![]() |
Citiraj:
Ne znam koji je razlog, ali ako kupiš danas ne znači da ćeš imati tiši PS (ili eventualno ne glasniji) od onoga od prije 2 godine, zato kažem da nema pravila. |
Citiraj:
Kad si već kod toga, možeš i vodu ubaciti :D @Mommistake, One prve verzije su gore nego sadašnje u većini slučajeva i manje vrijede na tržnjaku (ako kupac zna što kupuje). Nije isti cooler u njima. Kod novih je "samo" stvar toga kako su nanjeli pastu. |
Citiraj:
Kupljena krajem 2018. Da je smijem otvorit (imam peoduzeno jamstvo) vec bi ja odavno pastu promijenio. |
https://www.sancta-domenica.hr/promo...ation5_novosti
Nek predbiljezbe pocnu:D |
Citiraj:
To je već aktualno jedno duže vrijeme. |
Citiraj:
Znaci i SD se polako priprema za dolazak PS5.. Ak bu se drzali rokova, do Bozica je u trgovinama, sad se jos samo spekulira oko cijene, al nek bude oko 500€ i bog bogova. |
Ako bude 500EUR uzimam pre-order. Ako bude vise, pocekati ću dojmove mjesec-dva.
|
ovo već da
|
Citiraj:
|
PS5 Games Will Need To Be Downloaded No Matter Which Version You Buy
Ne razumijem, što je to neka vijest? Pa PS4 je gotovo isto funkcionirao. :D |
Citiraj:
Ili, da će igre biti toliko velike da neće sve stati i na skuplje 100GB diskove pa ćeš ostatak opet morati preuzeti s interneta. |
Citiraj:
|
Citiraj:
Tako da, opet trebaš internet i skidati. Death Stranding sam prvi dan kupnje skidao još 80GB + instalacija gotovo sat vremena. |
Citiraj:
No obzirom da su već najavili raznorazne dodatke kojima će se moći mijenjati izgled, ne mogu se oteti dojmu da namjerno izbacuju nešto gadno kako bi što više ljudi "pogurali" da troše dodatno. Jer, zašto kozmetičke DLCeve ograničiti samo na virtualno? Real-life mikrotransakcije :roller: Ako/kad ga uzmem, obojat ću ga markerom ako me bude živcirao. |
Ma ja se stvarno nadam da će na releasu biti izbor između crne i bijele boje.
|
ako je gledati po četvorci, bijela je tek naknadno došla
tak da vjerojatno neće bit, al nikad se ne zna |
Ima li info kad ce se moci obaviti prednaruđba PS5? Prije par dana mi je neko iz SD na isto pitanje odgovorio samo sa "za sada prednaruđba nije moguca".
Poslano sa Sony XZ3 |
Citiraj:
Čak ni Sony :D |
Koliko se ja sjećam, onaj vaučer za rezervaciju PS4 od 500 kuna kao je došao u tadašnji GMC u Avenue Mallu negdje u rujnu ili listopadu. Da bi me 2 tjedna prije nego je konzola došla u hrvatsku zvali da je onih najskupljih paketa rezervirano toliko da će biti tko prvi njegova djevojka :D
|
Ne znam je li fejk njuz, pa don't shoot at messenger
https://www.index.hr/magazin/clanak/...s/2191217.aspx |
Citiraj:
Prodavat ce se ko vruce kifle po ovoj cijeni :fiju: |
To je već 3. leak s istom cijenom, tako da je sasvim moguće da će to biti cijena.
Računam oko 4000kn kod nas. |
onda bum ju rzervirao kao nekada PS2, izašla bu me i jeftinije od te konzole :D
|
Na kraju će i biti 4444 kao što je i PS2 bio
|
Ako bude kod nas 4444 a na Amazonu ovih 500 eura mislim da je lagana odluka.
Sony ionako kod nas daje samo jednu g garancije i dodatne dvije se moraju dodatno platit. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Jel ima tko isustva s tim "first day" ganjanjem PS-a?
Razmišljam da ako će biti o Božića, da uzmem odmah i gotovo. Hoće li biti to ganjanje trgovina gdje ima, ili ne bi trebalo biti problema doći do konzole prve dane? |
Ako uzmeš vaucher bi je trebao dobit odmah prvi dan.
Bar je tako bilo za ps4. Za PS3 se ne sjećam, predavno je to bilo. Ovako bi mogla biti nestašica kako stvari stoje. Edit: Samo se nadam da ne bude stanje kao na startu PS3 ili ps4 kada su ove šta su krepivali unutar mjesec dana reparirali i vraćali drugim korisnicima. Znam jer je meni krepao DVD i čekao mjesec dana popravak. Ljudi su se žalili da su nakon popravka dobili opet pokvarenu i onda počeli sherat svoje stare ssn po forumima i vidjeli da ih rotiraju dalje. Sent from my MI 8 using Tapatalk |
Citiraj:
|
Citiraj:
Pa sad smo u lipnju, nitko nema pojma ni kad će izaći, ni koliko će koštati, a kamoli gdje će biti dobavljiva i po kojim uvjetima. Stvarno se ispituju besmislene stvari... |
Ako bude 500 eura preko amazona biti će lagana odluka šta se toga tiče.
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 16:17. |