![]() |
Ekipa ima li tko G502 X PLUS miš? Dojmovi, jel valja?
Trenutno koristim G703 lightspeed, fali mi još tipki na mišu, prije ovog sam koristio MX518.. |
meni super, evo imam drugi, prvi se nakon 3g uništila guma od korištenja
prije njega sma imo superlight 2, to mi je previše basic a lagan miš mi nije imperativ |
Ja sam odlučio umjesto 150EUR za miš dati 30EUR i kupio Ajazz 179PRO.
https://ajazzstore.com/products/ajaz...43846682083381 Ako izdrži godinu dana, ne vraćam se nikad više na Logitech. Miš je responzivan, točan, senzor odličan, lagan, baterija drži, nemam ni jedne jedine zamjerke za 30EUR. Jedini razlog zašto sam ustvari uzeo Ajazz je što sam od kolega čuo da imaju odlične mehaničke tipkovnice za 50-tak EUR koje jedu bilo kakav Logitech i ostale komercijalne tipkovnice. ![]() ![]() ![]() |
čoek kaže da mu fali tipki i linkaš mu identičan G703 :D
btw 502x wireless je često na 99€ u linksu, tako da preporučam pričekat |
Nisam se uopće referirao na njega.
Kompletno nezavisan postu u temi "Gaming miševi". ;) Niti sam quotao koga. |
sori ''Ja sam odlučio umjesto 150EUR za miš dati 30EUR i kupio Ajazz 179PRO.'' ispalo je tak kad sam čito, moje isprike
|
Citiraj:
Upao sam ko padobranac i ispalo je taman u raspravu, nije bila namjera. |
kad smo kod ''kineza'', ja sam kompletno odjebo logitech čiji sam fan 20g i kupujem sve najnovije day one, jedino je još miš ostao, to nisam našao adekvatnu zamjenu a da se ne radi o razeru i ekipi, i da mi paše dizajnom itd., većina dosta basic izgleda
|
Isti sam kao i ti, sve Logitech, sve high tier.
I onda skužim tipa Keychron za 150EUR tipkovnicu, doslovno ne može u usporedbu s Logitechom, Logitech sve što sam imao je kao dječja igračka naspram ovog tenka. Miš, prvi put kineza, imam ga nekih mjesec dana, nemam jedne zamjerke. |
Citiraj:
tell me more... kakav SW ima, i dali mora bit online kao ono gofno od razer-a (a i logi ako se ne varam sad...) zadnjih g sto je meni odma dealbreaker. :chears: |
Citiraj:
Citiraj:
|
jel ima DPI 900 i report rate 1000. stagod to znacilo.
to je ono kako meni podesen g403 oduvjek i kako mi pase, a AFAIK shooter gejmeri vole to potpuno drugacije od mene pa da znam sigurno da ima nest navedeno da mi se ne desi da ga nemrem ukrotit... btw ne kuzim razliku izmedu AJ179 i AJ179Pro. sta pro ima punjac, a ovaj prvi ne neg moras vadit bat i punit vanka? |
Citiraj:
Hvala. |
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 22:35. |