![]() |
Ako je netko nekada za kakvo napucavanje nick mi je Mauro i vec sam na PCE Grupi.
Jedino sto se mogu posvetiti igri nakon 22:00 jer prije mali i zena svako malo mogu uletiti sa necim :D |
Kad bi barem u sljedećem update-u pobošljšali HC TDM. Sve više i više me živcira onaj repawn time. I još da dodaju killcam nema sretnijeg od mene.Do tada obitavam po HQ Pro "serverima".
|
Citiraj:
Još malo pa sam na lvl 10, nije loše za sat vremena igre :) Ak budete igrali, slobodno invajtajte.:) |
DeadFISH dudezo na steamu, ak neko hala nek se javi
|
Citiraj:
Hint, igraj sa što više oružja da ispuniš što više challengea i dobiješ što više expiriencea :) A SPAS-12 je predobra :goood: |
Otključao akimbo G18.
Sada stavio akimbo + FMJ i prebolesno je :D Razvalim svakoga na 5 metara od mene, što god on imao- mrtav je :D Posipam 100 metaka na metar kvadratni u dvije sekunde:Machineg: :lol2: |
Citiraj:
Ma koliko god da trajalo ovakvo hlanje, meni je dobro bilo ove 2 noći...izguštao se jesam, makar moram priznat nikad dosta. Evo danas opet 1h ujutro, jučer sam do 2h ujutro i tak bum i sutra vjerovatno. Ak nas prije ne iznenade sa kakvim bančićima sa ZeroGeara i sličnog.:D |
zbog tih crack gluposti ekipa sa orig igrom ima problema -.-
zna se desit da prilikom ulaska u igru igra jednostavno pukne. |
Ja sam kupio ("rabljenu" XD) čisto zbog problematike updatea, sad će sigurno za koji dan opet napravit da im lobby ne prima sve osim .174
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
Zna neko dali su otvorili dedicated servere???
|
Nisu...
|
Niti nece ili?
|
To se nezna.
|
na forumima pise da se dedi serveri testiraju i da bi trebali doc
|
Slobodno potkrijepi nekim linkom tu izjavu.:)
|
Dedicated "serveri" kolaju već duže vrijeme u jednom vrlo malom i strogo zatvorenom krugu ljudi.
TeknoGods koji ih još upogonjavaju mole sve da ne ispituju iliti zdravo seljački da svi odyebu u skokovima sa pitanjima "kada će?" i sl. Jedva čekam da vidim reakciju IW-a kada se to konačno upogoni za mase. Govorkalo se da se spremaju tužbe za bilo koga tko nešto slično proba, makar sumnjam da bi tužili ikoga... |
pa mislim da je njima u cilju da naprave dedicated servere... ipak su po tome i postali popularni... nemoj zaboravit da nema toga nebi bilo ni cod4 ni cod2...
|
Da je to IW-u/AtVi-u cilj oni bi napravili podršku za dedi servere.
Njima je jedini cilj zaraditi masne pare što su i napravili prvi dan puštanje igre u prodaju. Napravili su četvorku kao najbolji MP FPS svih vremena i onda napravili (opet fenomenalni MW2), pustili ljude da sline i pasu oči na igri, pa zabili onu stvar u zube objavljujući 3 tjedna prije releasa da igra neće podržavati dedi servere. Mislim, igra je fantastična, i kupio sam ju jer sam veliki fan COD serijala i obožavam četvorku i peticu, a stvar sa dedicated serverima bi samo poboljšala igru. |
Citiraj:
|
Dečkovi, kak enableat konzolu? :chears:
|
nemozes
|
Kako onda stavit veći lock fpsa? :)
|
mislim da nemozes... sve su ukinuli... oni sa losijim pc nece moci igrati.
|
Koliko sam čitao po netu, ima za skinuti konzola s neta. Pokušavao sam u configu naći /com_maxfps ali nisam uspio. :(
|
nemoze se...
ako to dopises u konfu onda ti je automatski resetira... tako da se nemoze nista prtljati, osim postojecih stvari... a ni to ne sve.. |
Nije direkt vezano za COD ali se može pronači svako u nekom MP FPS-u :D
EPIC ! http://www.youtube.com/watch?v=5Cjrp23lBSM Prejak mi je onaj lagger, snajper ga nacilja kad ono opali pored njega :D :D Dumbassa nažalost svaki team uvijek dobije :no2drug: Predobar video :D |
za ukljucenu konzolu se dobiva ban na steam account, ima na steam i iw forumima. tak da nemoj pokusavat.
|
Pozz, evo i ja igram igru (za sad :D) i danas sam igrao 5 sati i dosao do 18 levela, sad mi žao ako nesto krene po zlu... kako se može spremiti taj status ako je ikako moguće? mislim to, sad sam 18 level, da ako se igra pobriše ili nešto slično da to sačuvam..
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:34. |