![]() |
Da, uspijeli su u ovoj sezoni vratiti malo onog pravog TG spirita :)
Fakat nisu losi. I ona faca koju Clarkson RCF-u na sekundu :D Niste ju sigurno ne primjetili :D |
Citiraj:
ma dobra je epizoda, ali i dalje pežo meeting pobjeđuje :D |
Smrtno dosadna epizoda, skoro sam ugasio. Ove prije su odlične bile
|
Smrznuti Hammond i Gillian Anderson su spasili epizodu :)
|
Gillian izgleda bolje nego ikada.
|
vrhunska! Gost je stvarno izgledao brz!
|
Onaj dio s rallycrossom mi je odličan bio :D
|
bogami je ;)
ma odlični su... fakat su back on track. |
Kladim se da je Klarkson razmjenio tjelesne tečnosti sa gospodjom Skulić. :D
|
|
Popustit će producent.
Previše je za BBC da ga otpišu. |
Evo na BBC: http://www.bbc.com/news/entertainment-arts-31824040
Taman kad su trebali raceati veliku trojicu... :D Mora da je Ferrari imao prste u ovome. :D |
Iako, nije čudno. Putanja TG-a je bila silazna izuzev ove sezone, Clarkson je navodno prodao svoja prava u TG-u.
Vidjet ćemo, šteta bi bilo da prestanu s prikazivanjem. |
Citiraj:
|
|
Christian Science :D
|
http://www.dodaj.rs/t/3K/97/449RgHhK/tg.jpg
Da sam ovako njegovao i lektiru gdje bi mi danas kraj bio... :D |
to bi mogao torret up negdje. lijepa kolekcija
|
Tak i ja :D Jedina kolekcija koja se zadržala na diskovima
|
ja tako njegujem Simpsone 26 sezona. Bit će belaja ako vrisne disk, ali sad smo več otišli off topic.
I šta sad, ovaj se nešto posvadio i neče bit top geara u Nedelju? Pa nisu več oni sve od odradili, i sad puštaju van... |
Žešća pušiona... bolje da srede te nesuglasice j...m ih mutave. :hitthewal::fuming:
A prilozi su svi snimljeni i sređeni, smao akcija u studiju se snima live. |
Citiraj:
|
Ocekivao sam kad ce se politika umjesati u top gear, mislim ko njih tri shvaca ozbiljno treba razmislit posjeti nekom specihalistu ili istraziti sto znaci humor pa makar to bili poglavari Argentine i Meksika. Da se neko od njih udostojio pogledat cijelu epizodu i vidjet kolko uvijek nahvale prirodne ljepote svake zemlje i u biti stvore brutalno pozitivan dojam kod gledaoca - nitko se ne bi napuhavao ko puran. Ali kak to u politici uvijek biva stvari se vade iz konteksta.
Makar mu ne pomaze stalno prozivanje producenata i vodstva bbc-a i konstantno sprdanje iz njih. Dodaj na to otvoreno prozivanje Ferrarija, Porschea i McLarena da su pickice i sudbina ti je zajamcena. |
e a kad je epizoda to što je snimano u HR?
To je bilo več u nekoj epizodi ili tek slijedi? |
da fakat... skroz sam zaboravio na to.
|
Nije nis snimano, bio je event u Areni... Onaj njihov show.
|
šteta, ja mislio, a i pričalo se nešto da je sniman top gear i u HR
|
Citiraj:
Volio bi također vidjeti da naprave test Rimac Concept_One iako od toga vjerojatno niš. |
1 privitaka
:lol2:
|
Citiraj:
Hahahaha! |
Naravno da ga nedaju ljudi :)
http://www.ew.com/article/2015/03/11...eremy-clarkson Nema njega, nema top geara :) |
|
a ruku na srce, ostala dvojica su teži papučari i da nema clarkson-a top gear bi bila puno lošija emisija
|
Citiraj:
ko' kad otvorim 24 ili dnevnik, pa se pojavljuju brutalni clanci jos brutalnijih novinara kako se Kim oblacila prije 15 godina ili seks negjde tamo gdje nema nitko pojma gdje je, ali je bitno jer je seks. vazno je privuci pozornost, nebitno sa kakvim sranjem, bitno je klik. kako god, osobno ne smatram da je Clarkson neka umisljenja pedercina od covjeka, prije bi rekao da je covjek. sa svojim jedinstvenim nacinom izrazavanja kojeg ima ono, puno desetljeca. nacin koji je humoristican, mozda i uvredljiv ako si tezi oblik zadrtog mozga, ali nikako rasisticki ili u bilo kojem slicnom obliku. ako ne mozes ili ako ne znas primiti salu na svoj racun, to je tvoj problem ;). pogotovo kod medijske licnosti kakva je JC...... Meksiko se nasao uvrijeden, molim te, drzava koja ti odrubi glavu jer si se kandidirao za gradonacelnika, gdje odes i nestanes...... tip onih koji su se uvrijedili, pa se sada prozivaju. EDIT. treba fino otvorit svoj TV, kao sto je DaveTV iz RED DWARF-a. ok, bio bi budget puno manji, ali bi bili slobodniji 1000% nego sada po BBC-jem. |
Pa u zadnjoj epizodi je nekog političara prozva idiotom... kralj.
Kad bi takvih emisija bilo na HTVu, možda bi i plaća pretplatu :D |
Citiraj:
Al ozb...Lik je bas Covjek sa veliko C xd |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Navodno je pravi problem u gledanosti i u tome da su ga glavešine s BBCa htjeli primirit i bacit cenzuru na njegove izjava pa je iz tog nastala svađa. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:17. |