![]() |
Puno glupih komentara. A i tebe Panda nemogu razumit.. Pa pusti ih nek govori tko šta hoće.. čemu toliko branjenje bayerna??! Opusti se malo.. :)
Večeras naravno realno 2 keca.. A za kladušu 2 iksa čisto zbog kvote.. |
Bayern - Arsenal
AM - ACM streamovi su na eng edit: bolji stream za bayern - arsenal edit2: bolji stream za AM - ACM |
Citiraj:
|
Citiraj:
"Ronaldo nije bio ozlijeđen niti je imao zabranu zbog kartona" pa onda kažeš "Ronaldo kad je imao 3 utakmice kazne, Bale ga je zamjenio bez problema." Kao prvo, pričaš sad jedno sad drugo, kao drugo Bale nije zamjenio Ronalda nego ga je zamjenio Jese. Za Ramosa ti ne mogu ništa dokazat jer ne gledaš tekme, ali vjeruj, lik je rupetina kakve nema. I slažem se, treba pogledat koju tekmu. |
|
Citiraj:
panda je u pravu,nemam ja ništa protiv bayerna ali sam recimo najviše hejter reala,a najviše ajduka:D,ko klinac sam bio za hajduk dok je bio gabrić golman ali sada samo dinamo volim |
Citiraj:
hvala |
Citiraj:
Dok je Bale nedostajao ekipi, Ronaldo je stalno igrao. Kad je Ronaldo izvisio, Bale je stalno igrao, nije se desilo da su obojica u isto vrijeme izvisili Citiraj:
1:0 Atletico :) |
Leteci Costa... svaka cast...
|
Već sam se ponadao da je ovo bio gol :(
|
Citiraj:
am-m 2-1 |
Citiraj:
btw. Milan izjednačio - Kaka |
Slam Dunk by Podolski...:D
|
Kako ga je silovito zakucao, strahota
|
Citiraj:
|
Real je možda prerano dohvatio vrhunac forme za CL, Bayern nije od lani, pa moguće Barca ili Ćelzi (krumpirom, as usual) dobiju.
|
tip je sebicno smece to stoji ali da nema njega i malog marisola bili bi na 50%
zamislite da robben pocne dijelit te izradjene akcije.. pa utrpali bi 9 komada, a ne 6 |
Atletico je ovogodišnja "Borussia", što po pristupu, što po trci. Milan zaista nije imao previše šanse protiv ovakvog ATM-a. Tko god ih dobije u četvrt finalu ... neće im biti lako :D
Jedino je pitanje koliko mogu fizički izdržati nakon duge sezone, jer kao što svi vide, prošlogodišnji igrači iz Dortmunda se, ove sezone, doslovno fizički raspadaju (ozljede). Arsenal se borio vrlo solidno, ali s onakvom situacijom iz prvog susreta ... bilo bi pravo čudo da su uspjeli. Pojedine ... "sebične padavičare" uopće neću niti komentirati :D al dobro, nije jedina momčad koja ih ima :D |
Citiraj:
Neka pehar digne Atletico :) |
Citiraj:
Jedino mi nije jasno kako ekipu uvijek prolazi u lijevo,sve finte koje ima su u lijevo,jer se namješta na lijevu nogu,i nemogu razumijet da mu to i dalje prolazi kod većine... Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
nezanimljiva je liga prvaka,prije su utakmice bile epic |
Citiraj:
Vidjeli smo u zadnjih par tekmi da su ekipe pokušale igrati obranu kao CFC ali ne ide baš. :) Treba i to znati. :) |
Jedan englez je vani. Večeras City?? :)
|
Citiraj:
Vamos Barca. :) |
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Nisu platili članarinu sudačkom lobiju? :D
|
Citiraj:
|
Ovisi, kako se gleda ... sa ili bez poreza :)
EDIT: A nije ni 18,5m€ mala cifra, za kladu, jel :D |
Citiraj:
Šiti je poceo igrat... |
Ode i drugi englez doma praznih ruku :)
|
ovaj "moderni" nogomet je teska satira
|
Dva kuci, a moguce i jos koji.. :)
|
katastrofa suđenje, 2 penala nedosuđena, jedan nepriznati gol, i jedan gol pao iz zaleđa
|
Uzasan je Tata Martino, Barcelona nikad nije izgledala nemocnije ( iako Titty nije nimalo losa ekipa ), ali taktika mu je u picku te jebo, barcelona je izgubila onu sirinu igre, Neymar igra na totalno krivoj poziciji, i tak...
Nadam se da ce brzo pedalu dobiti |
Citiraj:
Nije mi jasno koji nepriznati gol? Iako mi nije jasno dal je zastavica dignuta Alabi il kasnije...samim dodavanjem igraću koji je bio u ofsajdu pri proigravanju i nije se vratio iza zadnjeg obrambenog prije upućivanja ubaca...gol je neregularan po svim nogometnim pravilima. Da ga je Alaba prikucao sve bi regularno bilo i da su to ponistili,pričali bi o ukradenom golu...ovako bas i nema osnove. |
Čitao neke vijesti u stranim medijima da stakleni žicaroš penala
potpisuje za barselonu? Moram priznati da bi se savršeno uklopio. Danas Europska liga. Najvjerojatnije ću gledati: Porto-Napoli Juventus-Fiorentina. Forza Juve :goood: |
Citiraj:
https://fbcdn-sphotos-d-a.akamaihd.n...58420132_n.png |
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 15:58. |