![]() |
Da, naravno, Modrić ne zabija golove i ne radi fantastične akcije od kojih ti zastaje dah pa zato nije jedan od najboljih igrača. Ok, sve jasno. Možemo se svi vratiti pes-u gdje samo messi može zabiti gol škaricama :D
|
Citiraj:
|
Dobro dosta natezanja oko barcelone i messija. :) Nego danas bi trebala biti izvanredna presica po pitanju sammira? :p Možda veliki hefe najavi kako sammir nema kaj raditi u preostalim tekmama dinama u evropi. :D
|
Naravno da će ga vratiti u momčad, previše je tu love i PR-a uloženo da bi se malog pedaliralo doma ili za milju eura u Augsburg...
Sad će se poduzeti sve da ga se proigra i da se pokaže u preostale dve tekme LP kako bi se čim bolje prodao. Netko je pisao da Malaga nudi 16 milijuna eura za tu krampinu :D :D edit: glupost od presice, o huliganima... čini se da o samiru ni riječi. |
Citiraj:
1. Sammir u Dinamu 2. Sammir u repki |
Ne znam, meni ga ne treba ni u repki ni u Dinamu. Dapače, da se mene pita, kompletni ovaj Dinamo izuzev pojedinaca bi spedalirao nekam u Albaniju među Gorane, a ostavio bi klince i poslao ih na megdan Lyonu i Realu. Bar da se nečemu mogu nadati i veseliti :D
|
|
|
Torres-Mandzo,mos mislit:D
|
|
Chelsea - Liverpool.
http://lsh.lshunter.tv/static/popups/7117102226370.html Hehehehe :D Umalo priznali gol, a lopta nije ni prošla gol liniju. :D |
Maxi!! 0:1
Mislim da ce nakon ovake igre, Chelsea kupit Luku. :D |
Mislim da će nakon ovakve igre netko dobiti otkaz. :D Al fakat zaqurac igraju. :D Ubit će ih leverkuzen. :D
|
Liverpool totalno dominantan u prvom poluvremenu, a Chelsea u drugom.
Bit će svega do kraja. EDIT: Do 75. min. nisam ni skužio da Lampard igra :D |
Chelsea puuuuno bolje drugo poluvrijeme. :) Šteta kaj je malouda sad fulao čist dobru priliku. ;)
Curica se zagrijava. Čini se da bu drogba van. :) Unti curica i meireles unutra (dva bivša liverpoolovca), a drogba i ramires van. :) psssss kaj su iz liverpolla sad propustili. :) Lol 1:2 za liverpool. :D Obrana epic fail! :D |
GLEN JOHNSON!!!!
Kakav gol!!! |
Citiraj:
|
A sto pises u prvom licu? Jel ti igras za liverpool ili?
Enivej, sad sam tek primjetio da M. City nakon 12 utakmica ima +31 gol razliku, lol. Mislim da tu ni United nece moci nista poduzeti i da City glatko osvaja. |
Citiraj:
BREAKING NEWS: Torres and Meireles fined by Chelsea FC after the pair were caught attempting to board bus back to Liverpool. :D :D Citiraj:
Mi imamo posebnu vezu sa svojim klubom. :) Enivejz, ja ujutro putujem za Madrid, a u utorak sam na utakmici Real-Dinamo, karta od 25€ u džepu. Da se nebi krivo protumačilo, spajam ugodno sa korisnim, pa kad sam već u Madridu idem vidjeti stadion sa 90k ljudi i pogledati utakmicu, inače za Dinamo nebi dao ni 2 kune. :D |
Citiraj:
Ajd da pogodim - 0. Meni je to smjesno ali voteva. :fiju: btw: danas naletio na ovo, http://www.index.hr/sport/clanak/dvi...86/583898.aspx Eto sta ti je domaci teren. |
Ove sezone - 0
Inače 2 utakmice sam gledao ;) A moju vezu sa dragim mi klubom ne definira put od 6k kn na Anfield. Isto bi mislio da nisam nijednom gledao Liverpool. |
jao, kao inace si pravi fan ako svaki drugi tjedan putujes u englsku na tekmu?
jbga da zivim tamo drage volje bi bio na svakoj domacoj tekmi, ovako jednom godisnje je super |
Prognoze za veceras? :D
|
Dobivamo 1:0 :)
|
real bi mogao odmarati pol ekipe, pa bi mozda mogli dobro i proc :D
|
Moglo bi biti tijesno, osim ako se Sahin ne razigra... Prognoziram da će biti pobjeda Reala.
|
Citiraj:
Vjerujem da će Real dobiti. Realno su jača momčad. :) Napoli VS City će biti tekma i pol. ;) |
Citiraj:
|
mislim da veceras gorimo ko sibice, nadam se samo da ga utrpamo, zasluzili smo pogodak, i bilo bi lijepo zabit na bernabeu.
Samo nek odigraju kak spada, mogu i 10 - 0 izgubit sta se mene tice |
Citiraj:
Sve ispod pet komada u mreži možemo smatrati uspjehom. A zabit gol... znanstvena fantastika :D |
Sva vremena su GMT +2. Sada je 12:19. |