![]() |
Citiraj:
Zaboli me sto Samsung treba napraviti jeftiniji uredaj kako bi bio konkurentan kinezima, dok prodaja odlicno ide naravno da ce maksimizirati svoju dobit. Da ljudi misle da nije vrijedan tih novaca ne bi se ni prodavao. |
Nema Samsung potrebe praviti uredjaj konkuretan tom Kinezu. Samsung se i ovako prodaje bolje nego kruh i mlijeko. Kinezi nikada nece dostici Samsung isto kao i sto Dacia nece nikada stici Bmw.
Ali svaka roba ima svog kupca. Moj iduci mob. kada se ukaze prva prilika je sigurno samsung. I nisam nikakav Samsung Fan.. :) |
Ja cu malo mijenjati..
|
Citiraj:
E da...skoro zaboravih...I Samsung i Iphone su de facto - kinezi...Ako niste znali...pitanje je dana kad će i Huawei (po meni već je) biti isto "brend"... |
Citiraj:
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sve u svemu. Vidjet ćemo. Citiraj:
O kakvom flashanju pišeš? Sve ide preko OTA osim ako se ne želi neka custom ROM perverzija. A da bi rootao Samsunga (čitaj oživio mid range Samsunga) trebaš upravo flashati. Meni je zadnji MIUI telefon ubrzao znatno. Sve radi bez greške. I to na kineskom mid rangeu. Koji btw ima metalno kučište (istini za volju gornji i donji brid su plastični) a baš me zanima koji to Samsung ili braco LG imaju metalno kučište i koštaju soma kuna. Koji? |
Citiraj:
U svakom slucaju nebitno je sto su tebi super kinezi, sva sreca pa imate svoj topic pa nastavite se diviti sami sebi kako ste dobro prosli, osobno od kineza bi kupio sam One plus one, jos treba proci koja godina da dodu na neku prihvatljivu razinu, a onda ce im i cijena biti odgovarajuca. Svaki proizvod je procjenjen koliko se moze dobiti za njega. Huawei je vec sada treci proizvodac i nikako ih ne podcjenjujem, ali treba jos koja godina proci kako bi bili na razini top klase. |
Citiraj:
Da..top klasa...po prodaji i marketingu sigurno je top klasa... |
S5 MM , jel mogu blokirat cloud agent ? cemu mi to sluzi?
Kopam po telefonu, jer vidim da mi je unazad 4-5 dana poceo trositi ko lud bateriju i uvrh glave izgura 15 sati :/ |
Citiraj:
|
Neznam da li je netko objavio, no samsung svima koji su kupili S7 i S7 edge u razdoblju od 2.11. do 18.12 poklanja microSD od 128GB nakon registracije. (nisam citao detalje, no link je ispod)
http://www.samsung.com/hr/offer/regi...rticu-od-128gb |
bezobrazno prema nama koji smo kupili medju prvima :( daj svima onda
Poslano sa mog SM-G930F |
Ovi drugi su im spasili milijune izgubljene note 7 failom..
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Citiraj:
Photoshop datuma, samo izminiš jedan-dva broja i adio.
Nije fer, ali nije baš ni samsung fer :D |
istina da...
Ne treba uopce uploadat sliku racuna, koliko ja vidim to je opcionalno...
|
Ja isto nisam uploadao račun... Pa ljudi moji, nisu veslo sisali, vide po imeiu gdje i kad je uređaj prodan.. Ko više gleda račune!? Javite im se na fb stranici i lipo će vas uputit..
Sent from my SM-G920F using Tapatalk |
Proces registracije podrazumijeva upisivanje podataka neophodnih za uspješnu registraciju kao što su: ime, prezime, e-mail adresa korisnika, ispravna kućna adresa korisnika (radi dostave microSD kartice), IMEI uređaja, te prikaz fiskalnog računa s prodajnog mjesta kako bi registracija bila potvrđena
to su meni odgovorili jesu vama potvrdili prijave? |
Glasine kažu da će S8 imati SD835 čipset, vjerojatno i 6/256Gb verzija te da izlazi 03/17
http://bgr.com/2016/11/25/galaxy-s8-...256gb-storage/ |
Standardna praksa (kod Samsunga) sto se tice SOC-a, ovisno o trzistu ugradjivat ce se SD835 i novi Exynos...
|
Mmmmm moguce da bude ipak snapdragon jer 835 navodno razvijaju qualcomm zajedno sa samsungom.
|
Sve je moguce, ali ja sumnjam... SD835 razvijaju "zajedno" vjerojatno samo zbog (FinFET) proizvodnog procesa koji ce biti u rukama Samsunga.
|
Pozdrav!
Htjela sam postaviti novu temu, ali evo ipak nisam :)) Problem je u pitanju. Samsung Galaxy A3. Touch screen je samo smrzao. Restartala sam ga u kombinaciji 3 tipke, i dalje isto. Zatim sam spojila kabelom na PC ali u exploreru pokazuje da je folder prazan, naravno, jer ne mogu na mob odobriti data enter. Ne trebam ni reći da mi je bitno da barem prvo uđem u podatke da spasim sto se jos moze prije hard reseta. Pitanje je: kako ući do podataka? Hvala unaprijed! |
Usb otg adapter, usb mis i s njim otkljucas zaslon.
|
je li netko uspio rijesiti nefunkcionalnu auto sinkronizaciju gmaila na s7/edge na wifiju
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 08:24. |