![]() |
ono u USA kad se voze u 3 nova americka auta (svi morali kupiti aute zato sto im proizvodjaci nisu htjeli kupiti)
u pocetku svi srali po svojim autima, na kraju svi rekli da su im auti jako dobri? ili USA specijal u kojem idu sa onim krntijama po jugu zemlje u najvecim zabitima i skoro dobiju batina? |
ti nisi baš shvatio tu epizodu i zašto su ti auti ispali dobri?
|
Ovaj ;)
Citiraj:
Taj special traje 59min i oni su ga SKRATILI na 50,jos tu mozemo izbacit 5min zbog reklama izmedju tg i dr. house:rolleyes: Ovo im je jedna od najboljih emisija u jaaaaaaaaaako dugo vremena i oni je shebu sa svojim editiranjem.Puj...đelo hvala ti na odabiru,al ja cu se drzat "originala" koje sam i prije gledao... |
"Krntije" su u ovom specijalu, a epizoda s modernim amerima je bila redemption zbog hillbilly specijala :D
|
Ljudi me pretekli...
uglavnom taj prvi special s rednecksima i krntijama je u 9oj |
Meni je bio vrh prevođenje "top enda" kao "prednji kraj" dok je hammond pričao o svojoj rx-8...
Očito je da to prevodi netko tko nema veze s autima. |
Citiraj:
btw kakve su to fore sa editiranjem emisija i izbacivanjem odredjenih dijelova? nisam primjetio da je HRT to ikad radio, a sad ce to radit na jednoj od najboljih emisija ikad? |
Citiraj:
:roller: |
Prejaka mi je bila ona epizoda di uspoređuju Alfu Breru, Audi TT i Mazdu RX8. U muzeju su bili posebno inspirirani LOL
|
Citiraj:
|
I trajat ce do February 26th kako su krenuli smanjivat broj epizoda, a produljivat stanku....
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
sad, da li da se tjeram pogledati sve epizode do 9 sezone da vidimo tko je vise u pravu? mozda, ne........
kako god, ostalo mi je u sjecanju nesto bas to sto se porschea tice nakon nesrece. ustvari ne, kad je bilo ono hipnotiziranje kad malo bolje razmislim, kad su imali nekog lika sto je hammonda hipnotizirao u emisiji i rekao mu da ce ubuduce obozavati porsche. koji je komentar na to? mislim, pitanje otkud su ovi s hrt-a vukli podatke o njima trojici i koji je datum toga sto su povukli, pa je mozda hamm i volio tada rovere :). |
hammond oduvijek voli porsche, u zadnjih nekoliko sezona nepodnosljivo puno
a rovera vole svi, uostalom kao i svaki moderan engleski auto sa dugom tradicijom. |
Pederi su opet izrezali dio epizode :roller:
Recimo fali dio gdje bježe auto-cestom po onom nevremenu. |
dere se stara iz sobe "evo gledam top gir"... ma otišo i pogledo ameriku po valjda 5ti put, krepavali od smijeha :D
ona je inače pogledala par epizoda kod mene i sad sa titlom odlučila ozbiljno pristupiti problemu :) |
Iritiraju me ta njihova prekrajanja epizoda.
|
a gle... dobro da je uopće na naš televizor došao uopće top gir za kojeg realno zna šačica ljudi ovdje.
|
kul, jos samo 3 epizode i nikad vise na HRT :D
|
Citiraj:
|
ma di ćeš bolje uletiti nego na usa special za pogledati "ono o čemu pričaju ovi sa foruma" :D
|
jučer, scena na benzinskoj su ih oni trebali nalupati ko volove :D
|
Pogledao sam onu epizodu s onim krntijama po SAD-u, pa me zanima jel ima šta slično tome (svaki special je takav ili)? Na foru tog određenog budžeta ili nešto slično, uglavnom da se "natječu" međusobno...
Nije mi baš zanimljivo gledati kako voze po stazi i takve stvari :D |
Ovdje ti je popis
http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_Top_Gear_episodes |
da da. cesto dobiju i budget i u obicnoj epizodi, ne specijalu. inace je gotovo svaki specijal takav. osim polar special-a i 2. posjeta SAD-u i winter olympics
edit: prestigao me wolw |
Hvala :)
|
pogledajte i top gear ground force :)
|
Najava 18. sezone.
|
TO JE TOOOOOOOOOOOO :D
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:06. |