![]()  | 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

Citiraj: 

| 

Jel netko zna da li se sad mogu u Sleeping Dogsima koristiti strelice za kretanje? (na popustu je pa zato pitam)..... 
	 | 

Jel ko od Vas skuplja one karte na steam-u? 
	 | 

Što sam dobio, prodao sam :) 
	 | 

Ja imam, tj probacu skupljat 
	 | 

Ja bas danas pocel :) 
	 | 

Molim vas glasajte za Torchlight 2 da bude na sale-u sljedeći :) 
	Jedina igra koju si želim kupiti na ovom summer sale-u.  | 

upiko just cause 2 i fallout new vegas za cijenu kutije cigareta (3€ po komadu)  
	volim ovaj summer sale  | 

Ne previše ovo, ali javite ako bude recimo world in conflict sa ekspanzijom za 3 eura. ;) 
	 | 

Citiraj: 

| 

Za mene je sale gotovo :D Uzeo sam Torchlight sebi i curi i drugo mi nista ne treba :D 
	 | 

Za mene isto gotovo. Nisam mislio da cu potrositi 50€ tako brzo. :D 
	 | 

Steta ja sam se pondal popustu novog metro-a i nije prosel. Ak ko treba pozadine za profil nek se javi :) imam ih dosta a nemam nis karti :) 
	 | 

ja sam glasao za Deus Ex za 1.80 eura :D predobar deal ako se mene pita :) 
	 | 

Citiraj: 

Nego, vrlo zanimljiv tekst.  | 

Može mi samo netko ukratko objasnit koja je spika s tim karticama.....jel se trebaju sve skupiti iz kolekcije ili se pojedinačno mogu prodati....  :fala: 
	 | 

Imaš određen broj dropova (obično pola od ukupnog broja za komplet), jedan drop = jedna kartica (dobiješ ih igranjem, s tim da mogu pasti i duplikati). Ostatak do kompleta skupiš ili iz boostera (koji se dobiju nasumce) ili razmjenom/kupnjom; kad skupiš komplet, craftaš značku.  
	Prodavati možeš i pojedinačno, ne treba ti komplet.  | 

evo dobio sam cast da napisem 2000-ti post :D 
	mene jos samo zanima The Adventures of Van Helsing,Divinity II i relativno The Last Remnant.mozda naide jos nesto zanimljivo ali to je to do bozicnog salea :D  | 

Thanks Fler :-) 
	 | 

Ako tko posjeduje Killing Floor može mi u par crtica reći isplati li se uzimati za 3€? Perem L4D2 i sviđaju mi se takve čooperativne igre, a vidim da su si slične pa me zanima ima li zabave u njoj? Kakav je community itd... 
	 | 

Evo isprobaj KF Guest pass (traje 3 dana) pa se odluci. Klikni na link, stavi da ti otvori steam i onda samo prihvatis gift i dodas igru u library. 
	edit: Nema problema :)  | 

Citiraj: 

| 

jel bi netko uzimao Sins of Solar Empire Rebellion 4 pack? meni date 3 gifta i platite 5 eura.ja ostalih 17 eura isplacujem na racun. 
	 | 

Taman kad sam mislio da necu nista kupit na steam-u kupio sam F1 2012 za 7,5 €. :D 
	 | 

Molim vas da glasujete za Van Helsinga na Community Choiceu.:fala: 
	 | 

definitivno glasam.bez ikakvog razmisljanja :kafa: 
	 | 

O, nisam očekivao da će bit 50% tako brzo :) Za te pare uzimam definitivno 
	 | 
| Sva vremena su GMT +2. Sada je 02:37. |