![]() |
Cvatem:D
|
Jako lijep nogomet od reala. :) Brzo, oštro i precizno.
Još nije gotovo. Još 20min. :) hm...čini se da ni ovaj sudac ne doživljava barcelonina valjanja unutar kaznenog prostora. Čudno. |
ali ne dozivljava ni realova, jer je lik katastrofalan...
EDIT: If you're watching Everton vs Oldham instead of El Clasico give yourself a high five... In the face... With a chair. @Marioballoteli :D :D |
Lijepa tekma, neka je neko i Barcu smirio. Mislim da su i treneri odigrali ulogu, ovaj Barcin mi se čini izgubljen-
|
Ma nije, frajer se sjedne na klupu i pomoli :D
wtf :D |
Niš od Luke..
Joj kako mi se gadi Pepe i njegova gluma.. |
Kaj je sad ovo bilo? :D Da je to normalna liga sad bi kod ovog naguravanja palo minimalno tri kartona. :)
|
Citiraj:
To se govori samo kad barcini padaju, a ne daj bože da netko spometni tebi presvetog drogbu koji je jedan glumac ko najveći padavičari barce ;) I da, ili nać novog trenera ili će sve otić u kurac, ovaj pojma nema, otkad je došao igra je sve gora i gora. |
Buljo, rekao sam tri žuta kartona i jedan bi išao pepeu za glumatanje. ;)
|
Zbog njega je krenulo sve, jesi vidio "nenamjerni" udarac dok je ovaj bio na podu? Njemu treba zabranit nogomet.
|
Citiraj:
2. Real :D :D Je buljo zabraniti svima koji fauliraju nekog iz barcelone. :D Ajde nije ne znam nekaj napravio samo ovi gube 3:1 pa su im malo živci tanki. ;) Dobra tekma. :) Bilo bi još zabavnije da je barca uvaljala još jedan gol. :) |
@buljo
Nisam vidio nenamjerni udarac. Će biti jubito? Brko spava? |
Pročitaj iznad u vezi trenera, a nije samo to, pogledaj prvenstvo zadnjih par tekmi, igra im je općenito lošija.
Youtube pun pepeovih filmića di je mesar, a uz sve to glumi gore od poznatih glumaca. Ne znam zašto sa tobom (hejterom) uopće pričam kad si toliko zadrt da ti se baš ništa ne može ni reć ni objasnit, lijepo si rekao da mrziš barcu i to je to. EDIT: Doca, bila je snimci, i nakon toga ga netko iz barce dotakne i pepe pada i drži se za glavu, zato je puyol došao do njega da mu kaže da je kreten :D |
Dobra tekma, do-bra:D
|
To je ekipa koja skupa igra godinama i tu trener nema baš nekakve veze (po meni, a pogotovo ne u tak kratkom roku), a i sumnjam da nameće drugi sistem igre - tak da on nije isprika. :kmećanje:
Ne znam zakaj je teško priznat da gube od boljih (trenutno)? Isto tak ne mislim da Barca ode u k tak brzo, jer to je jednostavno nemoguće u tak kratkom vremenu. U najgorem slučaju će bit "uvijek tu negdje", al dobit po tamburi od jačih, i to je to. |
Citiraj:
A niš onda za godinu dvije ni realu neće trebat trener jer su svi tu dosta dugo, eto ode murinjo ostane prazna klupa. :D |
Barcelona je izgleda u maloj krizi, ali mora im se dati priznanje za posjed lopte.
Ja ne znam unazad par godina da li se dogodilo da je netko imao veći posjed lopte kad je igrao protiv njih. |
Sad je i trener kriv? Koliko ta ekipa igra skupa isti ali bas isti sablonski nogomet?
Pa ne volim ja niti real ali da drazi su mi. Pepe je panj ali mesar nije. Ne komentiras mesijev stsrd donom na nogu obrambenog igraca reala? Cak ni zuti dobio nije. |
Citiraj:
Ali razumijem skroz da je sad trener izgovor, tko bi drugi? :kmećanje: |
Sad je i trener kriv? Koliko ta ekipa igra skupa isti ali bas isti sablonski nogomet?
Pa ne volim ja niti real ali da drazi su mi. Pepe je panj ali mesar nije. Ne komentiras mesijev start donom na nogu obrambenog igraca reala? Cak ni zuti dobio nije. |
Citiraj:
Losa igra Barce, kao pravi navijac cestitam Realu na postenoj pobjedi a nama ostaje samo da poradimo na samopouzdanju i igri. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Nije izgovor, real je bio bolji to je neupitno. Ali se ne može reć da barca u zadnje vrijeme ne igra loše, a trener je tu da pripremi ekipu za tekmu, i u poluvremenu digne momčad, napravi prave izmjene i usmjeri ih, ovaj to nije i tu je problem. Amdo, pepe nije mesar? Zajebavaš sad ili? |
Citiraj:
|
Citiraj:
EDIT: Sad sam našao podatak da je tako, http://www.fcbarcelona.com/football/...ast-four-years (247 utakmica) To je staro pola godine ali mislim da se u protekle pola godine nije ništa promjenilo, samo se povećala ta statistika. |
trener nema veze? :D :D :D
lol |
|
Penaldo opet u svom stilu
ajde, bar me veseli da je ovo poruka scumu da neće tako lako dalje proći |
Citiraj:
Sve manje i manje sudaca to puši i to je jako dobro. :) Citiraj:
Ja recimo danas ne igram protiv Middlesbrougha nego Chelsea igra protiv njih. :p Ovo bi bila zanimljiva tekma. :) http://sportski.net.hr/nogomet/mouri...essijev-trener |
Citiraj:
|
Kratki rezime:zadnja linija Barce poslana po čevape...džabe toliko opjevani posjed lopte :D
|
Citiraj:
|
Citiraj:
to je bar klub na koji bi se drugi mogli ugledat, odlično poslovanje (financijsko), odlično vođenje kluba (od bivših legendi kluba) itd. |
Taj bayern je je totalno ljigav klub sa iritantnim igračima, likovi se tuku po svlačionicama oko toga ko će izvest slobodnjak i igraju papir-škare-kamen na terenu jer se ne mogu dogovorit, lol.
Da ih barem Arsenal naguzi u uzvratu :rambo: |
Robben sa lijepom golčinom za 1:0 tik pred poluvrijeme :)
|
Uf danas gol do Robbena. :) Jako dobro. :)
Chelsea vodi 1:0. :) Mislim da će ići na M.United u 1/4 finale kupa. :) UJ super akcija Hazard-Moses...Moses gol. :) |
Hahahhahaha! Komentator prejak :D
Kaže, 88. minuta, ali nema kornera niti Drogbe u vidnom polju, nema opasnosti za Bayern :roller: pobjeda Bayerna za 113. rođendan! ulazak u 1/2 finale DFB pokala MIA SAN MIA! |
Liga prvaka i Europska liga...Lige petice 2012/2013
Di Maria trolls Puyol
http://t.co/nHG3vuUoxp |
Ajde malo smiriti tenzije. :) Hvala. :)
NIKAKVA vrijeđanja na temelju tragedija neće biti tolerirana! |
Ryan Giggs agrees new deal
Citiraj:
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 17:38. |