![]() |
....
|
Citiraj:
|
Jedan noćni :)
Bob Dylan - [The Freewheelin' Bob Dylan (1963)] #07. Don't Think Twice, It's All Right ...da ga nema trebalo bi ga izmislit. |
crn priznaj, to si namjerno stavio prozor tako da mu rub stoji taman na .... :)
btw, kako s rub vidi a "iznutrica" (:D) je invisible? |
Učitaš istu sliku u firefox i poravnaš rubove :D
|
Hehe...dobar :D
|
|
Obratite pozornost na "inventivni" taskbar :D
~~~ http://www.imagesforme.com/thumbs/2159desk37_hehe.jpg ~~~ |
U
Citiraj:
Jak je totalno!:beer: Tvoja kreacija? Prodaš (doniraš)?;) |
Na koji nacin da te shvatim?
|
Citiraj:
Prevedeno na normalni hrvatski: Tvoj desktop mi se totalno sviđa (minimalizam je totalno super) i mislim da je super kreacija, te sam pitao da li je to tvoja kreacija i da li možeš prodati link za download tako zanimljive teme. U svakom slučaju, totalno fora desktop!!! |
Aha, ma nisam te shvatio, pa nisam bio siguran, jel ti se stvarno svidja ili me zafrkavas :)
Ma daj covjece kakvo prodavanje hehe, pa to se sve skine s neta ;) Evo ga wallpaper: http://www.imagesforme.com/thumbs/39...by_KoraiPL.png Evo Visual Style: Link TClock - Link i to je sve sto ti treba :beer: |
Link na pozadinu pls! Može i VS da isprobam! :)
Inače imaš još takvih čistih pozadina? |
Citiraj:
moze wall? btw. odlican desktop |
|
@Mikeyy;3ncore - stavio sam link na wallpaper i VS dva posta prije :)
A evo uploadao sam nesto malo takvih wallpapera za sve one koji vole :) Minimalistic Wallpapers ~4mb |
Valjda sam oslijepio :D
thx ovi wallovi sta si okacio u zadnjem postu su super thx again |
E, kak na Tclocku složiš kaj nebudu icone one od nečega npr. trillian, provjera prometa i to? Kak rams ima. I onda kaj klikneš kaj ti se to otpre.
I di se mogu naći icone za start meni? Tclock se instalirava ili kaj? Jer ja sam samo pokrenul i stavil u startup. |
t-clock netreba instalirati...
ove ikone,deski klik properties,onda ti pise tamo 'hide inactive icons', onda 'customize,pa stavi sve na always hide :D . Citiraj:
Malo pojasni :D |
A znam za always hide, al sam mislil da ima neki drugi način, a za ove ikone, moreš napisati kaj očeš da ti piše, ne? I moreš staviti neke slike ili ikone kaj su to već. Kak je na aero04 onaj krugek.
|
mozes sa tclock
Citiraj:
Napokon sam si ovo sredio i mogu reci da je prehebeno,stvarno je ludnica. |
Jedno pitanje uz ovaj prethodni post (budući je VS Simple Plan):
Ako odaberem Visual Style koji ima fontove koji mi se ne sviđaju i onda ako nakon toga mijenjam na njemu sve fontove na Desktop properties > Apperance > Advanced da li bi nakon što se vratim na Win XP defaultnu temu (ili pak neku treću) svi fontovi se automatski vratili na defaultne ili bi morao manualno vraćati fontove na defaultne postavke? |
Svaki VS ili tema ima svoje zadane fontove i kada ju primjenis ona ce postaviti svoje, pa tako i defaultna, ali dobro je pa ih nema puno za mjenjat, tako da (barem meni) nije problem svaki put promijeniti fontove :)
|
Svaki VS ili tema ima svoje zadane fontove i kada ju primjenis ona ce postaviti svoje, pa tako i defaultna, ali dobro je pa ih nema puno za mjenjat, tako da (barem meni) nije problem svaki put promijeniti fontove :)
|
Citiraj:
|
Mislim da nije problem promijeniti fontove svaki put kad promijenom visual style :)
Tj. ovo: http://www.imagesforme.com/thumbs/6425untitled.JPG |
Ček, ček, čekaj malo...;)?
Ja sam te skužio da svaki puta kada odabereš novu temu ona sa sobom automatski nosi sve svoje defaultne fontove, što bi značilo da ako se nakon nekog vremena vratiš na defaultnu win xp temu onda će se i automatski svi fontovi vratiti na default, a ne treba ih manualno vraćati na default?: hello2 ::o |
:D
Tocno tako, vecina tema ima svoje fontove, pa tako kada vratis na defaultnu WinXP temu (koja se zove Luna) ce se i fontovi vratiti na defaultne :) :beer: |
Ajde nek mi neka dobra dusa da koj odbar skin za winamp lite (citaj - obicni skinovi) . Hvala.
|
Citiraj:
Pogledaj još malo ovdje. EDIT: Evo još jedan dobar: http://www.deviantart.com/deviation/31351808/ |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 11:47. |