![]() |
Citiraj:
Inače iOS 5.0.1. je sranje, pa možeš svašta očekivat. |
ma da, facebook aplikacija..a i prije kad je radila nekad je došla norifikacija nekad ne..recimo whatsapp radi super, dok ovo kurec :/
|
Citiraj:
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphot...05049468_n.jpg 2 velike korporacije i ne znaju napravit OS i app :care: |
da, preloše, onakpol hrvatskih aplikacija je bolja od fejsa,a buđet im je valjda 4 kune :(
|
ako ima netko da se razumije nek mi kaže jel ovo ok što se potrošnje baterije tiče (dolje je usage gore je % baterije)
http://i.imgur.com/aWDnU.png |
mislim da je to ok.
|
nije :P
|
Kod mene trenutno 47%
Upotreba: 4h 26 min Pripravno stanje: 10h 58 min Tako da je i ovo tvoje gore skroz ok. |
Sto da radim :D
|
Amo ljudi iman problem. Ne znan koji mi je PRVI PC na koji san synca 4S. Sada bi napravio jedan music sync i sve, ali prije toga oću 100% backup, jer ću ga roknit o zid ako sve izgubim. Ideje dobrodošle.
|
Jel ima tko iz Osijeka da mi sa microsim cutterom smanji karticu?
Na PM; hvala! |
jedna uslugica tko ima iphone 4, meni za ~4 minute prčkanja po mobu ode 1%, pa ako može netko isto tako prčkat malo safari, fejs..i vidit kolko minuta traje 1% baterije
tenks :) |
Citiraj:
|
5.0.1, po netu čitam da je 2.5min na 3g, 4.5min na wifi, pa me zanima iz prve ruke nekog ovdje tko može testirat :)
|
kontakti u iphone / vcf -> csv
Stari je kupio iphone i sad bi mu trebao prebacit kontake unutra. Problem je što ima 300injak .vcf kontakata pa da bi to stavio u outlook trebao bi prvo prebacit u .csv file, ali nisam uspio naći niti jedan besplatan program na netu koji pretvara .vcf u .csv, a da se nemora jedan po jedan oznacit.
Jel ima koji besplatan program s kojim se to rijesi u par klika? |
stavi sve kontakte u google i onda iz googla u outlook.
e inace imam ip4 5.01 jailbreakan i mogu reci da telefon radi cca 15% sporije nego bez jailbreaka, dapace vise se smrzava itd itd . nakon cca 3 mjeseca sa jailbrejkom sam ga restorao i mogu reci da je telefon gro brzi baterija traje sitno dulje i appovi manje crashaju. dali tko ima ovakovih iskustava ? |
Citiraj:
|
Jb je sranje postao, al apsolutno :/ . Btw danas dolazi dugo ocekivani 5.1 :D http://www.anandtech.com/show/5639/a...-siri-included
|
evo najavljen Ipad3
Citiraj:
quad core A5X cpu podrzava 4G LTE 5mpx zadnja kamera sa 1080p snimanjem videa + softverskom stabilizacijom istoga baterija traje jednako kao i na Ipad2 (10h, 9h za 4G) ista cijena kao i Ipad2 doista prave najbolji tablet na trzistu kad sam ja uhvatio u ruke prijateljev galaxy tab 10 (kupljen prije 5mj), boktemazo koji srot sve steka po meni neupotrebljivo. morao bi ga rootat da bi instalirao neki posten ROM na njega a s time bi izgubio garanciju.. |
A5X nije quad nego unaprijeđeni dvojezgreni A5, A6 će biti quad (iPhone 5, iPad 4)
|
Citiraj:
Citiraj:
Citiraj:
|
hmm ovo je quad core graphics, no mislim da je CPU i dalje dvojezgreni
|
tako je, u pravu sam, evo sa apple stranice
Citiraj:
|
iOS 5.1 je gore, radi fluidno i sasvim je ok, bateriju cu za par dana usporedit :)
|
Citiraj:
@JB Bez njega telefon je koristan kao i kamen, s njim je koristan ali i sugav. Kombinacija za ubit se. Jos dan danas zin sta nije bilo Lumie 800 kad san prodava 4... |
Kako kome, meni je otkad imam visu electron na racunu za ovih par appova koje trebam, JB potpuno glupa i beskorisna stvar i nemam ga vec dugo :)
|
Citiraj:
|
Citiraj:
|
napravio sam potpuni restore bez backupa, i sad želim jedan folder sa slikama prebacit s kompa na iphone, i prebacim ali kreira mi 2 foldera, taj folder recimo ''slike'' i još jedan isti takav i zove se Photo Library, i u uba ima isti broj (400) slika, i nikakod a samo 1 folder uspijem dobit na ajfonu, uvijek 2 kreira :S
koja je šema? |
Mora biti taj Photo Library. I ja sam se patio da ga izbrisem i ne ide. Mislim da mi se sa iOS 5 taj pojavio
|
Sva vremena su GMT +2. Sada je 00:43. |