![]() |
Dobro da nije snijeg i da nije bio rajs na koncertu. :D :fantazma: :D :D
Ma debilno. :D Na kraju sam pušio jerbo su babe prošvercale upaljače. :p |
Citiraj:
|
Bečka škola od reda vidim. :D
|
Citiraj:
Tada sam generirao kuglof težek 5dg i lansirao ga na kožne laće pevača. Lik je na sekundu bio zbunjen, ali nije ga omelo. Ali bio sam baja u ekipi :D |
Onda jasno. :D Upaljač i udri. :D
|
Ja se mog upaljača sjećam kao da je bilo jučer. Mlad, naživciran lošom glazbom za preskupi koncert. Još nisam stigao na zagrijavanje sa ekipom jer sam morao odgovarati u školi mjerenja. Ovak nemrem pogoditi sa košarkaškom loptom metarsku metu na 5 metarskom zidu, ali taj dan kao da mi je ruku vodilo neko nebesko biće te sam lika drito strefio :) Awww.
|
Citiraj:
@Mad Duke: Ja sam taj dan okinuo matematiku 2 usmeni na faksu pa sam također bio ljutit extra, mimo loše glazbe :D |
Da pitam ekipu ovdje. Ide li tko na malo veće europske metal festivale? Wacken, Hellfest, Hell over paradise festival, Metal Camp ( Metaldays)?
Meni se osobno čini isplativije otići na 2-3 takva festivala godišnje i vidiš apsulutno sve bendove koji te zanimaju, nego čekati kao ozebao sunca samostalne koncerte koji su najčešće u ZG. I financijski ali i vremenski. Pogotovo ako iste stave u utorak ili srijedu, mislim stvarno zar ne postoje ljudi koji slušaju metal a da rade idući dan ujutro i da ne žive u ZG? A i postoje bendovi koji sviraju samo na festvialima tako da je kod nas 0 bodova iste vidjeti. |
Dobro da jos netko pizdi zbog zvuka jer sam vec mislio da sa mnom nesto nije u redu. Nekakvo krcanje, zujanje, cviljenje, a klinci oko mene u ekstazi. :stoopid: Pa si mislim, jebote, jel meni sluh sjeban ili su svi oko mene zrtve kolektivne halucinacije.
Morao sam se odmaknuti do kraja pita, sve do ograde s parterom i tamo je bilo donekle slusljivo jer je bilo tise. Napred - cista buka. |
2:08 Fan: I come from Croatia. Ozzy: Where the fuck is that? :roller: |
Citiraj:
Tako da koliko je financijski bolje, ne znam baš. A sada je sve skuplje nego pred 9 godina. |
Da ne otvaram novu temu, dal postoji kakav forum s tržnicom za gitare akusticne, elek, klas itd..?
|
Pogledaj na glazbenom forumu... imaju dio za oglase.
|
Ma zaboravi na glazbeni forum, to se jedva na aparatima još drži na životu.
Njuškalo, bolha, glazbeni oglasnik itd. :) |
Vani je novi album parkway drive-a, ire. Poslusao tko?
Meni je prosjecan, ima par simpa pjesama ali nije odusevio. Gitare su minimizirane, to je valjda takav trend. Steta, jeff ling na 10%. Valjda dobre ideje cuva za sljedeci album. Kad smo kod promjena trendova, ne vjerujem u kojem pravcu ide trivium.... boli nas ku*** kaj matt vjezba pjevanje i dobije 2 note veci raspon, stvaraju pjesmuljke sto mi draga slusa. |
Machine Head jucer razvalia tvornicu :banana:
Sad jedno tjedan dana oporavka od pustog drobljenja u pitu \m/ \m/ p.s. ako netko zna curu smedje kose kojoj je debilni zastitar sa pozornice dodao crno plavu Supercharger zastavu, neka je lipo zamoli da je vrati |
Danas mi stigla ltd ec-1000 vb. Strasno....kakav monstruozan zvuk. 6900kn, ali nije mi zao ni kune.
|
Fotke... fotke :)
Aktiva... kak nebi bil dobar zvuk :) |
Citiraj:
Inače Gilberte gitarica je maca i pol :chears: |
To si imao "Hetfield edition" ili :) ?
|
Ma note 2 ima banana fotic, a pravi fotic mi je doma.
|
Citiraj:
|
slikaj sa digitronom ako treba :D
|
1 privitaka
Eto. Uzitak ju je svirati. :)
|
Citiraj:
Imao sam RG570 i kupio sam ju zato jer mi je bila seksi :) budući bend nikad nije zaživio, a kasnije job-faks-wife bermudski trougao je nastupio, više nije bilo vremena ni za tandrkanje ala Stefanovski u stanu sa malim 15W pojačalcem... :) No, na temu. Oće ko na Motorhead u Beč, 14.02.2016. Ja idem sigurno. |
mmmmmm... gipbson sg oblike vazda volim :D
|
1 privitaka
Citiraj:
Btw, stiže motorhead na inmusic, sritan sam k'o malo prase |
lepa, lepa ;)
makar sam imao ibaneza... mislim još ga imam, ali elektroakustaru. |
Počivao u miru Lemmy :(
jebote osjećam se ka da mi je otiša rod rođeni |
Pa jebote... :( RIP :(
Strašno... a ništa, danas tribute to Lemmy popodne. Gro cuge i volume do daske... |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 20:48. |