![]() |
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Otvaranje i provjeru paketa pri placanju pouzecem mozes zaboravit.
Poslano sa mog XT1572 koristeći Tapatalk |
:lol2::lol2::lol2::lol2::lol2:
|
Citiraj:
:lol2: |
Moje se pitanje tice iskljucivo boldanog dijela tj. otvaranja posiljke
|
Citiraj:
Sigurno da nebi platio i rekao aj bok, pa tek onda otvara kutiju i gleda je monitor polomljen, je ima ips bleeding, dead pixels. To sam mislija vidit, pa tek onda keš. Ako kurir nece cekat, reko bi mu nista, hvala. Nije mala para u pitanju. Da bi mu ladno pivo dok ceka haha:lol2: |
:wtf2:
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Što nije da korisnik ima pravo otvorit paket pred poštarom i vratit ga poštaru ako nešto nije u redu?
|
pa ima pravo. ali koliko vidim nije štos u tome. jer kolega gore želi i testirati komponente. :D
u što sumljam da može.... |
Naravno da ne može testirat. Ti preuzmeš i bok. Ako ima mrtve piksele ili ips glow koji ti nije prihvatljiv imaš pravo svakom shopu vratit unutra 2 tjedna.
Naravno, zato uzmeš u shopu koji ti neće radit probleme kao edigital. |
Citiraj:
Citiraj:
Par mjeseci poslje u drugom ducanu kupim jos jedan Dell monitor, i pitam da mi upali da se ne vracam, tip mi se smije i kaze, ako dell ima mrtve pixele rezi me, i smije se. Dan poslje eto mene nazad, pokisao je. Neidem vise na lijepe oci, i marke, sve ima svoje greske. A posto i radim na monitoru sigurno ne zelim gledat 8+ sati dnevno u te pizz. Mislim da to ovisi o kuriru kao covjeku. Iako nisu duzni, neki su mi pomagali unijeti ormare, frizidere. Ima i normalnih ljudi jos. Kulturnih. Ne kosta pitat. |
pa onda umjesto sapunjare oko mrtvih pixela i testiranja dok dostavljač žvače picu i krši zakon jer pije alkohol i vozi, naruči preko weba i kad testirašsve, unutar 14 dana vratiš vez objašnjenja...pa nek taj poluispravan monitor ode nekom drugom.
|
Pa televizije i monitori se kupuju preko neta bas zbog tih 14 dana. Pogledas uzivo gdje mozes, hvala i dovidjenja. Naravno kao sto je netko rekao, kupis u normalnoj trgovini, ne edigitalu. I naravno, ako testiras, ne raskopas ambalazu nego olaksas prodavacu i vratis mu proizvod u mint stanju i pakiranju.
|
Citiraj:
|
|
Citiraj:
Preduhitrio si me, za ne povjerovati, koji ološ od firme.:baad: Pa netko bi im morao moći stati na rep. |
Trebamo prestati ovdje stavljati uopce akcije ikakve njihove
|
Ja sam kupio mislim 2 manje vrijedne stvari... sve bilo OK.
Mislim da s njima postoje samo 2 iskustva: IZRAZITO DOBRO i IZRAZITO LOSE :care: |
|
Citiraj:
|
Svako ko tamo bilo šta kupi nakon što je pročitao taj članak sa yutarnjeg nije normalna osoba.
|
pa godinama se vec zna da je ED smećarska firma i da tamo netreba nis uzet ni da je đabe... cudim se sto jos uvijek posluju...
Bas se iznenadim svaki put kad citam tu da netko stavlja njihove akcije il svako malo upit za neki proizvod sa njihovog web-a, cudo od ljudova :) |
Citiraj:
|
Neki dan sam gledao da kupim obicnu moku bialetti kod njih, ono, komad aluminija i brtva. Na kraju sam uzeo skuplju u svom selu. Srce hoce jeftinije, ali mozak ne da.
|
Citiraj:
Osobno sam uzeo par stvari kroz godine u ED. Niti jedan nije krepala i generalno sam zadovoljan. No treba se uvijek raspitati kod ovlastenih servisa ako krepa dali je moguce dobiti support od njih ako se kupi preko shopova u EU. |
Meni nije i dalje jasno zasto neki kupuju ako znaju za rizik.
Ak ste znali i kupili, sta sad plačete :D Dajte prestanite biti ovce zbog 100kn. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 14:22. |