![]() |
Slabo igrate vikendom? Vidim niko nista ne komentira...
Bacio nekoliko normala danas i jedan ranked s Voli-em. Dobio naravno, odlicno mi ide s njim u zadnje vrijeme. Naravno, dobio sam 19 bodova i dosao sam na 98 LP kao i uvijek, kao da namjerno namjeste da nemogu nikad do 100 odmah doci. |
Ja sam većinu vikenda pijan ko rit :D
Igral sam danas meč s dianom, izgubio. Bil sam 2 dana vani, a danas deda otišao u vječna lovišta, pa nemam baš volje igrati :( |
počel ja jučer malo opet, nakon cca 2 mjeseca, i trebalo je prvo dobrih 15 minut za updejtanje :D
odigrao par normal partija, i dalje je sve puno sa imbecilima, ali za čudo, igram sa jednim trollom koji je namjerno feedao - pobjedimo igram drugu, Ryze on top vs. Jayce 0/5 - 8:30, na 10:00 2-12 team score na kraju ih razbijemo k'o beba zvečku :D ranked još nisam, još ću se malo zagrijavati, ali vidim da sam pao skroz u silver V :p |
Moja sućut Alene.
Btw ja igram svaki vikend i svaki dan, samo nemam baš volje piskarati po forumu svaki gejm koji sam odigral :D npr jučer smo igrali gejm od vuru i pol. Zgubili smo. |
Citiraj:
Kakav je to game bil? Moj najduži je 57 min ja mislim. |
Nisam ulovil SS, ali po farmi se da zaključiti koliko je gejm trajal (ovaj zadnji game):
http://www.lolking.net/summoner/eune/37248831#history Kaj je najbolje uništili smo im sve turrete i sve inhibe. I onda smo se počeli zaebavati kaj nas je koštalo poraza zbog velikog respawn timea. Btw one shotao sam Caitlyn i Lux. I da, Renekton nam je od početka bio afk, znači ovo je bilo 4vs5 :) |
Dobar cs, nema kaj :) A mid si igrao s nidom?
|
Ne, Teemo je bio solo top, Lux mid, Ashe adc a ja do lvl 6 bio na botu, pomagao ashe da se farma, a poslije roamao...
|
Najs najs.
Tek sad vidim da je to na smurfu. :) Gj :) |
Bok ekipa,
evo pratim ovu temu već duže vrijeme i skupljam vaša iskustva jer vidim da ima znalaca. Trenutno sam silverIII i uglavnom supportam jer mi se najviše sviđa ta pozicija. Pa eto ako tko želi baciti game neka me slobodno doda, igram na EUNE i nick mi je SaleFFS. :chears: btw. mommistake, moje saučešće |
Citiraj:
|
Hvala svima.
EDIT: 4v5, ezrael je gold V. (Pobjeda ofc.) http://img94.imageshack.us/img94/2169/2o07.jpg |
Sutra rotacija:
Citiraj:
|
wut wut, dem final scorez....
|
Idem igrat normal i u protivničkom timu dobijem 2 diamonda, 2 platinum i gold, a u mom timu 3 silver i 2 gold. Jest da je normal, ali Riot koji kurac jbt
|
Citiraj:
Citiraj:
Ali sad zadnji meč sam igrao ovako. Ja i još jedan lik Gold V, 2 silver I i silver III. protiv svih bronze. Moj bot 2:6 i 2:11 score u 20min. Majko božja. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Mommi, moje saučešće man, nisam bio napisao. |
Ako imate kakva pitanja šaljite mi u inbox, ja sam inače top 1 hrvatski igrač u sezoni 1 ( 2100 rating) sezona 2 2200 i sezona 3 2500 rating (ne zezam se).
http://oi42.tinypic.com/2qsw8j5.jpg http://oi40.tinypic.com/9tllbp.jpg |
Citiraj:
|
Ooooo K1, navratio na naš podforum?
Udobno se smjesti i pripremi se na masu pitanja. Naravno, nekolicina nas će te doslovce moliti da nam pomogneš u raznoraznim stvarima :) Dobro došao. |
Citiraj:
|
Citiraj:
...opala, tema se obogatila masovno :) ako nije problem, da te radije ovdje pitamo. meni osobno pitanje koliko uživaš sada kada praktički non stop igraš s igračima koji se nalaze na LCS...da li su stvarno toliko dobri bolji od većine, ili otprilike ste tu negdje po skillu, samo njih krasi odluke/timska igra. I da li je svaki game try hard, ili ima ff do 20-25. |
Ja odustajem. Nema smisla bez ekipe. Pa jbte, sve dobro napravim i kita. Defeat, defeat, defeat. Nikad nisam vidio da je pobjedio bolji tim, pobjedi onaj koji nema leavera. :nono:
Evo zadnja igra je taman prelila čašu. 4:0:13 s WW imam, cijela džungla moja, svakog heroja pospremam 1v1. I naravno, Shen nam leavea a Ez počne feedat i zvat surrender. I nema šanse da se pobjedi. I sad bi ja trebao još pun racku igara igrat dok ne dođem do level 30? E pa neću. Ide ovaj EUNE račun u penziju. Neznam ni koji mi je racku bio kad sam ga pravio. Kad se ohladim EUW ima još jednu šansu, ali uninstall je blizu... |
Citiraj:
Već sam odavno rekao da je ovo aspolutno najgora igra koja je ikada postojala što se tiče zabave i sigurno posljednja F2P igra koju ću ikada dotaknuti. Community je doslovno katastrofa, a 90% igrača je monumentalno retardirano. Pretpostavljam da LOL postaje zabavan isključivo ako igraš ranked i uspiješ doći barem do Platinuma, jer tada uvelike (ne skroz) izbjegavaš ekipu koja se najčešće čini nesposobnom za osnovne životne fukncije, a kamoli za igranje kompetitivne PVP igre. Ja odigram jedan dobar meč u možda dvadeset, a ostatak se svodi na to da tim koji ima manje idiota, AFK kretena i flamera pobjeđuje. |
našao best build for ez nakon puno isprobavanja.
Situacijski, ali vrlo efektivan. |
Ovome sam se iskreno nasmijao: http://st.elohell.net/public/chill/7...701e48bc2e.jpg
|
Citiraj:
hahahahahahahahahahahaha :goood: |
Citiraj:
Misliš da BC može istinski zamijeniti LW? Nisam ga radio dosta dugo vremena na ijednom ADCu osim MF, zato pitam :stoopid: |
Citiraj:
|
Možda je last whisper bolji, istina da ti u ovom buildu ne treba 10% cdr od bc, kao ni 20% reduciranog armora jer lw daje koliko, 30-40%, kao ni cijena koja je veća od lw... 200hp nešto koristi kao i 10ad više, ali da, mislim da je lw bolje rješenje.
|
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
Šta se tiče igrača sa LCS-a => Po meni za nijansu su bolji, a pod nijansu mislim da su više uigrani timski i da imaju onako malo bolju igru i logiku nego naprimjer igrač koji je Solo Q u Challengeru, nije ni on loš ali timska igra mu nije razvijena jer je otupia od Solo Q-a xD. I još za ff 25, ako se nađe koja budala od prije (neki koji te prije iztrola ili neće da igra ulogu koja preostaje tipa support) onda vrlo često se dogodi ako score bude npr. 10-25 za njih a vi nemate late game (jer se kužite u igru) onda surrenderate jer i nema neke šanse baš tu, rijetko ko radi greške na Challenger / Diamond jedinici pa ti je svaka minuta u gejmu bitna. Citiraj:
Ja stalno dobivam 4v5 gameove u Silveru Bronzi Goldu jer je to prejednostavno za mene, nafidam se na svom laneu i počnem ubijati ostale - pošto njima mentalna snaga i nije baš na nivou šta se tiče toga iz razloga jer tu ljudi često gube pa odustanu nakon 15 min (jer bi radije izgubili u 20 min nego dobili u 40 ako se stvarno potrude). |
Ma nikakva sam liga. Još se levelam. :)
Koji bi heroji i koji role po tebi bili najbolji za okrenuti 4v5 game? I za malo lakše i zabavnije levelanje. Ja sam dosad igrao najviše support i jungle. Soraka, Sona i Janna su goli penis. Osjećam se beskorisno kad to igram solo. Heal-am, cc-am, kite-am ali sve džaba kad mi tim prvo tuče njihovog tenka pa tek onda ostale. :D Jungle igram s Nasusom, Warwickom i igrao sam sa Jarvanom dok je bio na rotaciji. Ni s njima nisam neki uspjeh primjetio u 4v5 i sa retard timovima. Nasusa mi lako kite-aju, tučem ko lud ali killevi mi izmiču, a ne mogu ih progonit sam protiv više heroja (ili ne mogu ili ne znam :)). Jedino s WW sam znao okrenut partije, ali ni to nisam odavno. Pretpostavljam da mi za takve situacije treba odličan late game heroj sa dobrim gap closer spellom. Kassadin? On mi je nekako dosadan. :D Citiraj:
|
Ovo da se dobiju 4v5 game, ne postoji heroj koji to radi, pogotovo ne u LoLu.
To moze proc protiv jako losih igraca, ali ako imas 5 ljudi koji su dobro pickali, ne postoji heroj koji okrece game SAM, to jednostavno nije moguce u LoLu. |
Pa loši su svi. Nisu protivnici nešto pametniji od kretena s kojima ja igram u normalima. Samo ih ima više kad meni netko leava...
I sigurno da nećeš uvijek pobijedit 4v5, ali valjda s nekim herojima imaš više šanse. Eto ta moja crna Soraka sama ne može ništa. Znači, po mom iskustvu, support nije zahvalno igrat u solo queue na low levelima i slabijim ligama. |
Pa u doti ili honu da postoje carry.
Anti-mage, Faceless void, Phantom lancer itd koji mogu sami nosit taj game ili ti spremni su sami pobit cijeli team, ima njih jos dosta. Ali lol kao igra je drukcija koncepcija, nema tog carrya koji moze u 50toj minuti stat pred dva ability power heroja i ubit ih ako je farm podjednak Itemi u lolu nisu konkretni kao u druge dvije igre, ti u lolu mozes farmat bilo sta ali na kraju svaki ADC ima iste iteme. Bloodthrister, last whisper, phantom dancer, bootsi i dodaj 2 itemsa za armor i magic resist i to je to. |
A blue Ezreal?
|
Citiraj:
@Blue Ez - dobar je samo early nevalja ništa dok ne nabavi muramanu i spirit buff. |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 04:47. |