena, ali sve u svemu na granici gledljivosti. 5/10
|
Colonia
Tek jučer čuo za ovaj film i odmah ga pogledao. Prema istinitim događajima, stvarno ima poremećenih ljudi. Preporuka ko nije pogledal |
the green knight
sramotno loš Sent from my Poco F3 using Tapatalk |
Ovaj animirani Witcher film...
Nisam inače neki veliki ljubitelj niti igre niti serije, ali ovaj film može se pogledati bez beda čak i ako niste upoznati sa tematikom. Ocjena: zeleno |
Citiraj:
|
Citiraj:
Isto sasvim solidno i moja preporuka. |
Witcher anime mi je bolji od serije. Tolko.
|
Hmmm... kao da ću dati drugu šansu Witcher seriji
|
Citiraj:
toliko lošu i nekvalitetnu seriju poput Witchera čak sam i šokiran da je produkcija bila od strane netflixa, djelovala je toliko low budget da ne znam da li može biti lošije od toga. |
Citiraj:
The protege - prosječan akcić, pogledaš zaboraviš 5/10 |
Midnight Special (2016)
taj mi je film prošao ispod radara, prvi put sam ga pogledao, a doznao sam za njega sa neke top liste SF filmova iz 21. stoljeća… Film je neobičan ali ima nekakvu atmosferu napetu (barem meni) kroz cijeli film koja me držala da pogledam film na normalnoj brzini bez premotavanja. Preporuka za SF film. ocjena: dobar film Sent from my iPhone using Tapatalk |
Citiraj:
|
|
uvijek u SF fazonu.
Gledo sam taj filmmali sam već i zaboravio o čemu se radi |
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Pogledo sinoć Šang Ći.
Kajaznam, neloš kungfu film, no nekako najmanje marvel. Kak će se uklopit u franšizu, pojma nemam. 7/10 Dao bi mu i možda malo više da ne ubiše s flashbackovima iz prošlosti. |
Citiraj:
Jesam mator u 3pm :beer: |
Citiraj:
To je i dalje iz istog serijala, ima priča kakve veze s cijelom pričom i prvih 20 filmova? |
Mislim da je to nova faza MCU. Poveznica s starom pričom je pojava nekih likova iz prijašnjih MCU filmova. Da njih nema, film bi prošao kao kineski sf kung fu film.
Ali Marvel je dobar sa slaganjem priče pa će se i ovaj vjerojatno dobro uklopit u ono što slijedi. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:03. |