![]() |
Citiraj:
|
To je moje mišljenje kao i većine ljudi, ali dobro svako ima svoje mišljenje :D Ja sebe ne smatram ni pod razno stručnjakom, ali masu stručnjaka kojima je nogomet njihov život je to izjavilo. Ja samo činjenice govorim.
|
Barcelona zasluženo popušila bodove. U zadnjih par tekmi (još od Arsenala) kao da igraju bez volje i olako shvaćaju protivnike.
Zapravo, možda im je ovaj poraz od Reala i dobro došao da se malo trgnu i uozbilje pred Atletico i utakmice do kraja prvenstva, jer ako su već išli sa stavom "lako ćemo", onda bolje sada nego protiv Atletica. A i sumnjam na MSN može podbacit nekoliko tekmi u nizu. |
Citiraj:
|
Di se to govorilo i tko?
|
Citiraj:
Citiraj:
Jučer nije bilo takvo izdanje no u prošlom el klasiku je, a znamo kako je prošli el klasiko završio, odnosno najbolje je upotrijebiti riječi kolege dolje: Citiraj:
|
Zasićenja i pada motivacije u El Clasicu nikad nece biti ;)
|
Citiraj:
http://www.index.hr/images2/msn_nestali.jpg |
Inače, da se vratim na El Classico. Ono nije bio ofsajd Suareza, vidim da nitko nije o tome pričao no naime, kada golman ispucava loptu, nakon ispucavanja, kada je lopta izvan igre ( bekštos po naški ) nema ofsajda. Kao ni iz kornera i auta.
"There is no offside offence if a player receives the ball directly from: a goal kick a throw-in a corner kick" http://www.thefa.com/football-rules-...--offside.aspx Iskreno, zaboravio sam na tu situaciju i bio sam uvjeren da je bio ofsajd. |
Sudac je mogao bolje neke stvari presuditi iako toga uvijek ima na obje strane.
Da je zabio gol iz offsajda, ok, to je golema greška ovako je to detalj kojih ima dosta (ramos crveni, poništen gol, ofsajd, laktanje itd.). Dok se ne uvede sudac koji sve nadzire pred kamerama nema 100% "poštenog" suđenja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Kad je el clasico muka mi je gledat ponekad te balerine kako se bacaju i glumataju.Navijam za Barcu al Real je ovog puta zasluženo pobjeio stim da je još skracen za gol od Balea.
|
Može engleska liga biti najslabija, ali navijači su im najjači :lol2:
|
Citiraj:
Uveselilo mi dan :chears: |
Citiraj:
Samo da kažem da je Higuain kažnjen sa 4 utakmice zabrane igranja. Šampanjac za 5. uzastopni naslov je na hlađenju... :goood: |
Torressssss! 0:1
|
Torres idiot
|
Haha, baš u njegovom stilu :D
|
UFC na Areni 3 :D
|
Kaj briješ, čuvaju se za drugo poluvrijeme :D
|
Citiraj:
Jedna loša tekma i jedno poluvrijeme i odmah remont, jes to ti Emil :D |
SU neki "pametni" faulovi bili? ili je Torresu cura home alone?
Bayern na tv gledam, ovo je na streamu pa šteka... |
Ma budala, Busqetsu iz obrane drmne u nogu - drugi žuti, i to skoro na centru - za kaznu mu ne bi da ni da ga u šaku gurne, golu unatoč :D
|
Citiraj:
|
Komentator svojim navijanjem za barcu ide na živce. Čak i meni iako navijam za tu barcu
|
Predviđas i remont? :D
|
I Lucas je trebao pocrvenit. Da ponovimo, torres idiot. Uništio atm i utakmicu
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
8 žutih kartona za igrače Atletica. :D
|
Citiraj:
Ono u subotu je bila nevazna utakmica. Liga je vec rijesena. Veceras zasluzena pobjeda Barce.:chears: |
Citiraj:
Btw vidi ovo: To se inače ne sudi Zubi :D Btw #2: Nitko ne spominje tešku 1:0 pobjedu Bayerna pred vlastitim navijačima ... moglo bi biti veselu u uzvratima :) |
Citiraj:
Sve ono sto Mou ne zna napraviti sa svojim antinogometom unatoc tome sto obicno ima 10x skuplju ekipu od simeonea. Atletico je cak i pokusavao igrati, a grubi prekrsaji su njihov standard, prepisao bi ih vise borbenosti nego namjeri. Ociti dokaz je idiot Torres, jer ni jedan zuti nije imao veze sa razumom, a oba zasluzena :( |
Bayern je igral tak zanimljivo da sam zaspal. :hitthewal:
Od 2000. mi se to nije desilo, od kad "velikog" trenera imamo, sve češće. Sreća pa je taj 01.07. blizu i da se svrši sa tim antinogometom. |
Naučili budete cijeniti tog tipa dok napokon ode, a debeli Karleto razjebe cijeli klub
|
Panda, kasniš 5 dana sa prvoaprilskim šalama :lol2:
Vidjeti ćemo kvalitetu tog trenera slijedeće sezone, kad dobije nakupinu "zvijezda", a ne dobro uigranu ekipu slaganu planski, godinama, od strane sposobnih ljudi. Ako završi slijedeće sezone (2016./2017.) sa Shittyem unutar prva 4. imaš :chears: (pivo) i javnu ispriku od mene. |
Citiraj:
Njegovu kvalitetu ćemo vidjet također i kad Karleto idućeg Aprila bude van utrke za prvaka (nekih -10 / 15 za Dortmundom) i ispao iz Kupa / LP pa će svi žaliti za Pepom i njegovim "antinogometom". |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:09. |