![]() |
prelistaj tu par stranica ispred, samo u browser stavis proxy..
aktiviras, i nakon toga mozes maknut proxy.. |
Ma nista...morao sam "kupiti" Platinum Hide ip full verziju !! BUAahahahhahahahahaahahhaahaaahhahahahhaha :roller::roller::roller::zdero::D:care:
|
omg video od skoro 4 min i skidanje nekog free triala i pracanje 6 koraka, a ustvari tako jednostavno
control panel -> internet properties -> tab "connections" -> LAN settings -> oznaci "Use a proxy server for your LAN" i upisi pod adress "210.107.100.25" i port "8080" i OK |
evo i to sam probao ali nista ! ??
|
Ovo zamrzavanje igre je koma, prvi put sam (SP) napravil hard reset, drugi put se smrznulo, i moral sam end process napravit iz task managera..Jel opće ima rješenje za ovo?
|
Ma evo, samo proradilo napokon, preko platinum hide ip-a :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Ak je ko imal te probleme, nek javi. Idem u istrazivanje problema. |
Udjem u kampanju i samo stoji na onom kao loading screenu ?? nista se ne desava?? odem van preko task managera i tako svaki put ? koji je sad to vrag ?
|
I ja imam iste probleme. :) Doduše smrzla se dva puta i onda je radila dva sata u komadu.
O igri: dosadna, skriptirana, mogućnost kretanja je minimalna, kreativnost 0. O grafici nemrem baš previše pošto vozim na low detaljima. :) |
Citiraj:
znači mogao bi ja na low medium kombinaciji. |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
A jel postoji mogućnost da nas banaju radi ovog? |
Citiraj:
|
Kad se skine igra preko origina jel se moze napravit backup fileova?? Planiran nove windowse stavljat pa da nekidan bezveze dva puta.
|
Citiraj:
Aktivirao sam pa ako banaju banaju :) 210.107.100.251 8080 koristite za proxy, onaj ne radi. |
Citiraj:
imas u opcijama origina di zelis da se igre skidaju. |
Citiraj:
|
|
Citiraj:
(isprobano na 3 različita računala/origina). Upravo poslan mail ea supportu pa ćemo vidit što će oni reć na to. |
Citiraj:
|
Sa BC2 je bekapiranje cijelog foldera uredno radilo, bez obzira jel imaš te inst. fajlove ili ne. Oriđin je uredno prepoznao "vraćeni" folder i sve 5. Doduše, BC2 si mogao igrat i bez Oriđina, lako moguće da je sa BF3 skroz druga priča.
|
pas mater i negativna akceleracija... ovog nije bilo u beti! kakve su ovo pizdarije?!
|
Citiraj:
|
I ja sam našao dosta bugova... Tipa raznesem bunker granatom, sve odleti u zrak, pa i ljudi, i doslovce lebde par m u zraku, onda idem kroz dim, odjednom dođem bliže dim u sekundi nestane, krv se iz nekih kutova vidi na zidu, iz nekih ne, itd.
Nadam se patchu, makar ću danas igru preći, pa patch će biti samo za mp potreban. |
Ne mogu bindat mwheelup/down na ništa, joystick još nisam probao....
|
Iznenadio sam se hardverskim zahtjevima igre, klizi na ultra postavka i pravo dobro izgleda :)
|
Ono. klasicni BF. nema tu kaj. meni osobno...nis posebno. ok lepo sve to zgleda i to...al jednostavno mrzim takve nabrijane igre, konfuzne...borba klasicnim naoruzanjem a letis ko sumanut okolo i sve je ko u nekom SciFi filmu...nabrijavaju te efekti, a ne gameplay...po meni...jednostavno mi to ne lezi i bok. botovi.
|
Citiraj:
|
ti si isto reko da ide glatko a u frapsu pise 35 fps :D glatko znaci 80+ fps
|
Jako mi se sviđa igra. Makar MP nemam prilike igrat. Probao sam SP jučer, Full HD, sve High samo AA i AF smanjeni i FPS je večinom od 50-70. (CPU na 3.6GHz)
|
Jel moguce iskljuciti onu obavijest kod pokretanja igre da su mi drajveri stariji od njihove preporucene verzije. Mislim ono. Sa 275.33 mi sve radi na ultra u full HD i bez trzanja,a non stop me davi da stavim nove drajvere sa TDR greškom.
|
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Bok
Jel zna netko kak da promjenim u Originu install folder za igre i download cache, posto bez obzira ak odredim drugi folder, on i dalje stvara novi na C: i tam instalira igru ? Nasao sam na netu da treba maknuti zadnji \ iz destinacije, ali kak kad se ne moze editirati nek sam broswati folder? |
Citiraj:
|
Zbog rijetko viđenog PR-a dok se još igra radila očekivalo bi se orgazmičko iskustvo i frcanje izlučevina na grafiku ali na kraju ništa od toga:)
Ok je grafika (igrano na high, 4/16 ništa isključeno 1680x), čist je ok ali ja nisam doživio onaj bog-te-je** efekt ko neki forumaši sa PCE koji su je na netu okitili epitetima poput Citiraj:
Citiraj:
Možda i bolje, bar normalno ide i na mom kompu sa tri gige meme, 9850 BE na 3.1 i 5850:) Uglavnom nisam imao onakav osjećaj novog i dobrog kao kad sam počeo igrat BF2... Edit: nema psovanja. :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 21:08. |